inzercia, predaj, predám, bazár

Predám dámske in-line korčule Firefly X7.0, veľkosť 41

Kategória: In-lines, Skateboarding

Predám málo používané dámske kolieskové korčule značky Firefly. Korčule sú v dobrom stave bez poškodení, kolieska málo zjazdené.

Veľkosť 41, kolieska ABEC-7, 84mm, tvrdosť 82A, hliníkový rám.

Ideálne osobný odber v Bratislave

Dohoda možná
Predám dámske in-line korčule Firefly X7.0, veľkosť 41
Podobné inzeráty
Kolieskové korčule dámske, Firefly ILS 310
Predám dámske kolieskové korčule značky Firefly ILS 310. Korčule sú bez poškodenia. Veľkosť: 38, 23,5cm Veľkosť koliesok: 84 mm. Tvrdosť koliesok: 82A. Ložiská: ABEC 7. Hliníková lišta. Dôvod predaja: kúpa nových profesionálnejších korčúl. Korčule sú málo jazdené (do 100km), kolieska a brzda nezodreté viď. na fotkách. Pošlem v originál krabici. Cena: 80€ POPROSÍM O KOMTAKTOVANIE LEN SMS ALEBO MAILOM ppiatrikova@
Kolieskové korčule dámske, Firefly ILS 310
Predám dámske kolieskové korčule značky Firefly ILS 310. Veľkosť: 38 23,5cm Veľkosť koliesok: 84 mm. Tvrdosť koliesok: 82A. Ložiská: ABEC 7. Hliníková lišta. Dôvod predaja: kúpa nových profesionálnejších korčúl. Korčule sú málo jazdené (do 100km), kolieska a brzda nezodreté, zbytočne stoja v skrini. Pošlem v originál krabici. Preferujem osobný odber BB alebo ZV poprípade Slovenská pošta uhradenie dopravy vopred zvyšok pri prevzatí tovaru na dobierku...iné možnosti doručenia korčúl neakceptujem.
Korcule Firefly
Predám korčule značky Firefly. Korčule sú 2v1 takže je možné prehodiť kolieska za nože. Korčule je možné nastaviť ľubovoľne vo veľkosti od 35 do 38. Kolieska na korčuliach sú nové, takmer nepoužité. Cena pevná. Prosím nevolať, len SMS/mail.
In-line korčule, kolieskové korčule
Dobrý deň, predám In-line korčule značky Firefly, veľkosť 41. Korčule boli použité iba 1x, keďže mi nesadla veľkosť. Sú ako nové. V prípade záujmu mi napíšte mail. :)
FIREFLY inline kolieskove korcule, velkost 44
Predám inline korčule, párkrát obuté, veľkosť 44, kupované 19.4.2022, ešte v záruke. FIREFLY ILS 310 M84 sú skvelé inline korčule pre stredne pokročilých korčuliarov. Je vybavená 84 mm kolieskami a ložiskami ABEC 7. Mäkká topánka s predným šnurovaním, popruhom na suchý zips a hornou račňovou sponou ponúka vynikajúci strih, stabilitu a prenos sily. • Veľkosť koliesok: 84 mm. • Tvrdosť koliesok: 82A. • Ložiská: ABEC 7. • Hliníková lišta. Viac informácií na !!!!
Predám dámske inline korčule Firefly
Predám dámske inline korčule Firefly veľkosť 41