inzercia, predaj, predám, bazár

Predam dámske moto nohavice Adrenaline

Kategória: Oblečenie, obuv, helmy

Predam dámske moto nohavice Adrenaline veľkosť 40. Boli 1x oblečené. Cena 50€
Predam dámske moto nohavice Adrenaline
Podobné inzeráty
Moto Nohavice 5XLZeleny Maskac PozriDalsie MojeMoto Inzeraty
Pozri aj dalsie moje moto inzeraty. Ak otvoriš inzerat. Stlač v inzerate na moje meno Bamo a zobrazia sa ti vsetky moje moto inzeraty. Predam Osobne alebo pošlem Poštou. Pri kupe z mojich inzertov pridam privesok na kluce podla vyberu pozri foto : / Moto,Gitara,Otvarak/. Popis : Predam nove moto nohavice. Material textil,Cordura. Farba zeleny maskac. Velkost 5 XL. Dlzka nohavic 120 cm Pas 2 x 56 cm Moto Nohavice maju vyberatelne chranice. Moto nohavice maju reflexne prvky. Moto nohavice maju Zips pre pripad uchytenia nohavic k bunde. Moto nohavice maju vyberatelnu vnutornu termovlozku na zips. Moto nohavice maju regulovatelne stahovanie pasu. Moto nohavice maju aj niekolko vreciek na ulozenie veci. Vhodne na šport rychlostne ale velmi pekne aj na choppre Pri kupe z mojich inzertov pridam privesok na kluce podla vyberu pozri foto : / Moto,Gitara,Otvarak/. V pripade zaujmu piste,volajte
Adrenaline ESSENTIAL LADY 2.0 dámske nohavice
Dobrý deň. Predám dámske univerzálne 2-vrstvové textílne nohavice Adrenaline ESSENTIAL. Súčasťou je integrovaná membrána REISSA proti daždu a odnímateľná termoizolačná podšívka TERMOMIX. Ventilačné otvory, reflexné prvky, CE certifikované chrániče, regulácia v obvode pásu. Veľkosť M. Stav: oblečené niekoľko krát (pred 3 rokmi). Kupované: Dohoda ohľadom ceny je možná.
Motorkarske Nohavice Maskač 4XLPozri Aj Dalsie Moje Inzeraty
Pozri aj dalsie moje moto inzeraty. Ak otvoriš inzerat. Stlač v inzerate na moje meno Bamo a zobrazia sa ti vsetky moje moto inzeraty. Predam Osobne alebo pošlem Poštou. Pri kupe z mojich inzertov pridam privesok na kluce podla vyberu pozri foto : / Moto,Gitara,Otvarak/. Popis : Predam Moto textilne-Cordura nohavice. Farba : maskač. Moto nohavice maju komplet chranice kolene a po bokoch. Moto nohavice su s vyberatelnymi chranicmi je ich mozne vybrat a menit. Pekne nohavice vhodne na Cestne Rychlostne motorky ale velmi pekne a vhodne aj na CHoppre,cruiser atd.atd. ... Nohavice maju vyberatelne vnutornu termovlozku na zips. Nohavice obsahuju niekolko uloznych vreciek. Nohavice je mozne stahovat v pase. Moto nohavice maju aj reflexne prvky pre lepsiu viditelnost a bezpečnost. Nohavice su vybavene hornym zipsom pre pripad upnutia bundy k nohaviciam /Moto kombinezy/ Nohavice mam vo velkostiach XL,3XL,4XL. Pri kupe z mojich inzertov pridam privesok na kluce podla vyberu pozri foto : / Motorka,Gitara,Otvarak/. V pripade zaujmu piste volajte.
Moto Nohavice Cordura Maskac 5 XL Pozri Ďalšie Moje Inzeraty
Predam Moto Nohavice. Farba : Maskačove. Pozri Foto. Moto Nohavice su Nove. Material : Textilne - Cordura . Nohavice maju komplet chranice : kolena,bedra. 1 nohavice Velkost : 5 XL zeleny maskac. pozri foto 1-2. Nohavice boli zapnute a merane na zemi Pas merany z kraja na kraj 2 x 57 cm az 2 x 58 cm = 114 cm az 116 cm dlzka cca 118 cm foto 3-4 nohavice maju komplet chranice kolena,bedra nohavice maju vyberatelnu termo vlozku nohavice maju vrecka nohavice maju reflexne prvky 2 nohavice sivy maskac velkost 4 XL Stav : Nove foto 5-6 Pas merany z kraja na kraj 2 x 57 cm = 114 cm Dlzka 116 az 118 cm nohavice maju komplet chranice kolena,bedra nohavice maju vyberatelnu termo vlozku nohavice maju vrecka 3 Nohavice sivy maskac velkost XL Pas merany z kraja na kraj 2 x 53 - 54 cm = 106 az 108 cm dlzka 110 cm Stav : Nove nohavice maju vrecka v Pripade zaujmu pisat,volat.
Adrenaline PRO TOUR LADY dámske kožené čižmy
Dobrý deň. Predám dámske vysoké turistické čižmy Adrenaline PRO TOUR s nepremokavou membránou Hipora®, vyrobené z pravej hovädzej kože v čiernej farbe vo veľkosti 41. Stav: ľavá špička je ošúchaná; používané. Kupované: Dohoda ohľadom ceny je možná.
Predam dámske moto nohavice Adrenaline
Predam dámske moto nohavice Adrenaline veľkosť 40. Boli 1x oblečené. Cena 40€