inzercia, predaj, predám, bazár

Predám daniele a jelene

Kategória: Ostatné domáce

Predám daniele škvrnité. Tohtoročné, kus za 150€.
Ďalej predám jeleňa a jelenicu 250€ za kus.
Viac info telefonicky.
Predám daniele a jelene
Podobné inzeráty
Daniel škvrnitý, daniele, daniel, daniely
Predám daniele škvrnité, párik tohoročné nepríbuzné po 150€,špicere 250€,vareškáre po 350€.Kontaktné neboja sa, niesú v strese, zvyknuté na iné zvieratá aj na psov.
Daniel škvrnitý, daniele, daniel, daniely
Predám nepríbuzny pár minuloročných danielov po 150€, špicera 250€,vareškára 350€,uspanie veterinárom 50€. Daniele sú zvyknuté na kŕmenie z ruky a tiež na iné hospodárske zvieratá z dvora,aj na psov . Na jar boli všetky odčervené
Predám morčatá aj z vibacením
Predám dve zdravé morčatá. Niesu agresívne. Majú 2 roky. Volajú sa Nuget a Mortys. Dôvod predaja nemáme na nich čas. Spolu s nimi predám aj klietku, domček, pitko a krmitko. Dĺžka 77cm , šírka 43cm , výška 33cm.
Predám seno a lucerku
Predám 1 guľatý balík lucernového sena 120x120 za 25 eur a 4 kubíkové mechy (big bagy) ručne natlačeného sena, cena za 1 kus 10 eur vrátane mechu. Dalej predám 2 mechy hrabovej letniny za 10 eur. Skončil som s chovom. Seno sa nachádza v Marianke, tel: .
Predám morčatá aj z vybavením
Predám dve zdravé morčatá. Niesu agresívne. Majú 2 roky. Volajú sa Nuget a Mortys. Dôvod predaja nemáme na nich čas. Spolu s nimi predám aj klietku, domček, pitko a krmitko. Dĺžka 77cm , šírka 43cm , výška 33cm. (Na e-maili nereagujem) (Osobný odber)
Predám afrického ježka
Predám afrického ježka, samicu, má približne 9 mesiacov, zvyknutá na ľudí, predám vrátane prepravky a komplet vybavenia V prípade záujmu môžem predať podstielku asan za výhodnú cenu (3x 45l mech za 50€)