inzercia, predaj, predám, bazár

Predam destsku sedacku na bicykel Urban Iki

Kategória: Sedačky na bicykel

Predam zadnu destsku sedacku na bicykel Urban Iki vo velmi dobrom stave, doslova par krat sa v nej dieta viezlo.
Urcena pre deti:
Od 9 mesiacov do 6 rokov alebo do 22 kg.
Osobny odber TN a okolie.
Predam destsku sedacku na bicykel Urban Iki
Podobné inzeráty
NOVÁ SEDAČKA NA BICYKEL URBAN IKI SEDADLO NA BICYKEL
Dobrý deň , predám sedačku na bicykel na predné riadidlá, NOVÁ URBAN IKI SEDADLO NA BICYKEL ružová, k tomu predné sklo , držiak pre dieťa a taktiež nadstavec , aby bolo možné sedadlo primontovať na predné riadidlá. KOMPLET CENA 90,- dohoda možná
Sedačka na bicykel URBAN IKI
Predám detskú sedačku + plexi na bicykel značky Urban iki. Samozrejmosťou je aj držiak na ktorý sa upevňuje sedačka + plexisklo(možné pripevniť na akýkoľvek bicykel) Vo veľmi dobrom stave. Nezničené Cena 60€
Predná sedačka na bicykel s adaptérom Urban Iki
Predám prednú sedačku na bicykel s adaptérom + držiakom Urban Iki. Je vhodná do 15 kg.
zadná sedačka na bicykel Urban Iki
Predam zadnú sedačku na bicykel značky Urban Iki - ružová. Bez poškodení. Určena pre deti do 22 kg. Uprednostňujem osobný odber. Viem aj priviezť do Trnavy.
Urban iki predna sedacka na bicykel
Predavam detsku sedacku na bicykel zn.Urban iki v skvelom stave. Sedacka je na predaj aj s adapterom+pridam aj prilbu do 2rokov. Svetlo modra farba, kupovane v marci 2021, povodna cena 55€. Len osobny odber Ga, DS.
Sedačka Urban iki
Predám párkrát použitú prednú sedačku na bicykel Urban Iki. Bez škrabanca s originál príslušenstvom. Vhodná pre dieťa od 9 mesiacov. Súčasťou je pripájací adaptér na mestský bycikel. K tomu aj extra pripájací adaptér na horský alebo crossový bycikel. Oba sa montujú na zvislú tyč volantu (resp. stĺpik vidlice).