inzercia, predaj, predám, bazár

predam detsku ohradku

Kategória: Nábytok pre deti

predam detsku ohradku znacky Puppolina, po jednom dietati, znamky drobneho opotrebenia. rozmer 120x120, ohradka je zabalena v pivnici, preto neprikladam viac fotiek skutocneho produktu, viac info:
predam detsku ohradku
Podobné inzeráty
BabyDan Priestorová zábrana New Flex XXL 90-350 cm, čierna
Predám kovovú detskú zábranu: BabyDan Priestorová zábrana Flex XXL kupovanú 04/2021. Je modulárna, dá sa podľa potreby rýchlo rozobrať/upraviť. Zháňate zábranu nadmernej veľkosti, ktorú je možné prestavať na detskú ohrádku? Priestorová zábrana BabyDan Flex XXL vás o svojej vhodnosti presvedčí vďaka svojej bezpečnosti a flexibilite. Otvor 90 – 350 cm. Môže byť predĺžená ľubovoľným počtom predĺžení vo veľ. 33 cm alebo 72 cm. Predĺženie je potrebné zakúpiť samostatne. Pre bezpečie v kuchyni aj v domácnostiach s krbmi a schodmi. Vďaka maximálnemu možnému nastaveniu až 350 cm, ktoré môže byť ešte predĺžené pomocou pridania predlžovacích modulov. Možno rozdeliť priestor miestnosti na dve časti: Na bezpečnú časť na hranie Na časť, kde sa dieťatko môže hrať len pod dohľadom. - Otvorené kuchyne, priestranné schody, krb v obývacej izbe či jedálni – z mnohých dôvodov sa do niektorých domácností klasická zábrana nehodí. Aby bolo dieťatko chránené pred horúcou platňou, experimentmi s krbom či lezenie po schodoch, je potrebné zaobstarať do týchto nebezpečných priestorov zabezpečenia. Do nich môžete použiť priestorovú, kovovú zábranu BabyDan Flex XXL, keďže túto zábranu možné flexibilne predĺžiť do požadovanej dĺžky. Vďaka nástenným armatúram, ktoré sú súčasťou dodávky, môžete priestorovú kovovú zábranu BabyDan Flex XXL navyše obzvlášť bezpečne pripevniť. A pre maximálnu možnú flexibilitu je táto priestorová zábrana vybavená tiež dvierkami. - Navyše možno priestorovú kovovú zábranu BabyDan Flex XXL prestavať na ohrádku pre šteňatá. Po dokúpení matraca (nie je súčasťou dodávky) ju možno používať aj ako klasickú detskú ohrádku. Tak môžete zariadiť svojmu dieťatku bezpečný priestor na hranie a pobehovanie. Bezpečnosť je u priestorovej kovovej zábrany BabyDan Flex XXL vysoko cenená: Flex XXL zodpovedá najnovšej norme EÚ – norme EN 1930: 2011 Vyrobená v Dánsku. Špeciálne vlastnosti produktu: Priestorová zábrana Viac účelne využiteľný výrobok: ohrádka pre šteňatá, ohrádka okolo krbu, delič miestnosti Od 90 do 350 cm Súčasťou dodávky sú: 4 moduly, dvierka, súčiastky Bezpečnostná norma: EU-norma, EN 1930: 2011 Vyrobená v Dánsku Možno dokúpiť: matrac do detskej ohrádky Dodatočné informácie: Hmotnosť: 14,3 kg Rozmery: dĺžka 90 – 350 cm × výška 71 cm × hĺbka 3,5 cm Materiál: kov Vlastnosti: sklopná Vek: vhodná od narodenia do 2 rokov alebo do 15 kg
detska ohradka POPnPLAY Summer Infant
Predám detskú ohrádku Pop n Play Summer Infant, nepoužívaná, ako nová, skladacia.Nová stála 116eur. Ultra ľahká konštrukcia a ľahké zloženie aj rozloženie umožňuje ľahkú prenosnosť. Môžete s ňou vyraziť do parku, na pláž, na návštevu alebo vytvoriť bezpečnú hraciu plochu u vás doma. Vodeodolná rezistentné podlaha umožní postaviť ohrádku aj na navlhnutý trávniku, bez toho aby sa premočila. Vzdušná sieťovina umožňuje kontrolovať dieťatko z akéhokoľvek pohľadu a miesta, bez toho aby ste museli vstávať a do ohrádky nazerať. Súčasťou balenia je cestovná taška, do ktorej ohrádku uschováte. Rozmery ohrádky v rozloženom stave: Výška: 68.5.cm Šírka: 121.9 cm Celková váha: cca 5kg Cena 59 eur.
Predám detskú ohradku
Predám detskú ohradku 2x2m , pôvodná cena 125€, predám za 70€ , iba osobný odber
Predám detskú ohrádku Lionelo
Dobrý deň Predám detskú ohradku Lionelo aj s matracom do ohrádky dokupovaným 3 mesiace dozadu za 40 eur.Prípadne predám bez matraca 25e
Predam detsku ohradku 120 x 120
Predam drevenu detsku ohradku 120 x 120 x v.64 Zachovala - po jednom dietati. Odber TT alebo BA
Predám detskú ohradku
Predám detskú ohradku vo veľmi dobrom stave. Je priestranná, vhodná aj pre viac detí. Priemer 150 CM, výška 75 CM, pevná konštrukcia, dá sa zaistiť a aj prakticky zložiť. Dieťa z nej nemá šancu vyliest a môj syn sa v nej dlho sám vyhral keď mal veľký priestor. Najlepšie osobný odber Prešov.