inzercia, predaj, predám, bazár

Predám detskú perinku/deku

Kategória: Kojenecké potreby

Predám zachovalú detskú deku/perinku.
Predám detskú perinku/deku
Podobné inzeráty
Predám komplet výbavu do detskej postieľky zn. Tuttolina
Predám kvalitnú kompletnú výbavu do detskej postieľky štandardného rozmeru v krémovej (béžovej) farbe, čo zaručuje, že je vhodná pre dievča i pre chlapca. Výbava obsahuje: - komplet mantinel (hniezdo) do postieľky s obliečkou v rovnakom milom vzore ako obliečky na vankúš a perinku. Jednotlivé časti majú šnúrky na pripevnenie o postieľku. (mantinel do postieľky vyzerá na prvej foto, že nie je okolo celej,ale je, ja som mala na jednej strane zdvojené, aby sme na seba videli :) ) - baldachýn nad postieľku. Nebol k nemu stojan, tak manžel vyrobil držiak, ktorý bol pomocou drievka a hmoždinky pripevnený na stenu. V prípade záujmu môžem pribaliť tento držiak. Na trhu existujú originál stojany, mne to prišlo zbytočne drahé. - vankúš a perinu s mackom v rozmere 100x135 cm - dvojo kvalitných bavlnených obliečok v béžovej farbe (jedny do setu a druhé náhradné), ktoré spĺňajú všetky zdravotné štandardy. Perina sa uzatvára schovaným zipsom - viď foto. Oboje obliečky sú s chutným vzorom macka a značky Tuttolina. Jedny nové obliečky na vankúš a perinku stoja 29€ (aktuálna ponuka na trhu napr.: ). Všetky časti sú pratelné, všetko je čisté. Komplet celú výbavu pre malého drobca predávam spolu za 50€. Inzerát platný do zmazania.
Predám komplet výbavu do detskej postieľky zn. Tuttolina
Predám kvalitnú kompletnú výbavu do detskej postieľky štandardného rozmeru v krémovej (béžovej) farbe, čo zaručuje, že je vhodná pre dievča i pre chlapca. Výbava obsahuje: - komplet mantinel (hniezdo) do postieľky s obliečkou v rovnakom milom vzore ako obliečky na vankúš a perinku. Jednotlivé časti majú šnúrky na pripevnenie o postieľku. (mantinel do postieľky vyzerá na prvej foto, že nie je okolo celej,ale je, ja som mala na jednej strane zdvojené, aby sme na seba videli :) ) - baldachýn nad postieľku. Nebol k nemu stojan, tak manžel vyrobil držiak, ktorý bol pomocou drievka a hmoždinky pripevnený na stenu. V prípade záujmu môžem pribaliť tento držiak. Na trhu existujú originál stojany, mne to prišlo zbytočne drahé. - vankúš a perinu s mackom v rozmere 100x135 cm - dvojo kvalitných bavlnených obliečok v béžovej farbe (jedny do setu a druhé náhradné), ktoré spĺňajú všetky zdravotné štandardy. Perina sa uzatvára schovaným zipsom - viď foto. Oboje obliečky sú s chutným vzorom macka a značky Tuttolina. Jedny nové obliečky na vankúš a perinku stoja 29€ (aktuálna ponuka na trhu napr.: ). Všetky časti sú pratelné, všetko je čisté. Komplet celú výbavu pre malého drobca predávam spolu za 45€. Inzerát platný do zmazania. Pozri aj ostatné moje inzeráty
Predam detsku zavinovacku
Predam detsku zavinovacku/perinku znacky Brendon. Je to velmi dobrom stave - pozostava z perinky a obliecky na perinku. Velmi vhodne pre deti do cca 2 mesiacov.
Detske deky
Ponukam * letnejsiu deku, rozmer 73x73cm, 10e * žltú deku so sloníkmi, rozmer 77x98cm, 7e * jemne ruzovu deku, rozmer 90x112cm, 6e * autickovu deku s minky, 71x76cm Male fliacky dole pri auticku, cena bola zohladnena, 4e
Obliecky na perinku.
Darujem tieto 3 bezchybne obliecky na detsku perinku. Su bez viazania. Odber Brezno Beňuš
Set do postieľky
Ponúkam pekný set do postieľky. Hniezdo, perinku, deku a teplú deku do vajíčka. Používané pol roka. Všetko spolu za 40€ plus pošta.