inzercia, predaj, predám, bazár

Predám detskú postieľku.

Kategória: Postele

Predám detskú postieľku/drevo,biela/-70 eur.
Predám detskú postieľku.
Podobné inzeráty
Predám detskú postieľku 60x120 cm
Predam detskú postielku s rozmermi 60x120 cm z Ikey s názvom SUNDVIK. Postieľka bola zakúpená už v zachovalom stave cez portál v roku 2016, odvtedy asi dvakrát používaná. Je v zachovalom stave má len pár škrabancov a na niektorých miestach zoškrábanú farbu - viď foto ale v takom stave už bola zakúpená v tom roku 2016, nakoľko u nás bola minimálne používaná. Postieľku viem predať aj s matracom (ako je vidieť na obrázkoch) alebo aj bez matraca. Cena postieľky bez matraca - 60 €, cena matraca - 20 €. Cena keď sa zakúpi postieľka aj s matracom - 75 €.
Predám detskú postieľku 120×60
Predám detskú postieľku 120×60 vo veľmi dobrom stave s výškovo nastaviteľným roštom na 5polôh s bočnicou ktora sa da stiahnut alebo zasunúť pod postielku.Postielka je na kolieskach+matrac s kvalitného kokosového vlákna+nepremokavá plachta.
Predám detskú postieľku 60x120 cm
Predam detskú postielku s rozmermi 60x120 cm z Ikey s názvom SUNDVIK. Postieľka bola zakúpená už v zachovalom stave cez portál v roku 2016, odvtedy asi dvakrát používaná. Je v zachovalom stave, má len pár škrabancov a na niektorých miestach zoškrábanú farbu - viď foto, ale v takom stave, už bola zakúpená v roku 2016, keďže u nás bola minimálne používaná. Postieľku viem predať aj s matracom (ako je vidieť na obrázkoch) alebo aj bez matraca. Cena postieľky bez matraca - 60 €, cena matraca - 20 €. Cena keď sa zakúpi postieľka aj s matracom - 70 €. Na cene sa poprípade dá ešte dohodnúť.
Predam detsku postielku
Predam detsku postielku buelej farby velmi kratko pouzivanu aj s matracom, ziadne skvrny, skoro ako novy ako bonus pridavam melodicke svetlo na postielku kontakt mailom, tel.c. vymyslene
Predám detskú postieľku
Predám detskú postieľku je ktomu ešte hniezdo a dám k tomu aj detskú vysielačku s monitorom dychu
detskú postieľku a sedačku
Predám novú detskú postieľku s matracom oblečením za 60 eur a detskú sedačku za 40 eur