inzercia, predaj, predám, bazár

Predám detskú postieľku KLUPS Iwo so zábranou a šuflíkom

Kategória: Nábytok pre deti

Predám detskú postieľku KLUPS Iwo so zábranou a šuflíkom biela 120x60 cm + penový matrac s kokosom Pikolino 120x60 cm + 2x obliečka + 2x nepremokavá froté plachta + textilný odkladací priestor (vid. fotka) vo výbornom stave.

Rozmery:
Vnútorné: 120 x 60 cm
Vonkajšie: 127 x 67 x 87 cm
Výška dna (od zeme): 1,54 cm/2,39 cm/3,24 cm
Šuflík: vnútorná výška: 9,5 cm, vonkajšia výška (po hornú časť prednej strany) - 19 cm

Materiál: Maľované MDF + borovicové drevo, lakované ekologickými vodovými farbami.

Popis: Postieľka IWO bola navrhnutá tak, aby slúžila dieťaťu už od narodenia až do chvíle, keď sa dieťa nepokúsi samo opustiť detskú postieľku. Dno je možné nastaviť až do troch výškových úrovní a bočné priečky sú vyberateľné. Priestranný šuplík ponúka dostatok miesta pre množstvo doplnkov, kusov oblečenia a detských hračiek.

Ochranná bariéra
Mnoho gymnastov alebo akrobatov by mohlo závidieť sofistikované polohy, v ktorých spia niekoľkoročné deti. Pohľad na dieťa, ktoré kľačí v spánku, nohy má na zemi alebo sa otočili o 180 stupňov, nie je pre mnohých rodičov prekvapivý. Zábrana bude perfektne hrať svoju rolu a poskytne ochranu počas spánku malému predškolákovi. Jeho primeraná výška a jemne zaoblené priečky zabezpečia bezpečný spánok. Ak sa predáva spolu s detskou postieľkou, ušetrí to veľa času a peňazí, pretože rodičia nie sú nútení hľadať často neoriginálne a nevhodné výrobky. Takáto osvedčená bariéra v kombinácii s 3-bodovou montážou dokonale chráni dieťa počas spánku. Na hornej lište ešte možno nájsť ochranné prekrytia.

Spodok postele
Medzi lamelami dna sú medzery, aby mohol neustále prúdiť vzduch. Ľahká cirkulácia vzduchu v matraci predovšetkým zabezpečí jeho hygienu a vlastnosti. Vyrobené zo 100% borovicového dreva z poľských lesov. Tento prvok je možno najviac vystavený zaťaženiu. Intenzívne hry v postieľke musia prebiehať bez prekvapení, preto sme sa postarali o to, aby dno vydržalo mnoho rokov. Naše riešenie sa podobá použitiu po stranách, kde sú pásy zapustené do otvoru na to určeného, a spojenie sa vykonáva pomocou lepidla a sponiek.
Predám detskú postieľku KLUPS Iwo so zábranou a šuflíkom
Podobné inzeráty
Detská postielka
Zn. Klups Iwo 120x60cm z borovicového dreva. Nastaviteľná na 3 výškové úrovne. Priestranný šuplík. Na foto je úprava pre staršie dieťa, bočnica pre najmenšie deti je súčasťou (rôzne výškové úrovne sú odfotené na stránke Mall postieľka Klups Iwo stojí 285e). Malo používaná, dcérka spávala s nami. V cene je kvalitný matrac. Osobný odber Samorin.
Detská postieľka Klups srdce
Detská postieľka Klups Nel Srdce bielo-sivá+komoda - 2.1. - 15:33 Predám detskú postieľku kúpenú 07/20 + matrac zn. Materaso +komoda Detská postieľka z kolekcie Nel Srdce od značky Klups. – stabilná detská postieľka – ekologická a bezpečná, – vysokokvalitné borovicové drevo + MDF, – výškovo polohovateľné dno – 3 polohy: poloha – keď dieťatko len leží (horná poloha) poloha – keď dieťatko sedí (stredná poloha) poloha – keď dieťatko samostatne stojí (dolná poloha) – vyberateľné tri priečky, – zaokrúhlené bezpečné hrany postieľky, – stabilná konštrukcia, – jednoduchá montáž – postieľka je určená pre deti do 3 rokov Bežné známky používania Rozmery: 125x66x98 cm Rozmery pre matrac: 120x60 cm Komoda: - tri praktické zásuvky - Rozmery: 81 x 80 x 45 cm Uprednostňujem predaj spolu. Cena za postieľku, matrac, komodu 150€
Klups zábrana na postieľku
Dobrý deň. Predám novú, nepoužitú zabránu na postieľku KLUPS Paulin grafit. Zábrana je určená na lôžka 120×60 a hlavne pasuje na väčšinu modelov Klups, vrátane: Sofie, Dalia, Lydia, Blanka a Pauline, Nati, Nel, Safari, Karolína, Karolina II. Pôvodná cena 30,00eur predám za 25,00eur + poštovné. Možná dohoda.
Detská postieľka Klups
Detská postieľka Klups Nel Srdce bielo-sivá+komoda - 2.1. - 15:33 Predám detskú postieľku kúpenú 07/20 + matrac zn. Materaso +komoda Detská postieľka z kolekcie Nel Srdce od značky Klups. – stabilná detská postieľka – ekologická a bezpečná, – vysokokvalitné borovicové drevo + MDF, – výškovo polohovateľné dno – 3 polohy: poloha – keď dieťatko len leží (horná poloha) poloha – keď dieťatko sedí (stredná poloha) poloha – keď dieťatko samostatne stojí (dolná poloha) – vyberateľné tri priečky, – zaokrúhlené bezpečné hrany postieľky, – stabilná konštrukcia, – jednoduchá montáž – postieľka je určená pre deti do 3 rokov Bežné známky používania Rozmery: 125x66x98 cm Rozmery pre matrac: 120x60 cm Komoda: - tri praktické zásuvky - Rozmery: 81 x 80 x 45 cm Cena postieľky s matracom 100€ Cena komody:70€ Uprednostňujem predaj spolu.
Prebaľovaci pult
Klups na Hnedy drevený prebaľovaci pult bez podložky z komody Klups 53cm x 73cm. Pasuje na komodu o hĺbke max 47cm. 14€ Prebalovacia podložka s pevnou doskou vnutri a kolikmi na spodnej strane na uchytenie o postieľku alebo komodu 79cm x 47cm 9€ Bez poškodení Osobný odber PB V rámci mesta môžem priviest
SKRINA MARSELL KLUPS BIELA PC 275€
osobny odber mozny priamo v Rimavskej Sobote skrina je v super stave Priestranná šatníková skriňa Klups z detskej izbičky Marsell má konštrukciu vyrobenú z dosky MDF a ostatné časti sú z DTD. Je vyhotovená v neutrálnej bielej farbe s motívom vyrezávaných sovičiek. Šatníková skriňa je tvorená jednou zásuvkou v spodnej časti skrine a dvomi dvierkami, za ktorými sa na pravej strane nachádza vešiaková tyč a na ľavej strane tri police. Ku produktu je možné dokúpiť aj iné kusy nábytku z kolekcie Klups MARSELL v bielom farebnom prevedení, a tak vytvoríte krásnu detskú izbičku. Vlastnosti produktu: Rozmery (šxvxh): 80 x 173 x 53 cm Materiál: konštrukcia - MDF, ostatné časti - DTD Farba: biela s motívom