inzercia, predaj, predám, bazár

Predam detsku postielku, skrinu, komodu a lampu.

Kategória: Skrine

Predam skrinu, komodu, lampu, odkladaciu komodu detsku postielku s matracom, ktora je ale momentalne kvoli priestoru rozlozena.
Predam detsku postielku, skrinu, komodu a lampu.
Podobné inzeráty
Predam detsku postielku, skrinu, komodu a lampu.
Predam detsku postielku, skrinu, komodu a lampu, okrem nabytku na fotke je k tomu aj detska postielka v rovnakom style, ktora je ale momentalne kvoli priestoru rozlozena.
Predam detsku postielku, skrinu, komodu a lampu.
Predam skrinu, komodu, lampu, detsku postielku s matracom.
Predám skriňu, typu roldor
Predám skriňu, typu roldor. Rozmery sú: šírka 183cm, výška 200cm, hĺbka 63,5cm. Ľavá strana je na zavesenie a pravá sú police. Pravá strana sa dá prerobiť tiež na zavesenie, keďže pôvodne boli obe časti na zavesenie a police boli dorábané a dajú sa odstrániť, poposúvať. (K skrini je aj tyč na zavesenie pre pravú stranu, pravá strana už má tiež zabudovaný úchyt na tyč). O police na pravej strane však bola uchytená zástena, preto v prípade ich odstránenia, alebo zmeny úrovní, Vám ostanú v zástene dierky po klinčekoch. Viď foto. Keď však skriňu naplníte, tak to z vnútra nebude viditeľné. Všetky police sú trošičku poškodené (odštiepené z vnútornej strany ako sa do nich chytala zástena klinčekmi, na funkčnosť to nemá vplyv). Vrchné police na oboch stranách sú uložené napevno (spevňujú skriňu a nedajú sa odstrániť, posunúť). Skriňu predávam v rozloženom stave. Prikladám k nej fotodokumentáciu ako skriňu poskladať + originálny návod. Iba osobný odber.
Komoda na gramofón a vinyly / obývačková skrinka (Teak Peak)
Dobrý deň, predávame krásnu drevenú komodu na vinyly alebo tiež úložnú komodu či obývačkovú komodu (napr. pod TV) v štýle midcentury od českej firmy Teak Peak. Komoda bola vyrobená a kúpená v novembri 2020 a je v 100% stave - bez chýb, bez škrabancov, bez odrenín. Vystavená bola v našej obývačke necelé 2 roky. Prostredie bolo nefajčiarske, bez domácich zvierat. Aktuálne bola ošetrená aj prípravkom na regeneráciu farby/dreva, tak je naozaj v perfektnom stave. :) Jej rozmer je cca 155 x 39 cm, výška: 60 cm. Je vyrobená z preglejky, ktorá je morená na tmavohnedo. Celkom má 3 úložné priestory, jeden je otvorený a zvyšné dva majú dvierka. V týchto dvoch uzavretých priestoroch je možné ešte vložiť poličky. Komodu predávame len z dôvodu sťahovania a zmeny interiéru. Osobný odber je možný v Bytči. V prípade záujmu nám prosím napíšte správu, reagujeme ihneď. Telefón je neplatný. Viac info o firme Teak Peak nájdete aj na ich stránkach: V ponuke máme ešte jednu, menšiu, Teak Peak komodu. Pri odbere oboch je dohoda na cene možná.
Skriňa, spálňová skriňa, obývačková skriňa
Predáme skriňu Möbelix Toyko s rozmermi 315x225x61 z pôvodnej ceny 699€ za sumu 400€. Skriňu sme kupovali so spálňou Alicante, ale žiaľ nezapasovalo nám to rozmerovo do bytu a museli sme zmeniť rozloženie nábytku v spálni. Skriňa je necelý rok používaná, no z dlhodobého hľadiska nám prestala vyhovovať. Potrebujeme zmeniť usporiadanie spálne. Nakoľko sme sa potrebovali dostať za skriňu, v zadnom kartónovom kryte je urobený rez, cez ktorý sme sa dostali za skriňu. Rez je robený v úrovni poličky a takmer nebadateľný. Skriňu je potrebné samostatne demontovať a odniesť. Odporúčame aspoň 2 osoby, ideálne 3. Ku skrini sme hneď na začiatku prirobili extra úchytky, aby bola stabilnejšia. Poprosím kontaktovať ideálne formou sms
Luxusná spálňa
Ponúkam na predaj úplne novú luxusnú spálňu. JE IHNEĎ K ODBERU. Cena je za posteľ,2xnočný stolík,vysokú komodu,tv-komodu,dlhú komodu,zrkadlo,skriňu. POZRITE AJ NA OSTATNÉ MOJE INZERÁTY.