inzercia, predaj, predám, bazár

Predám detskú sedačku na bicykel OK Baby

Kategória: Sedačky na bicykel

Predám detsku sedačku na bicykel značky OK Baby, jednoducho polohovateľná na spanie, odpruženie oceľového rámu sedačky, ktoré plne pohlcuje rázy prenášané z vozovky, je určená deťom s hmotnosťou 9-22 kg, polstrovanie, vysoké operadlo a opierka hlavy bezpečne ochraňujú detskú chrbticu, vetracie otvory v operadle zaisťujú účinné vetranie chrbta dieťaťa, štvorbodové bezpečnostné pásy možno výškovo nastaviť, cena 25,- Eur, v pripade záujmu len osobný odber v BA.
Predám detskú sedačku na bicykel OK Baby
Podobné inzeráty
Predám detskú sedačku na bicykel spolu s držiakom
Predám detskú sedačku na bicykel spolu s držiakom: - vhodná pre deti od 9 do 22 kg, - vhodná na bicykel bez nosiča, - nastaviteľný 5-bodový bezpečnostný pás s čalúnením a detskou poistkou, - zvýšené bočné steny na ochranu pred nárazmi, - sedadlo s odnímateľným čalúnením, - extra široká ochrana nôh, - rastie s dieťaťom, - montáž na priemer rúry od 28 do 40 mm, - dežiak na sedačku v cene. Len osobný odber.
Predam detsku sedačku na. bicykel
Predam detsku sedačku na bicykel, znacky Hamax.Sedacka bola minimalne pouzivana.Dôvod predaja - sedacku nevyuzivame nakolko deti nam uz vyrastli.
Predám detskú sedačku na bicykel
Predám detskú sedačku na bicykel vo výbornom stave Polisport. K tomu aj úchyt /drziak na bicykel so super ľahkými titanoymi skrutkami ( úchyt je originál - len ťažké a dlhé pôvodne skutky na upevenie sú vymenené za drahšie titanove) . Len osobný odber Žilina. Tel, sms
Predná detská sedačka na bicykel OK Baby Orion Red
Predám prednú detskú sedačku na bicykel značky OK Baby Orion Red. Je po 2 deťoch, ale je v dobrom stave, všetko je plne funkčné. Parametre: Doporučený vek (mesiace) 7-8+ Maximálne zaťaženie (kg): 15 Systém pripevnenia: odnímateľné jedným pohybom, v smere jazdy Pripevniteľné: za volant Priemer rámovej trubky bicykla(mm): 32-52 Praktický bezpečnostný pás: 3 bodový Výška bezpečnostného pásu je nastaviteľná Nastaviteľná výška držiaka na nohy Nastavitelná vzdialenosť sedenia Materiál: plast Odnímateľný poťah, čistenie: ručné pranie Nová stojí 56 €. Predávam za 25 €.
Predám detskú sedačku na bicykel
predám detskú sedačku na bicykel v zachovalom stave.
Predám detskú sedačku na bicykel
Predám detskú sedačku na bicykel úchyt na sedlovú trubku