inzercia, predaj, predám, bazár

Predam detsku skolsku tasku - znacka Step by Step

Kategória: Školské potreby

Predam detsku skolsku tasku - znacka Step by Step.

Velmi kvalitna skolska taska:
- ergonomicky tvarovaná chrbtová časť
- Mesh Back Coolin System - polstrovanie chrbtovej časti z príjemného priedušného materiálu s ventilačnými drážkami pre optimálnu cirkuláciu vzduchu
- ľahká konštrukcia drží stabilný tvar aktovky
- polstrované, nastaviteľné popruhy na ramená v tvare S (nezarezávajú sa do ramien, dobre a pevne sedia a ľahko sa s nimi manipuluje)
- popruhy doplnené o značkové reflexné plochy pre väčšiu bezpečnosť,

DOKONALÉ POLSTROVANIE CHRBTOVEJ ČASTI A DĹŽKOVO NASTAVITEĽNÉ POLSTROVANÉ POPRUHY ZARUČUJÚ ZDRAVÝ VÝVOJ CHRBTICE DIEŤAŤA, PRETO ŠKOLSKÉ AKTOVKY STEP BY STEP ZÍSKALI CERTIFIKÁT AGR
- vystužená textilná rukoväť, príjemná do ruky
- kovová zámka s odrazkou, reflexné prvky pre väčšiu bezpečnosť značky REFLEXITE
- izolované predné vrecko (pre studené alebo teplé jedlo a nápoje)
- rozšíriteľné bočné vrecká na fľašku na nápoj alebo na drobnosti, zatváranie na zips

Bola nosena 1 rok - minimalne opotrebenie, skoro ako nova.
povodne stala viac ako 100 eur)

Predam za 44 eur (pripadne dohodou)

v ramci Popradu alebo Kezmarku viem aj doviezt.
teoreticky aj medzi Kosicami a Popradom.
Predam detsku skolsku tasku - znacka Step by Step
Podobné inzeráty
Školská taška Step By Step Futbal
Predám školskú tašku Step By Step Futbal, ergonomicky tvarovaná chrbtová časť s mäkkým polstrovaním, ľahká konštrukcia drží stabilný tvar aktovky, polstrované, nastaviteľné popruhy na ramená, popruhy doplnené o značkové reflexné plochy pre väčšiu bezpečnosť, značka Reflexite, odnímateľný hrudný popruh, značková pracka YKK, - DOKONALÉ POLSTROVANIE CHRBTOVEJ ČASTI A VÝŠKOVO A DĹŽKOVO NASTAVITEĽNÉ POLSTROVANÉ POPRUHY ZARUČUJÚ ZDRAVÝ VÝVOJ CHRBTA DIEŤAŤA, PRETO ŠKOLSKÉ AKTOVKY Step by Step ZÍSKALI CERTIFIKÁT AGR, rukoväť, príjemná do ruky, značkový magnetický výškovo nastaviteľný uzáver od firmy FIDLOCK - pre deti ľahké otváranie a zatváranie batohu, izolované predné vrecko (pre studené alebo teplé jedlo a nápoje), rozšíriteľné bočné vrecká na fľašu s nápojom alebo na drobnosti, zatváranie na zips, priestorný hlavný priečinok s vnútorným priečinkom, ktorý je určený na ťažšie predmety (napr. učebnice), zaistí sa tak rovnomerné rozloženie hmotnosti vo veku aktovky gumičky na pripevnenie peračníku, lepší prehľad v aktovke, stabilné dno aktovky s nožičkami pre lepšiu stabilitu a ochranu pred vlhkom a špinou, pršiplášť v cene, objem: 18 l, hmotnosť: 0,9 kg, vonkajšie rozmery: 33 x 22 x 35,5 cm. Cena 36 Eur.
Školská taška Step By Step Futbal
Predám školskú tašku Step By Step Futbal, ergonomicky tvarovaná chrbtová časť s mäkkým polstrovaním, ľahká konštrukcia drží stabilný tvar aktovky, polstrované, nastaviteľné popruhy na ramená, popruhy doplnené o značkové reflexné plochy pre väčšiu bezpečnosť, značka Reflexite, odnímateľný hrudný popruh, značková pracka YKK, - DOKONALÉ POLSTROVANIE CHRBTOVEJ ČASTI A VÝŠKOVO A DĹŽKOVO NASTAVITEĽNÉ POLSTROVANÉ POPRUHY ZARUČUJÚ ZDRAVÝ VÝVOJ CHRBTA DIEŤAŤA, PRETO ŠKOLSKÉ AKTOVKY Step by Step ZÍSKALI CERTIFIKÁT AGR, rukoväť, príjemná do ruky, značkový magnetický výškovo nastaviteľný uzáver od firmy FIDLOCK - pre deti ľahké otváranie a zatváranie batohu, izolované predné vrecko (pre studené alebo teplé jedlo a nápoje), rozšíriteľné bočné vrecká na fľašu s nápojom alebo na drobnosti, zatváranie na zips, priestorný hlavný priečinok s vnútorným priečinkom, ktorý je určený na ťažšie predmety (napr. učebnice), zaistí sa tak rovnomerné rozloženie hmotnosti vo veku aktovky gumičky na pripevnenie peračníku, lepší prehľad v aktovke, stabilné dno aktovky s nožičkami pre lepšiu stabilitu a ochranu pred vlhkom a špinou, pršiplášť v cene, objem: 18 l, hmotnosť: 0,9 kg, vonkajšie rozmery: 33 x 22 x 35,5 cm. Cena 35 Eur.
Step by step
Predáme školskú tašku Hama step by step, bližšia špecifikácia viď.
Školská taška Step by Step - Formula Set
Predám krásnu chlapčenskú školskú tašku zn. Step by Step. téma FORMULA, zloženie: - školská taška - taštička na telocvik alebo prezúvky - peňaženka - peračníky - športová taška - nepremokavé neónové vrecko na tašku. Všetko je v super stave, okrem peračníka a púzdra na ceruzky, ktoré darujeme. Steb by Step je taška s ergonomicky tvarovanou zadnou časťou a kvalitným polstrovaním na chrbte. Vlastnosti: exkluzívny tvar, polstrovanie, vetracie drážky, špeciálny sieťovaný materiál pre vetranie na chrbte, hliníková výstuž a zosilnené dno s nožičkami pre stabilitu, nastaviteľné popruhy s polstrovaním pre pohodlné nosenie, 2 bočné vrecká, pracka na zapínanie, reflexné prvky vpredu aj na bokoch pre bezpečnosť pri zotmení. Kontakt cez email.
Školská taška Step by Step - Formula
Predám krásnu chlapčenskú školskú tašku zn. Step by Step. téma FORMULA. Je v super stave, ešte poslúži pár rokov. Steb by Step je taška s ergonomicky tvarovanou zadnou časťou a kvalitným polstrovaním na chrbte. Taška s certifikátom AGR, ktorý je zárukou zdravého vývoja chrbtice vďaka ergonomicky tvarovanej polstrovanej chrbtovej časti a polstrovaným, nastaviteľným popruhom na ramená. Vlastnosti: exkluzívny tvar, polstrovanie, vetracie drážky, špeciálny sieťovaný materiál pre vetranie na chrbte, hliníková výstuž a zosilnené dno s nožičkami pre stabilitu, nastaviteľné popruhy s polstrovaním pre pohodlné nosenie, 2 bočné vrecká, pracka na zapínanie, reflexné prvky vpredu aj na bokoch pre bezpečnosť pri zotmení.
predám školskú aktovku novú Step by step
predám školskú aktovku - novú - nepoužívanú - zásoby zo zrušeného papiernictva. Kvalitná nemecká značka Step by step. Vybavená všetkými zdravotnými aj bezpečnostnými prvkami. Sada 5 ks. Štandardná cena je 130 €.