inzercia, predaj, predám, bazár

Predam detsku termosku s 3 nastavcami

Kategória: Kojenecké potreby

Prosim kontakt mailom, cislo vymyslene !!

Predam tuto detsku termosku s 3 nastavcami.

Problem je, ze sa neda uzavriet aby nevytiekla, da sa vsak kupit za cca 6e nahradny diel (da sa kupit sj slamka a ostatne diely).

My sme pouzivali len slamku a makky nastavec.

PC 35€, predam za 7€
Predam detsku termosku s 3 nastavcami
Podobné inzeráty
TERMOSKA pacific baby
Predam termosku pacific baby, 200 ml – horná ryska vnútornej stupnice, v skutočnosti sa zmestí cca 300 ml.Javi znamky pouzitia,ktory nema vplyv na jej funkcnost.Fľaška udrží nápoj teplý alebo studený až 8 hodín (ideálna do veľkého chladu i horúcich letných dní).Cumlik si mozte pouzit podla potreby. Termosku možné použiť aj s cumlíkmi iných značiek (AVENT, NUK, MAM).
Thermos Foogo
Ponukam na predaj pouzivanu detsku termosku s novou slamkou.
Plienkova torta ako darček
Ponukam na predaj poschodove plienkove torticky. Dievčenská obsahuje stočené plienky Pampers premium care 2 /4-8 kg/ - 60 ks, body zn. Trnka velk. 68 a detskú kozmetiku zn. Nivea - šampón, olejček, krém na zadoček, špongiu, detskú hrkalku a cumlík zn. Nuk a malú hračku. Chlapčenská obsahuje stočené plienky Pampers premium care 2 /4-8 kg/ - 65 ks a detskú kozmetiku zn. Nivea - šampón, olejček, vlhčené utierky, krém na zadoček, špongiu, detskú hrkalku a malú hračku. Tortu Vam mozem doviezt do ZA MT RK LM BY PB PU TN PN CA KM NO DK, vela cestujem :)
Saro Baby Nerezová termoska na jedlo Mint 820 ml
Predam novu nepouzivanu termosku na jedlo, prikrmy. Vhodna aj ako darcek, krabica je neporusena. Povodna cena 31€, predam za 25€ plus postovne. Prosim kontaktovat cez email. Popis: Termoska tvorená 2 samostatnými časťami o objemoch 250 ml a 570 ml Udržuje teplotu pokrmu (studenú alebo teplú) až po dobu 6-tich hodín S plastovou rukoväťou pre jednoduchšie prenášanie Silikónové tesnenie eliminuje vytečeniu pokrmu Materiál: vnútri nerezová oceľ + zvonka polypropylén Izolačná vrstva z PU peny Neobsahuje BPA
Termoska na jedlo DM
Predám úplne novú termosku na jedlo z DMky Dôvod predaja: mame ešte jednu ktorú využívame
Termoska na jedlo Nuvita
Predám pár krát použitú termosku na jedlo, ako nová 1200ml