inzercia, predaj, predám, bazár

Predám Detský Dievčenský Rozkladací Ružoví Gauč.

Kategória: Kreslá a gauče

Dobrý deň,ponúkam vám na predaj tento veĺmi pekný a zachovalí dievčenský ružoví rozkladací gauč,presne ako je vidieť na foto.Tohoto času je gauč už zabalený a pripravený na jeho ďalšie použitie.Súčas'tou gauča sú aj dva malé vankúše po oboch bočných stranách,žial zadné vankúše je potrebné kupiť.
--------------------------------------------------------------
Rozmery Gauča sú: 200 x 80 po rozložení 200x 160.
--------------------------------------------------------------
Cena za Gauč je 129 euro.
--------------------------------------------------------------
No v prípade vážného ako aj seríozného záujmu je možná aj malá dohoda,preto ma prosím kontaktujte na čísle alebo SMS spravou,'dakujem pekne.
Predám Detský Dievčenský Rozkladací Ružoví Gauč.
Podobné inzeráty
Predám Detský Dievčenský Rozkladací Ružoví Gauč.
Dobrý deň,ponúkam vám na predaj tento veĺmi pekný a zachovalí dievčenský ružoví rozkladací gauč,presne ako je vidieť na foto.Tohoto času je gauč už zabalený a pripravený na jeho ďalšie použitie.Súčas'tou gauča sú aj dva malé vankúše po oboch bočných stranách,žial zadné vankúše je potrebné kupiť. -------------------------------------------------------------- Rozmery Gauča sú: 200 x 80 po rozložení 200x 160. -------------------------------------------------------------- Cena za Gauč je 149 euro. -------------------------------------------------------------- No v prípade vážného ako aj seríozného záujmu je možná aj malá dohoda,preto ma prosím kontaktujte na čísle alebo SMS spravou,'dakujem pekne.
Predám Detský Dievčenský Rozkladací Ružoví Gauč.
Dobrý deň,ponúkam vám na predaj tento veĺmi pekný a zachovalí dievčenský ružoví rozkladací gauč,presne ako je vidieť na foto.Tohoto času je gauč už zabalený a pripravený na jeho ďalšie použitie.Súčas'tou gauča sú aj dva malé vankúše po oboch bočných stranách,žial zadné vankúše je potrebné kupiť. -------------------------------------------------------------- Rozmery Gauča sú: 200 x 80 po rozložení 200x 160. -------------------------------------------------------------- Cena za Gauč je 89 euro+DOHODA!!! -------------------------------------------------------------- No v prípade vážného ako aj seríozného záujmu je možná aj malá dohoda,preto ma prosím kontaktujte na čísle alebo SMS spravou,'dakujem pekne.
Predám Detský Dievčenský Rozkladací Ružoví Gauč.
Dobrý deň,ponúkam vám na predaj tento veĺmi pekný a zachovalí dievčenský ružoví rozkladací gauč,presne ako je vidieť na foto.Tohoto času je gauč už zabalený a pripravený na jeho ďalšie použitie.Súčas'tou gauča sú aj dva malé vankúše po oboch bočných stranách,žial zadné vankúše je potrebné kupiť. -------------------------------------------------------------- Rozmery Gauča sú: 200 x 80 po rozložení 200x 160. -------------------------------------------------------------- Cena za Gauč je 69 euro+DOHODA!!! -------------------------------------------------------------- No v prípade vážného ako aj seríozného záujmu je možná aj malá dohoda,preto ma prosím kontaktujte na čísle alebo SMS spravou,'dakujem pekne.
Predám Detský Dievčenský Rozkladací Ružoví Gauč.
Dobrý deň,ponúkam vám na predaj tento veĺmi pekný a zachovalí dievčenský ružoví rozkladací gauč,presne ako je vidieť na foto.Tohoto času je gauč už zabalený a pripravený na jeho ďalšie použitie.Súčas'tou gauča sú aj dva malé vankúše po oboch bočných stranách,žial zadné vankúše je potrebné kupiť. -------------------------------------------------------------- Rozmery Gauča sú: 200 x 80 po rozložení 200x 160. -------------------------------------------------------------- Cena za Gauč je 69 euro+DOHODA!!! -------------------------------------------------------------- No v prípade vážného ako aj seríozného záujmu je možná aj malá dohoda,preto ma prosím kontaktujte na čísle alebo SMS spravou,'dakujem pekne. !!!POZRITE VŠETKY INZERÁTY!!!
Rozkladací gauč s úložným priestorom a 2 kreslá
Gauč je v dobrom stave, niektore časti sú opoužívané a ošúchane, všetko je odfotené na fotkách. Gauč je rozkladací s veľkým množstvom úložného priestoru. Ku gauču sú aj 2 kreslá. Kreslá sú mierne vysedené a trošku ošúchané operadlá, ale inak je gauč aj kreslá vo výbornom stave. Šírka gauča je 2m 20 Šírka kresla je 85cm Gauč cena : 300€ Kreslo cena: 100€ Dokopy za gauč a 2 kreslá : 500€
Kožený gauč + 2x kreslo
zdravím, predám spolu gauč a 2ks kreslo - gauč nieje rozkladací rozmery: - gauč 190x90 - kreslo 90x90 gauč a kreslá sú použivane avsak starané nenesu ziadne znamky manualneho poškodenia odvoz si musite zabezpecit sami! môžem pomoct naložit ( gauč je lahký, a manipulovatelny) ——————————— gauč, kreslo, sedacka, obyvacka, nabytok, pohovka