inzercia, predaj, predám, bazár

Predám detský dreveny stolík

Kategória: Nábytok pre deti

Predám detský dreveny stolík, od farbiciek spinavy. inak dobry stav
Predám detský dreveny stolík
Podobné inzeráty
Toaletný stolík + taburetka
POZRI VŠETKY MOJE INZERÁTY Rozmery: Toaletný stolík: Dĺžka 50,5 x Šírka 50,5 x Výška 92cm , Stolička: Dĺžka 28 x Šírka 28 x Výška 32cm Elegantný toaletný stolík Tento toaletný stolík určený pre princezné a jeho zlatá taburetka sa vám pohodlne páčiť, používať alebo obliecť. Tento poetický vyzerajúci kus nábytku je vybavený zásuvkou na drobné doplnky a má integrované zrkadlo. Pokiaľ ide o povrchové úpravy, srdce XXL a maľované hviezdy, ako aj výrezy v tvare srdca zdôrazňujú jeho rozhodne romantický štýl. Funkčný toaletný stolík Tento praktický toaletný stolík + taburetka elegantne ozdobí detské izby. I všestranný, dá sa použiť aj ako záložná kancelária.Čo sa týka údržby, stačí ho kryt pravidelne handričkou z mikrovlákna. Ak chcete zaoblené krivky tohto kusu nábytku a spravte spálňu nie sú, spárujte ho s kobercom Atmosphera. Malá dekorácia navyše Stavte na pastelové farby a biely drevený nábytok, aby ste vytvorili pohodlný a teplý vesmír. Biely detský toaletný stolík s taburetkou by mal byť ozdobou každej malej parádnice. Toaletný stolík má jednu zásuvku, do ktorej si môžu malé slečny ukladať svoje najdrahšie poklady. Určite každé dievča sníva o svojom vlastnom toaletnom stolíku, preto bude tento toaletný stolík perfektným darčekom pre dievčatá, ktoré sa rady parádia. Vďaka nemu sa budú cítiť ako skutočné princezné.
Detský drevený stolík Dorotka z masívu + stolička
Predám detský drevený stolík Dorotka z masívu (link na výrobcu nižšie) spolu s drevenou stoličkou po jednom dieťati. Pre deti od 3 do 7 rokov / výšky 135cm. Stol: výška 50cm, plocha na kreslenie 51x72cm Stolička: výška 28cm.
Detský drevený stolík
Drevený stolík je vyrobený z kvalitného borovicového dreva. Doplňte ním detskú izbu, alebo urobte deťom vlastný jedálenský stôl, pri ktorom sa im bude pohodlne jesť.Hrany stolíka sú zaoblené a stolík je veľmi bezpečný. Nádherna stolička je taktiež vyrobené z borovicového dreva, je dostatočne pevná a stabilná . Pripravte deťom priestor na maľovanie a kreslenie si, alebo na akékoľvek hranie práve na tomto stolíku. Ručná výroba: detský nábytok je ručne maľovaný a preto sa realita a detaily na maľovanom obrázku môžu líšiť. ROZMERY STOLÍKA Výška 47 cm Dĺžka 56 cm Šírka 35 cm ROZMERY STOLIČKY Výška 45 cm Výška sedadla 22 cm Max nosnosť do 50 kg
MDF drevený domček pre bábiky + nábytok 78cm čierny LED
Fantastický drevený domček pre bábiky na samostatné zostavenie. Poschodová vila má 4 izby a terasu vyzdobenú farebnými obrazmi. Ideálna dekorácia do detskej izby. Obsahuje: drevený nábytok a LED pásku. Rozmery: 78x62x27 cm. Ktoré dieťa nesníva o krásnej vile pre svoje bábiky, maskotov a figúrky? Najlepšie takú, v ktorej môžu hostiť aj bábiky svojich kamarátov. Tento krásny drevený domček pre bábiky v modernom štýle bude splneným snom každého dieťaťa . Dvojpodlažný kaštieľ má 4 samostatné izby a terasu. MEDZI 4 IZBAMI NÁJDETE: 1. kuchyňa 2. kúpeľňa 3. spálňa 4. obývacia izba tabuľka 2x stoličky posteľ klavír stolička pohovka kreslo tabuľka TV lampa Lehátko dáždnik sprcha umývadlo s bezpečnostným zrkadlom WC Ako sa na skutočný dom patrí, má výrazné LED osvetlenie, ktoré nielenže vyzerá fantasticky, ale je skvelé aj ako nočná lampa. Veľký počet prvkov poskytuje príležitosť na nekonečné hranie. Kreatívna hračka, s ktorou nie je čas na nudu. Kvalita a precíznosť spracovania zaujme detailmi. Miniatúrny nábytok, grafika na stenách a LED osvetlenie robia dom jedinečným a veľmi útulným. Dobrá zábava je bezpečná zábava! Všetky súčasti domčeka boli starostlivo vybrúsené, aby si vaše dieťa pri hre nezaplietlo triesky do rúk. Domček zaručí nielen skvelú zábavu, ale bude aj nádhernou dekoráciou detskej izby. Výborne podnecuje predstavivosť, podporuje tvorivé a nekonvenčné myslenie a dokonale rozvíja manuálne zručnosti najmenších. Spoločné stavanie domu naučí dieťa spolupracovať a podporí rozvoj jeho sociálnych zručností. LED OSVETLENIE- altánok je vybavený pôsobivým LED osvetlením, ktoré nielenže skvele vyzerá, ale dá sa použiť aj ako nočná lampa. VEĽMI VEĽKÁ VEĽKOSŤ- 3 poschodia a 4 izby VEĽKÉ MNOŽSTVO PRÍSLUŠENSTVA- drevený nábytok poskytuje neobmedzené možnosti pre hru a usporiadanie jednotlivých miestností. ESTETICKÉ A PEVNE SKONŠTRUOVANÉ Detaily v podobe miniatúrnych kusov nábytku a farebnej grafiky potešia a urobiť dom jedinečným BEZPEČNOSŤ - altánok bol vyrobený s náležitou starostlivosťou. Všetky prvky domčeka boli starostlivo vybrúsené, aby sa zabránilo zatĺkaniu triesky počas hry. Technické údaje: Napájanie LED diódami: 3x batéria AA 1,5 V Výška poschodí Prízemie: 23 cm 1. poschodie: 23 cm 2. poschodie: 23,5 cm Rozmery balenia: 68 cm x 11 cm x 49 cm Materiál: drevo
Detský drevený stolík so stoličkami IKEA
Predám detský drevený stolík so stoličkami zn.IKEA. Veľmi stabilný,používaný,plne funkčný.
Maly dreveny detsky stolik s dvoma stolickami
Predam maly dreveny detsky stolik s dvoma stolickami. V dobrom stave, viz aktualny obrazok. Osobny odber Bratislava-Jarovce.