inzercia, predaj, predám, bazár

Predam detsky overal

Kategória: Športové oblečenie

Predam detsky zimny (lyziarsky) overal AlpinePro zlozeny z dvoch casti - vetrovka a nohavice - s moznostou zozipsovania dokopy na overal.
K overalu ponukam aj hunatu flisovu mikinu AlpinePro.
Velkost 116/122, farba svetlomodra. Po jednom dietati, vo vybornom stave.
Povodna cena: overal 120€, fliska 35€.
Cely komplet ponukam za 70€.
Predam detsky overal
Podobné inzeráty
Predam detsky overal
Predam detsky zimny (lyziarsky) overal AlpinePro zlozeny z dvoch casti - vetrovka a nohavice - s moznostou zozipsovania dokopy na overal. K overalu ponukam aj hunatu flisovu mikinu AlpinePro a lyziarske rukavice Lego. Velkost 116/122, farba svetlomodra. Po jednom dietati, vo vybornom stave. Povodna cena: overal 120€, fliska 35€ a rukavice 25€. Cely komplet ponukam za 70€.
Športový overal Hipkins
Predám nenosený, len vyskúšaný overal na cvičenie zn. Hipkins. Veľkosť S/M, celková dĺžka od ramienok cca 127cm, vnútorná dĺžka nohavíc 72cm, pás 60cm, všité podprsenkové vložky. Dámsky overal ako originálne spojenie legín a topu. Športový overal v luxusnom prevedení a dizajne od brazílskej značky Hipkins. Neodmysliteľnou súčasťou tejto značky je originalita a štýl. Dámskey overal do fitness aj na jogu v limitovanej edícii nesmie chýbať vo vašom šatníku. Športové overaly pre ženy, ktoré chcú ukázať svoju jedinečnosť. Cena 25€ + pošta
Detský overal do snehu
Predám úplne nový kvalitný , teplý , hurbý, značkový (Loap) detský overal vhodný do snehu, na lyžovačku, sankovačku... Veľkosť 3-4 roky
Overal detsky
Predam detsky dievcensky overal zn.Brugi velkost 122128
Detský overal 98/104
Predám detský overal vo veľkosti 98/104. Synček ho mal dva krát, je ako nový. Rukavičky vo farbách overalu gratis. Len osobný odber.
Detský overal č. 104
Predám detský overal veľkosti 104. Nepoškodený, málo používaný.