inzercia, predaj, predám, bazár

Predám detský stôl s dvoma stoličkami

Kategória: Nábytok pre deti

Predám ružový detský stôl s dvoma stoličkami, vo výbornom stave. Stôl ako aj stoličky sú bez poškodení, ako nové.
Možnosť zaslať aj na dobierku.

Popis:
Detská sada obsahuje stôl a 2 stoličky. Stolček je veľmi praktický. Otočením hornej dosky sa stane základom pre stavanie kociek stavebnice Lego Klasik i Lego Duplo. Pod hornou doskou je priestor pre uskladnenie hračiek, kresliacich potrieb, apod. Do priestoru možno po odstránení hornej dosky tiež naliať trošku vody a dieťa si naplno užije svoje obľúbené vodné radovánky, alebo možno v tomto priestore vytvoriť mini pieskovisko. Rozmery: stôl 51x51x46cm, stolička 36x32x46cm (š, d, v). Výška sedátka 25cm.

– podkladová doska pre Lego a Duplo
– možnosť vytvoriť minipieskovisko, alebo vodné radovánky
– priestor pre úschovu hračiek alebo kresliacich potrieb

Max. nosnosť stoličky: 25kg
Predám detský stôl s dvoma stoličkami
Podobné inzeráty
Detský stôl so stoličkami - myška Minnie II-super stav
Predám Detský stôl so stoličkami - myška Minnie II-super stav - ako nový. Sada obsahuje detský stolík a dve stoličky s atraktívnou potlačou MINNIE z dielne Walta Dysneyho. Detský set je vyrobený z dreva a kvalitné MDF dosky. Stôl so stoličkami má silnú a stabilnú konštrukciu a pre väčšiu bezpečnosť detí sú na stolíku zaoblené rohy. Vhodné pre deti od 3 rokov.
Detský stôl s 2 stoličkami
Detský stôl s 2 stoličkami. Neposkladany. Komplet balenie. Povodna cena 65eur. Popis: Pestrá súprava so safari motívmi Poskytuje miesto na hranie, maľovanie alebo iné kreatívne činnosti Stabilná konštrukcia Ľahko ošetrovateľný a pevný Max. nosnosť: 35 kg/stolička, 50 kg/stôl Vrátane návodu a montážneho materiálu Obsah balenia: 1 x stôl, 2 x stolička Materiál MDF, borovicové drevo Rozmery Stôl: cca 60 x 60 x 50 cm (D x Š x V) Stolička: cca 30 x 55 x 30 cm (Š x V x H) Hmotnosť Stôl: cca 6,15 kg Stolička: cca 2,3 kg
Predám detský stôl s dvoma stoličkami
Predám detský stôl s dvoma stoličkami, cena za komplet 20 eur. Rozumnej dohode sa nebránim, iba osobný odber.
Detský stôl s dvoma stoličkami
Predávam detský stôl s dvoma stoličkami z tvrdého dreva vo veľmi dobrom stave.
Maly dreveny detsky stolik s dvoma stolickami
Predam maly dreveny detsky stolik s dvoma stolickami. V dobrom stave, viz aktualny obrazok. Osobny odber Bratislava-Jarovce.
detský stôl so stoličkami Minie
Predám detský stôl so stoličkami Minie. Má zachované oblé tvary pre vyššiu bezpečnosť vášho dieťaťa. Rozmery : Stôl 60x60cm, výška 45cm Stolička výška 48cm, výška sedadla od zeme 24cm, šírka sedadla 30cm