inzercia, predaj, predám, bazár

Predam devolo Magic 2 WiFi next Starter Kit

Kategória: Wireless, WiFi

Predam devolo Magic 2 WiFi next Starter Kit.
Kit pozostava z devolo Magic 2 LAN + devolo Magic 2 WiFi next.

Chvilu pouzivane, bez krabice.

Po dohode mozne aj zaslanie na dobierku (+ 5,-EUR).

V pripade zaujmu ma, prosim, kontaktujte pisomne cez e-mail, vid odkaz nizsie.
Predam devolo Magic 2 WiFi next Starter Kit
Podobné inzeráty
DEVOLO Magic 2 WiFi next starter kit
Zdravím predám tento úplne nový: DEVOLO Magic 2 WiFi next Starter Kit 2400mbps 8621, cena nového je 250€ + -, viac info na t.č. CELÝ POPIS TU :
Devolo Magic 2 WiFi next Starter Kit - UPLNE NOVY
Predám úplne nový, nerozbalený Devolo Magic 2 WiFi next Starter Kit. Bol kupovany dnes v rámci nového paušálu. Pre viac info: Číslo je vymyslené. Prvý kontakt cez mail.
devolo Magic 2 WiFi next Starter Kit
Úplne nové, nerozbalené. Powerline 2400Mbps s WiFi. Obsahuje dve zariadenia. Info: Na SMS neodpovedám. Poštovné a balné = 5€. Inzerát platí do zmazania. Pozrite aj moje ďalšie inzeráty kliknutím na meno.
Devolo Magic 2 WiFi next
Predam odbaleny, nepouzity devolo magic 2 Bud osobny odber v Nove Zamky Nabrezna, pripadne dobierka.
Zosilovac wifi powerline Devolo Magic 2
Predavam uplne novy wifi powerline zosilnovac. Znacka Devolo Magic 2, prenosova rychlost 2400 Mbps. Viac info tu: Nikdy nepouzite, len otvorene. Bola to nevhodna kupa.
Adaptér Powerline Devolo Magic 1 LAN
Adaptér Powerline Devolo Magic 1 LAN má rozhranie pre gigabitový ethernet (RJ45) a integrovanou priechodnou zásuvkou typu E 16A. Podporuje sieťové štandardy IEEE 802.3/802.3u/802.3ab/ 802.3x/802.3az a IEEE 802.1p vrátane Auto MDI/X. Adaptér Powerline Devolo Magic 1 LAN dosahujeprenosovej rýchlosti až 1 200 Mbit/s a má dosah až 400 metrov. Systém je kompatibilný s produktmi s certifikáciou HomeGrid Forum a je zabezpečený 128-bitovým štandardom pokročilého šifrovania AES. Adaptér Devolo Magic 1 LAN sa bezproblémovo nainštaluje inteligentným Plug & Play systémom.