inzercia, predaj, predám, bazár

predám DJI Mavic Mini Fly Combo

Kategória: Ostatné audio video

predám dron DJI Mavic Mini Fly Combo
veľmi malo použitý.
stav ako nový.

popis:

Mavic Mini váži menej ako 250 gramov, je teda takmer rovnako ľahký ako priemerný smartphone. Vďaka tomu je výnimočne prenosný a radí sa do najnižšej a najbezpečnejší hmotnostnej triedy dronov, čo pre mnohé krajiny znamená lietať bez potrebných povolení a reštrikcií. Napríklad v Spojených štátoch a Kanade môžete lietať s Mavic Mini, bez toho aby ste museli registrovať dron u vlády. [1]

Jednoduché použitie
Nová aplikácia DJI Fly ponúka jednoduchý a intuitívny užívateľský spôsob ako efektívne vytvárať filmové zábery pomocou niekoľkých kliknutí na displej. Aplikácia ponúka aj výučbu letu, funkciu, ktorá vám pomôže začať lietať s Mavic Mini rýchlo a bezpečne.

Bezpečné lietanie
Mavic Mini je vybavený 360 ° ochranou vrtuľou, ktorá plne chráni vrtule a zvyšuje tak bezpečnosť letu. [5] Vďaka svojmu systému snímanie obrazu a GPS modulu môže Mavic Mini lietať aj stáť na mieste [4] ako vo vnútri, tak aj vonku.

Ľahko použiteľné šablóny
Aplikácia DJI Fly ponúka celý rad strihových šablón, ktoré vytvárajú úžasná videa jednoduchým kliknutím. Dokonca aj začiatočníci, ktorí nemajú žiadne strihové skúsenosti, sa z ktoréhokoľvek okamihu môžu stať známym filmárom na sociálnych médií.

Vytvárajte hladké a živé zábery
Premeňte každú chvíľu v umelecké dielo. Mavic Mini podporuje 12MP letecké fotografie a 2,7km Quad HD video. Troj-osá stabilizácia vyrovná všetky chvenie Drone a kamery a zaisťuje jasné a veľmi plynulé zábery.

Diaľkový ovládač
Diaľkový ovládač s vyhradenou frekvenciou udržiava prenos videa s nízkou odozvou a vo vysokom rozlíšení až do vzdialenosti 4 km. [3] Odnímateľné riadiacej páky možno ľahko uložiť do diaľkového ovládača pre väčšiu prenosnosť.

Predĺžená doba letu
Práve vďaka hmotnosti možno zostať vo vzduchu omnoho dlhšie ako iné konkurenčné Drone. Užite si až 30 minút letu s plne nabitou batériou. [2]

Obsah balenia:
- DJI Mavic Mini
- Diaľkový ovládač
- 3x akumulátor
- 16x vrtule
- 3x kábel pre pripojenie mobilného telefónu (Lightning, Micro USB, USB Type-C)
- kryt stabilizátora
- Komunikačný kábel micro USB
- Prepravné puzdro
- Ovládacia kniple (2x pár)
- Náhradné skrutky
- skrutkovač
- DJI prípravne batoh
- 360st ochranná klietka vrtuľou
- Obojsmerný nabíjacie Hub
- 18W USB nabíjač
predám DJI Mavic Mini Fly Combo
Podobné inzeráty
DJI mavic mini Fly more combo
Predám ako nový nehavarovaný dron DJI mavic MINI 1 ! Veľmi málo používaný. k dronu je kompletné príslušenstvo - nabíjačka 3x batéria, ovládač + káble k ovládaču. Original krabica. Nízka hmotnosť – len 249 gramov Doba letu až 30 minút Mavic Mini je neuveriteľne kompaktný a prenosný Potrebná Aplikácia DJI Fly v mobile 3-osá Gimbal kamera s 2,7K Quad HD rozlíšením Režim CineSmooth – spomalí letovú rýchlosť a pohyby na vyššiu presnosť a stabilitu Preferujem osobné stretnutie. No viem aj poslať na dobierku.
DJI Spark - Fly More Combo plus komponenty
Predám DJI Spark Fly More Combo. Komplet krabicovka, taška na nosenie, náhradné vrtule, prepojovacie káble micro USB aj micro USB-C, krytka na kameru, kryty vrtúľ, tri batérie, nabíjačka na tri batérie atď.. Kúpil som to ako Fly More Combo a kopu vecí som si ešte ku tomu podokupoval. Fantastický dron od americkej značky DJI, inteligetný, tento model samostatne lietajúci, ovládaný aj gestami, možnosť odblokovania na FCC mód, dolet aj min 2km, fantastické fotky a videá.NIKDY NEBÚRANÝ A NEOPRAVOVANÝ! Dron má nalietané ledva dve hodiny, stál ma dokopy 700 EUR, takže som ho šetril ako sa len dalo! Kúpil som si to ale nakoniec som to nevyužil, lebo čo som si potreboval pofoftiť som pofotil a teraz mi to tu už leží. Fotky pošlem na vyžiadanie. Pošlem aj na dobierku. Kontakt t.č. iba do 19:00, inak email.
DJI Mavic Pro Fly More Combo
Predám zachovalý nikdy nehavarovany veľmi kvalitný Dron DJI Mavic Pro Fly More Combo plus doplnky vid foto.dôvod predaja: už na neho nemám čas.
Vak DJI na Dron DJI Mavic Pro a DJI Googles
Predám zachovalý Vak Ruksak DJI na Dron DJI Mavic Pro a DJI Googles
DJI Mavic 3 Cine Combo
DJI Mavic 3 Cine Combo Nový s faktúrou a zárukou Ste pripravení natáčať tie najlepšie videá z vtáčej perspektívy? Túžite mať tie najkvalitnejšie videá na populárnych streamovacích službách? Skladací dron DJI Mavic 3, ktorý je nabitý tými najmodrnejšími technológiami vás v tomto ohľade určite nesklame. Na jeho palube našli domov dve špičkové kamery , ktoré mu dovoľujú zachytiť obraz v dokonalej kvalite. V kombinácii s dlhou výdržou batérie ide o úplne nekompromisný stroj. Špičkový obraz aj batéria Dve kamery na palube (20 MPix, 4/3" senzor, f/2.8-f/11; 12Mpix, 1/2" senzor, 160mm (35mm ekvivalent), f/4.4) Video v 5.1K 1TB vnútorný úložný priestor Verné farby vďaka riešeniu Hasselblad Color Solution Až 46 minútová doba letu Sledovanie letu 15 km dosah prenosu videa Kompaktná skladacia konštrukcia Dron kategorie A3
Dron dji MINI 2 FLY MORE COMBO 4K VIDEO
Predam nikdy nepouzity dron:dji mini-ultra light. Rozsirena verzia : fly more combo. 4k video. 100 % stav. Stal 530e. Teraz za 400e.