inzercia, predaj, predám, bazár

Predam dospely listok na Love stream 19Aug

Kategória: Festivaly

Predam dospely listok na Love stream 19 Aug za 60 eur ( povodna cena 75) a mam aj detsky listok za 10 (povodne 19). Oba su e-vstupenky
Predam dospely listok na Love stream 19Aug
Podobné inzeráty
Lovestream listok 19aug 1 dospely 1 dieťa
1 listok dospely 65eur 1 listok dieťa 15eur
Predám lístok na nedelu na Love stream 2023
Predám 1x elektronický lístok kupovaný cez Ticketportal na nedeľu na Love Stream kde vystúpi Imagine Dragons. Lístok nie je VIP.
Pohoda 2023 karavan parking
Predám lístok na karavan parking na festival Pohoda 2023. Lístok je elektronický, ale rád odovzdám aj osobne vytlačený lístok v Bratislave, príp. viem aj inde, ak budem mať cestu (poskytnem aj moje osobné údaje, aby sa kupujúci nebál, že lístok nebude platný - treba byť opatrný, pretože niektorí ľudia predajú ten istý lístok aj viacerým kupujúcim).
LOVE STREAM FESTIVAL - Imagine dragons
Mám na predaj 3 lístky na celý nedeľný program festivalu Love stream 2023. V prípade záujmu ma kontaktujte mailom. CENA DOHODOU
lístok na LOVESTREAM festival
Ahojte:) predám vstupenku na love stream festival v Bratislave na 20.8..Pôvodná cena, za ktorú som kupovala-89€ , predám za -65€. Vstupenku posielam až keď prídu peniaze vopred na účet . Kupovaná cez ticketportal .
Predám lístok na Follow Festival
Predám 1 lístok (NORMAL PASS) na Follow Festival, ktorý sa bude konať na Donovaloch 9.-10.6.2023. Cena lístka: 29€ (pričom súčasná cena lístka je 34€). Ak máte záujem kontaktujte ma na telefónnom čísle alebo mailom a ja vám pošlem číslo účtu, na ktorý pošlete peniaze (29€). Po obdržaní peňazí na účet Vám lístok pošlem emailom.