inzercia, predaj, predám, bazár

Predam dva krasne nocne stoliky

Kategória: Spálne

Ako nove, bez poskodenie. Povodna cena 112 jeden, predavam za 125 obidva.

Rozmery:
šírka : 50 cm,
výška : 45 cm,
hĺbka : 40 cm,

VIAC INFO:

Nočný stolík Loft je moderný stolík, ktorý očarí Váš interiér. Charakteristickým rysom loft je istá priamočiarosť oprostěných od ozdobnosti. Loft Vám ponúka krásu prostredníctvom minimalistických siluet kovu a prírodného dizajnu.

Nočný stolík je členen

bezdotykové otváranie dvierok pri nábytku. Bezdotykovo ovládané zásuvky vybavené chytrým systémom tlmenia, ktorý eliminuje nárazy aj hluk pri dovieranie. Skrinky, šuplíky, ktoré možno otvárať bez použitia úchytiek, sa veľmi ľahko udržujú. Stačí len ľahký dotyk, aby sa dvierka či zásuvky skriniek otvorili.

Nočný stolík je vyroben z lamina/ABS a kovu.

Noční stolík je v prevedení lamina Dub lancelot.
Predam dva krasne nocne stoliky
Podobné inzeráty
Postel IKEA MALM 180x200cm s rostami+nocne stoliky+matrace
Predam ***SPALNOVU ZOSTAVU*** /RAM POSTELE + ROSTY + MATRACE + NOCNE STOLIKY/ Postel IKEA Malm s 2 kvalitnymi rostami. Rozmery postele 180 x 200cm. Farba tmava cierno hneda. Postel je v demonte, preto prikladam ilustracne foto. Zachovaly top stav. Matrace Novitesse 2x 90 cm /hypoalergenne, 7 komfortných zón/ pouzivane prilezitostne vo velmi dobrom stave, vzdy sa pouzivala podlozka na matrac. Poťah je Uplne snImateľny a pratelny. Su len jemne zaspinene pocas stahovania. Dalsi dodatocny popis: Veľmi dobrá bodová elasticita vďaka cca 360 jednotlivo integrovaným hlavňovým taštičkovým pružinám, optimálna cirkulácia vzduchu a veľmi dobré prispôsobenie telu vďaka individuálnym taštičkovým pružinám. 4 otočné rukoväte pre ľahkú manipuláciu vhodny aj pre osoby s hmotnosťou do 125 kg) K posteli viem prilozit dva nocne stoliky. Farba: tmava cierno hneda. Cena celeho setu: 859 EUR Postel ram: 279 EUR Rosty: 100 EUR Nocne stoliky: 60 EUR Matrace 2x 209 EUR Cena v tomto inzerate za komplet set: 400 EUR Je nutne si zabezpecit odvoz. Osobny odber v ramci Bratislavy.
Suplikova Komoda a nocne stoliky
Predam suplikovu komodu a nocne stoliky NOVE nepouzite vyrabane na mieru.ziadna ik×a.velmi pevne dost tazke. Spodok suplikov pevny.komoda material buk najkrajsi z bukovych dekorov.ROZMER KOMODA v 92cm x s90 x h40 cm. Nocne stoliky 50v x s45 x h40cm. Komoda 290 e Nocne stoliky 145 e kus.
Predám postel do spalne + nočné stolíky
Predám postel a nočné stolíky , nabytok je bielo bledej farby , biela v kombinácii DUB SONOMA , postel je zachovalá bez zjavných známok používania , ma integrované osvetlenie LED žiarovky , postel predávame aj z roštami , bez matrace . K posteli sú dva nočné stolíky presne vo farbe postele , majú dva šuplíky . K posteliam mám aj dve komody v identickej farbe .
Noční/é stolík/y
Predám tieto dva nočné stolíky v zachovalom stave. Rozmery Širka x Dĺžka x Výška 46x42x61cm Nočné stolíky viem predať aj samostatne ks za 30€ alebo pri kúpe oboch cena spolu za dva 50€. Ak by bolo potrebné vieme sa dohodnúť a viem nočné stolíky aj doviesť.
Nočné stolíky s podvietením
Dobrý deň , predám nočné stolíky ručne robené s podsvietením(podsvietenie je na baterky netreba 230v ) stolíky vyrábam na mieru takže si viete aj farbu aj podsvietenie vybrať podľa vášich predstáv. Stolíky sú kompaktných rozmerov (š37xd28v66) preto sú vhodné do každej spálne kde krásne oživia priestor . Cena je 80€ za kus Zobraziť menej
Nočné stolíky
Predám pouzivané dva nočné stolíky sivo/bielej farby. Rozmer stolíku š*v*h - 50*38*37 CM. Jeden stolík je na vrchnej doske trošku od olejčeka viď. foto. Cena za oba nočné stolíky. 60€