inzercia, predaj, predám, bazár

Predám Dvd kurzy pre osobných trénerov

Kategória: Hobby, odborné knihy


Prajem pekný deň

Mám doma 48 Dvd Functional video digest od Gary Graya, v Aj na predaj.

Pri práci osobného trénera to bola super inšpirácia a motivácia ako pripraviť nové efektívne programy pre klientov.

V každej cca. 2 h. časti je sekcia venovaná anatómii danej témy a pohľad na ňu z iného, funkčného uhla.

Je tam aj práca s klientom rehabilitácia resp.trening.
Ďalej debata s fyzioterapeutom.

Časti sú venované napríklad behu, skákaniu, ramenu, chodidlu a pod.

Ja to už nevyužívam a napadlo ma že to posuniem trénerom ktorí to môžu využívať.

V prípade záujmu, otázky ma prosím kontaktujte,

Prajem pekný deň,

s pozdravom
Peter Sleis


Predám Dvd kurzy pre osobných trénerov
Podobné inzeráty
encyklopedicke DVD
DVD- krasne encyklopedicke knizky spolu s DVD o zvieratach-zbierka Podmorska misia, Zraloky, s DVD, cast 1 za 1,5e Boj o prezitie, Mackovite selmy s DVD, cast 2, za 1,5e Vyprava do Barin, Tigre s DVD, cast 3 za 1,5e Zajatci ladu, Ladove medvede, s DVD, cast 6 za 1,5e Zivot medzi selmami, Medvede, s DVD, cast7 za 1,5e Tucniaky v obkluceni, s DVD, cast 13 za 1,5e Vlky , vytie v srdci Arabie, s DVD, cast 14 za 1,5e Tulene Slponie, Klub bitkarov s dvd, cast 20 za 1,5e Vsetky spolu za 10e
Karate. Učebné texty pre školenie trénerov všetkých tried
kúpim knihu Karate. Učebné texty pre školenie trénerov všetkých tried
STRÁŽ PRÍRODY - DVD
Video seminár STRÁŽ PRÍRODY na DVD je určený predovšetkým pre členov stráže prírody, aj pre žiadateľov o členstvo v stráži prírody. Je aktualizovaný k stavu právnych predpisov k 1.7. 2020. Na DVD je v priebehu 133 minút kompletne vysvetlená problematika súvisiaca s činnosťou stráže prírody. DVD obsahuje aj powerpointovú prezentáciu s možnosťou otestovať si vedomosti a aktuálne znenia súvisiacich právnych predpisov v PDF formáte. Video je na DVD vo formáte MP4. Prehrať sa dá v bežnom počítači alebo notebooku. Autorom je Ing. Miroslav Ďuriš. Cena 1 príručky zaslanej elektronicky (cez úschovňu) je 10,- € pri platbe vopred na účet. Cena príručky na DVD pri zaslaní na dobierku je 12,50 eura.
Strojopis pre samoukov a kurzy.  Predám
Predám knihu od M. Mesiarové s názvom Strojopis pre samoukov a kurzy. Kniha je ako nová, veľký formát A4 Cena 6 Euro
Strojopis pre samoukov a kurzy
Predám knihu " strojopis pre samoukova a kurzy " od M , Mesiarovej - Rok vydania 1982
KNIHY - UČEBNICE A SLOVNÍKY, BICYKLE A INÉ
1. VEĽKÁ KNIHA O BICYKLOCH, Richard Ballantine, Gemini 1993, cena 4,50 € + poštovné. 2. KÚPA A PREDAJ OSOBNÝCH AUTOMOBILOV, /OBCHODNO-TECHNICKÁ PRÍRUČKA/, Juraj Hilvert, Jaroslav Miškolci, Fami 2015. V knihe je venovanie. Cena 6 € + poštovné. 3. UČEBNICE A SLOVNÍKY 1/ Učebnica španielčiny pre samoukov. PREDANÉ. 2/ Španielsko-slovenský a slovenskošpanielsky slovník. PREDANÉ. 3/ Angličtina 1. PREDANÉ. 4/ Francúzsko-slovenský slovník, Diplomacia, politológia, medzinárodné právo, Ladislav Trup 4 € Ceny sú bez poštovného. 4. BIOCHEMIE ZNÁMÁ I NEZNÁMÁ, Jozef Koštíř, Avicenum 1980, český jazyk. Cena 4,50 € + poštovné. 5. UČEBNICE – NEMECKÝ A RUSKÝ JAZYK A. NEMČINA PRE ČNÍK B. NĚMČINA PRO KOMERČNÍ PRAXI C. NEMČINA. ZÁKLADNÁ MATURITNÁ PRÍRUČKA – ROZPRACOVANÉ MATURITNÉ TÉMY, REÁLIE, GRAMATIKA D. SPRACHKURZ DEUTSCH 1 E. NEMČINA 2. Predaná. F. NEMČINA 5. Predaná. G. UČEBNICA RUSKÉHO JAZYKA PRE POSLUCHÁČOV PRÁV H. DEUTSCH INTENSIV Cena 2,50 €/ks + poštovné. 6. NĚMECKÁ REVOLUCE 1918-1919, Sebastian Haffner, Books 1998, český jazyk. Cena 5 € + poštovné. 7. KNIHY - UČEBNICE 1/ PRÍRODOPIS 7. Predaná. 2/ ANGLIČTINA 4 PRE ZŠ. Predaná. 3/ ANGLIČTINA 5 PRE ZŠ. Predaná. 4/ NEBOJME SA PRAVOPISU. Predaná. 5/ CHEMICKÉ NÁZVOSLOVIE A ZÁKLADNÉ CHEMICKÉ VÝPOČTY. Predaná. 6/ SPECIÁLNÍ PSYCHIATRIE, Z.Mysliveček, SZN 1956, český jazyk, bez prebalu, 5 € Ceny sú bez poštovného. 8. SBORNÍK ARCHIVU BEZPEČNOSTNÍCH SLOŽEK 8/2010, Archív bezpečnostních složek 2011, v českom jazyku. Kniha je ako nová. Cena 3 € + poštovné. 9. LITERÁRNA VÝCHOVA PRE KURZY Z UČIVA ZDŠ (1963), ošúchané knižné dosky, cena 5 € + poštovné.