inzercia, predaj, predám, bazár

Predám elektrickú Guitaru - ako nová

Kategória: Strunové nástroje

Predám Elektrickú guitaru Cort G 210 -TB aj kábel, mám len krabicu, píšte len email.
Elektrická gitara, menzúra: 648mm, krk: skrutkovaný, javor, hmatník: palisander, telo: lipa, snímače: Power Sound (H-S-S), ladiaca mechanika: Die-Cast, 6-skrutkové Vintage tremolo, hardware: chromovaný, 3 vrstvový pickguard (pergamen), farba: trans.blue
100% stav
jb.mark8876@ písat email
Predám elektrickú Guitaru - ako nová
Podobné inzeráty
Kufor na elektrickú gitaru, elektrickú basgitaru
Predám zachovalý kufor yamaha na elektrickú gitaru, kufor na elektrickú basgitaru, kufor na zbraň. Odreniny na povrchu. Obsahuje v 100% stave madlo a zámky Čisté, bez zápachu Vnútorný priestor na odkladanie príslušenstva Hmotnosť: 2438g Vnútorné rozmery: vnútorná šírka v najširšom bode 325mm vnútorná výška 1150mm vnútorná hĺbka: 580mm Inzerát platí do zmazania. Dodanie na dobierku, poštovné balné 10€ + Osobný odber možný na Hurbanova 542 SENICA ut-pia: 9:00-13:00, 15:00-18:00, so: 10:00-13:00 + Osoby odber Trnava, po dohode Gitara nie je súčasťou predaja
Predám struny na elektrickú gitaru
Predám struny na elektrickú gitaru 5x struny na elektrickú gitaru 4x fender a 1x stamar. Nie sú to sady je to len 5ks strún spolu! Cena je 6 € spolu s poštovným a balným. Na dobierku neposielam ak máte záujem dám Vám číslo účtu po pripísaní peňazí zasielam obratom 1.triedou.
Predám elektrickú gitaru Epiphone Les Paul Studio
Zdravím, predám elektrickú gitaru Epiphone Les Paul Studio v lesklom ebony black farbe. Gitara je ako nová, vo vynikajúcom stave, hrá krásne a ľahko. Dôvod predaja: po cca. roku hrania prechod na celkom iný model (superstrat). Gitaru pošlem aj na dobierku v originálnom balení. Rozumná dohoda možná, originálna cena bola vyše 350€.
predam elektricku gitaru 70e
predam elektricku gitaru ako nova bezz skrabancov nove struny.
Fender FET-610 Puzdro pre elektrickú gitaru Tweed
Mäkké puzdro zo série F610 pre elektrickú gitaru, ktoré ponúka štýlový dizajn s ikonickým asymetrickým tvarom a zabezpečuje bezpečnú prepravu nástroja, a to vďaka 10mm hrubému polstrovaniu s jemnou vnútornou výstelkou z mikrovlákna a odolnou vonkajšou vrstvou vyrobenou z polyesteru v kvalite 600 Denier. Je vybavené reverzným, vodeodolným zipsom so špeciálnym ergonomickým úchytom, pohodlnou dvojdielnou rukoväťou a zapustenou rukoväťou pre rýchle uchopenie, a ergonomickými popruhmi ako na ruksaku, s priepustnou sieťovinou a ľahko nastaviteľnou dĺžkou pre ľahkú a komfortnú prepravu. K dispozícii je aj predné úložné vrecko s priehradkou na vizitky, vrecko na náhradné struny a pripevný vačok na náradie, rovnako ako identifikačný štítok. Tvídové farebné prevedenie. Púzdro je nové, nepoužívané.
Predám krásnu elektrickú gitaru
Predám nádhernú elektrickú gitaru. Je to elektrická gitara typu Stratocaster. Úplne nová, bez poškodenia. Telo gitary je vyrobené z lipy. Krk z javoru. Gitara má kombináciu single i humbucker snímača. Pridám i kábel.