inzercia, predaj, predám, bazár

Predám elektrickú jednokolku onewheel pint x

Kategória: Všetko ostatné

Najazdené cca 500-600km. Kupované na SK, stále záruka a mám aj originál krabicu a faktúru. Pridám aj originál Fender, sú tam aj od nova nalepené rail guards, plus float plates od FloatLife eu a custom griptape

Pôvodná cena cez 2000€ (1850 + 85 fender + 35 rail guards + 80 float plates)

Pint X je viac ako jedno veľké koleso v strede. Je to vysoko integrovaný kus high-tech stroja, ktorý obsahuje viac, než sa na prvý pohľad zdá.



Choď ďalej
Dvojnásobný dojazd, dvojnásobná zábava. Získajte až 29 km na jedno nabitie, čo je dvojnásobok dojazdu v porovnaní s Pintom, takže môžete ísť, kam chcete.

Pocket Rocket
S maximálnou rýchlosťou 29 km/h má Pint X extra šťavu, aby ste sa dostali tam kam chcete a hľavne rýchlo. Pint X ide o 3,5 km/h rýchlejšie ako Pint, čo je obrovský rozdiel na dlhších cestách.

Zober a choď
Pint X má necelých 69 cm od hlavičky po chvostík, ide s vami – do kaviarne, vlaku, pod váš stôl v kancli, kdekoľvek. Uložte ho, milujte ho.

Naučte sa niečo nové
Dokážete to, sľubujeme. Pint X je vybavený technológiou zastavenia SimpleStop, ktorá uľahčuje rýchlu jazdu a pocit istoty.

Je to o Signalizácií
Pint X obsahuje svetelnú lištu integrovanú do prednej nášľapnej časti pre indikáciu senzorovej podložky, monitorovanie batérie a upozornenia počas jazdy.

Pripojiť a ovládať
Synchronizujte sa s doskou cez aplikáciu Onewheel. Prispôsobte si spôsob jazdy na doske, skontrolujte stav batérie, spojte sa s priateľmi a ďalšie.



19-29 kilometrov dojazd
max rýchlosť 29kph
225 minutes - Recharge time for a full charge
110 minutes with Optional Pint Ultracharger
Motor: 750W Hypercore® hub motor
Battery: NMC
Sensors: Solid state MEMS 6-DOF
Tire: 10.5in x 4.5-6in Onewheel
Max lean angle: >30 degrees
Size: 8.75in x 10.5in x 27in (222mm x 266mm x 689mm)
Weight: 12,2kg

Euc, one wheel, jednokolku, elektricka kolobežka, jednokolka
Predám elektrickú jednokolku onewheel pint x
Podobné inzeráty
Onewheel Pint Slate
Na predaj novy Onewheeel Pint vo farbe Slate. K dispozicii 4 kusy. Cena za ks 990 eur. Pinty su zabalene este v prepravnych krabiciach, za poplatok nie je problem poslat. Kontakt prosim mailom.
Onewheel Pint Slate
Na predaj novy Onewheeel Pint vo farbe Slate. K dispozicii 4 kusy. Cena za ks 990 eur. Pinty su zabalene este v prepravnych krabiciach, za poplatok nie je problem poslat. Kontakt prosim mailom. EDIT: jeden sa predal, uz len 3 kusy v ponuke.
nova nepouzita nabijacka na ONEWHEEL+ XR
predam novu nepouzitu nabijacku "home charger" na ONEWHEEL+ XR, kupoval som si ju ako druhu, ale nepouzil som ju, v original krabici, povodna cena 125€, original fotky mozem poslat na vyziadanie, osobny odber BA, pripadnu dobierku hradi kupujuci, cislo vymyslene, prosim piste mail, pozrite si aj ostatne moje inzeraty
Predám jednokolku 20"
Predám jednokolku 20" nepoužívanú - ako nová Len osobný odber Bratislava Ružinov.
Elektrická jednokolka INMOTION V10
Dobrý deň mám na predaj elektrickú jednokolku Inmotion v10.Najazdené 1500km . Nikdy nehavarované. Ako začiatočník super možnosť ako sa naučiť jazdiť.
EUC Veteran Sherman Max 3600wh
Elektrická jednokolka kúpená začiatkom 2022, bez vady, po cutoute vymenená doska za novší model - pridám aj starú, pretesnená shell a pretesnený motor, je v oveľa lepšom stave ako mi prišiel z obchodu, beeper mod, najazdené dokopy asi 2500km, predávam lebo nechodím už dlhé trasy, electric unicycle jazdený len za sucha a asfalt, nabíjané len jednou originál nabíjačkou, powerpady pridám pôvodné a kamera nieje súčasťou, najlepšie osobne východ SR, po zálohe aj kuriérom, prvý kontakt emailom, t.č. nie je skutočné, podobný ako xiaomi, kingsong, inmotion, onewheel, begode, ninebot,... cena 2699eur