inzercia, predaj, predám, bazár

Predám elektronickú pestúnku

Kategória: Baby monitory

Predám elektronickú pestúnku
Predám elektronickú pestúnku Philips AVENT, prakticky nepoužitú, aj s baterkami, už nám ju netreba, cena 25 euro. Na SMS, prezváňanie, alebo dotazy o aktuálnosti neodpovedám. Volajte na , alebo píšte e-mail. Inzerát je aktuálny, pokiaľ ho nezmažem, alebo nenapíšem v inzeráte inak. Pozrite moje iné inzeráty.
Predám elektronickú pestúnku
Podobné inzeráty
elektronickú pestunku AVENT
Predám elektronickú pestunku v top stave (ako nová) zn. Philips avent
Predám video pestúnku Motorola MBP855 Connect - WiFi
Predám video pestúnku Motorola MBP855 Connect s wifi pripojením a sledovaním dieťatka cez aplikáciu. Pestúnka je s komplet príslušenstvom a s minimálnymi znakmi používania. U nás bola len raz pustená Pestúnku sme kúpili použitú, ale do daru sme dostali Philips Avent ktorý aj používame. Nová s stála 299€. Prosím o kontakt cez email alebo poprípade napíšte SMS , ozvem sa Vám naspäť. Ďakujem.
Predám pestúnku TOPCOM BabyViewer 4400
Predám pestúnku TOPCOM BabyViewer 4400. To vám poskytne slobodu pohybu, a ak sa predsa len dostanete mimo jej dosahu, je tu praktické výstražné znamenie. Vďaka vysoko kvalitnej farebnej LCD obrazovke s uhlopriečkou 2,4 palca svoje dieťa nielen počujete, ale aj uvidíte. Obrazovka je vybavená aj systémom nočného videnia, takže máte dokonalý prehľad o svojom dieťati v každej dennej i nočnej dobe. Ak vaše dieťa začne vydávať nejaký zvuk, signálna jednotka na rodičovskej jednotke sa rozsvieti. Možnosť obojstrannej komunikácie vám umožňuje utíšiť svoje dieťa aj na diaľku. Ďalej tu nájdete praktických pomocníkov pre uspávanie vášho bábätka, ako je nočné svetlo a niekoľko uspávaniek. Táto elektronická opatrovateľka je ideálnym pomocníkom pre dokonalý prehľad o vašom dieťati a pre jeho bezpečný spánok. Na vysielačke sú slabšie batérie, dá sa používať na nabíjačke,preto taka cena. Cena:20€
Predám detskú pestúnku D-LINK DSC-825L
Predám detskú pestúnku D-LINK DSC-825L – prepojenie na mobil –vidíte a počujete dieťatko, sledujú pohyb, zvuk, teplotu, aj s nočným videním, nový stojí 183 euro, teraz 45 euro. Na SMS alebo dotazy o aktuálnosti neodpovedám , volajte na , alebo píšte e-mail. Inzerát je aktuálny, pokiaľ ho nezmažem, alebo nenapíšem v inzeráte inak. Pozrite moje iné inzeráty. Celý popis na: Dávajte pozor na vaše dieťatko s EyeOne ™ Baby Monitor. Táto prenosná kamera premení vaše mobilné zariadenie do univerzálneho, napriek tomu ľahko použiteľného odpočúvania. Pripojte sa ku kamere bezdrôtovo doma alebo cez internet, keď ste v práci, takže si môžete skontrolovať vaše dieťa bez ohľadu na to, kde sa práve nachádzate. Je vybavené funkciami, ktoré vám pomôžu starať o dieťa, vrátane pohybu, zvuku a monitorovania teploty, rovnako ako nočné videnie, automatické snímky a nahrávanie. Kamera môže hrať aj jemné uspávanky, aby pomohli uspať vaše dieťa. Cena 183€.
Predam detsku pestunku hisense
Predam detsku pestunku hisense model SC210. Prijmac aj vysielac je na nabijatelne baterky a k obom je nabijacka.
Predám detskú pestúnku D-LINK DSC-825L
Predám detskú pestúnku D-LINK DSC-825L – prepojenie na mobil –vidíte a počujete dieťatko, sledujú pohyb, zvuk, teplotu, aj s nočným videním, nový stojí 183 euro, teraz 35 euro. Na SMS alebo dotazy o aktuálnosti neodpovedám , volajte na , alebo píšte e-mail. Inzerát je aktuálny, pokiaľ ho nezmažem, alebo nenapíšem v inzeráte inak. Pozrite moje iné inzeráty. Celý popis na: Dávajte pozor na vaše dieťatko s EyeOne ™ Baby Monitor. Táto prenosná kamera premení vaše mobilné zariadenie do univerzálneho, napriek tomu ľahko použiteľného odpočúvania. Pripojte sa ku kamere bezdrôtovo doma alebo cez internet, keď ste v práci, takže si môžete skontrolovať vaše dieťa bez ohľadu na to, kde sa práve nachádzate. Je vybavené funkciami, ktoré vám pomôžu starať o dieťa, vrátane pohybu, zvuku a monitorovania teploty, rovnako ako nočné videnie, automatické snímky a nahrávanie. Kamera môže hrať aj jemné uspávanky, aby pomohli uspať vaše dieťa. Cena 183€.