inzercia, predaj, predám, bazár

Predám eshop s lukratívnou doménou - krása a zdravie

Kategória: IT, webdesign

Predám novú affiliate webstránku špecializovanú na zdravie a krásu, čo je jeden z najsilnejších segmentov, čo sa týka online nákupov na Slovensku.

Krátky popis:
- exkluzívna doména (len samotná doména má veľmi vysokú hodnotu!),
- ročné náklady: len doména a webhosting (40 eur/rok),
- možnosť rozšírenia o ďalších obchodných partnerov z oblasti zdravie a krása. Zatiaľ pridaných len pár partnerov ale výber je obrovský!
- stránka zarába aj bez investície,
- nie je to eshop, nepotrebujete sklad, nepredávate a nebalíte tovar, nechodíte na poštu podávať balíky, neriešite reklamácie, atď. - PONÚKATE SLUŽBU. Samozrejme, môžete využiť stránku aj ako eshop a predávať vaše produkty alebo realizovať dropshipping. Hoci aj všetko spoločne na jednom mieste!

Ako to funguje?
Affiliate znamená, že niekto z vašej stránky je presmerovaný na stránku partnerského obchodu a keď zakúpi tovar, tak vy dostanete províziu (10% až 30%). Zvyčajne cookies sú nastavené na 15-45 dní, to znamená, že návštevník nemusí ihneď nakúpiť ale ak sa vráti, napr. o týždeň alebo 20 dní na tú istú stránku, tak provízia sa pripíše vám.

Administrácia stránky je veľmi jednoduchá, pridávanie nových partnerov zvládnete na základe zaškolenie, čo je zahrnuté v cene a to na základe videonávodu alebo online školenie. Partnerov nevyhladávate ani neoslovujete! Všetko zastrešujú 2-3 veľké affiliate spoločnosti, stačí sa len prihlásiť do online administrácie, vybrať si vhodnú firmu a zverejniť jej produkty, bannery, kupóny. Produkty samozrejme nepridávate po jednom ale jednoducho naraz naimportujete ich.
Ak potrebujte viac info čo sa týka affiliate marketingu napíšte mi, je to veľmi jednoduché.

Vašou prácou so stránkou by malo byť, hlavne propagácia, pridávanie príspevkov na FB/Instagram/Tik-Tok. Zdieľanie týchto príspevkov v rôznych FB skupinách, takto získate organické /neplatiace/ návštevy, resp. aj provízie, ak návštevník zakúpi cez stránku v niektorom eshope tovar. Samozrejme propagovať stránku môžete aj cez súťaže, krátkych videí, bannerov od partnerov, atď. Možností je veľa.

Ak s tým začne robiť nadšenec, tak môže mesačne zarobiť krásne peniaze. Kontaktujte ma prosím mailom. Cena je konečná. V prípade vystavenia faktúry sa pripočítava DPH 20%.
Predám eshop s lukratívnou doménou - krása a zdravie
Podobné inzeráty
Predám eshop
Ahojte, ponúkam na predaj pomerne nový AUTOMATICKÝ DROPSHIPPINGOVÝ eshop , Objednávka sa automaticky odošle do dropshippingového systému Automaticky prebehne zabalenie produktu a odoslanie zákazníkovi Automaticky sa vyrieši fakturácia k zákazníkovi, účtovníčka si jedným klikom natiahne faktúry do účtovníctva Automaticky sa vyrieši spätná logistika Automaticky sa rieši skladové množstvo Čo sa spravilo? Kúpili sa domény sk,cz,com - odovzdám kupujúcemu, zaplatené Kúpil sa samostatný hosting - odovzdám kupujúcemu, zaplatené Vytvoril sa eshop na doméne rikino sk (wordpress/woocommerce).Eshop je stabilný, rýchly, s minimom pluginov, aktuálny, funkčný Zaplatil sa marketér, ktorý vytvoril a nastavil merania GA3,GA4, Merchant Nastavil kampane na Google Ads a v januári je ešte zaplatená optimalizácia, možné pokračovať v spolupráci Eshop som pripojil cez Mergado na Heuréku, zbierajú sa konverzie na certifikát Eshop je pripojený na platobnú bránu Stripe V čom tkvie hodnota tohto eshopu : Dropshippingový systém - zahraničný dodávatelia schopní dodávať na Slovensko rýchlo 24/48/72 hod. Stále pribúdajú dodávatelia, možnosť rozšírenia. (Je to unikátne v tom, že oni nemajú slovenský eshop, ktorý by tie produkty ponúkal, ale podarilo sa mi to vyriešiť (napojenie, preklady atď) a tento eshop má povolenie predávať na SK, treba mať ale IČ DPH aspoň podľa paragrafu 7a - vysvetlím ak treba) Unikátne produkty cca 9000 ! - preložené strojovo a následne korektorkou, stále sa optimalizujú, zaraďujú do kategórii Packeta - implementovaná, automatická komunikácia so systémom Superfaktúra - implementovaná, zaplatená, automatická fakturácia Eshop je v pluse, stabilný, rýchly, je možné ho ľahko rozšíriť V čase budú určite tržby a marža rásť, gro optimalizácie ešte len prebieha Eshop okrem marketingu nepýta ďalšie peniaze, nejaké nájmy a podobne, dokonca na rok 2023 sú zaplatené domény,hosting,pluginy atď Celkovo sa to dá relatívne ľahko škálovať aj do ČESKEJ REPUBLIKY a ďalších krajín Eshop je od začiatku, napriek tomu, že je čerstvý, pár eur v pluse. Obrat viac ako 1800€ do dnes, cca 60 objednávok za mesiac fungovania, marža cca 20%, prirážka cca 25%. Lacnejšie produkty majú vyššiu maržu. Po predaji poskytnem podporu ako dlho bude treba. Pokojne sa pýtajte, ak máte nejaké otázky. Ďakujem
[SEO Pre Eshop] - Získajte lepšie pozície na Google
Máte vlastný eshop, avšak jej návštevnosť z Google nie je taká vysoká, ako by ste si želali? Potrebujete zlepiť pozície eshopu vo vyhľadávaní na Google? NAŠA SLUŽBA SEO PRE ESHOP Ak by ste radi posunuli Váš eshop vo vyhľadávaní vyššie, dostali ho pred oči Vašich potenciálnych zákazníkov a zvýšili jeho organickú návštevnosť, ste na správnom mieste. Vďaka SEO sme už úspešne zvýšil návštevnosť a konverzie na desiatke eshopov vďaka nášmu SEO procesu. Najviac si budeme rozumieť, ak máte eshop postavený na platforme wordpress, shopify, upgates, shoptet alebo eshop-rychlo. AKO ZLEPŠÍME POZÍCIE A NÁVŠTEVNOSŤ Z GOOGLE? ✔️SEO Audit súčasného stavu a existujúcich pozícii ✔️Analýza kľúčových slov - prioritizácia hlavných kľúčových slov pre Vaš eshop ✔️Príprava SEO stratégie ✔️Aplikácia nášho SEO procesu, prispôsobeného pre potreby Vášho eshopu ✔️Technické SEO ✔️On-Page SEO ✔️Off-Page SEO (linkbuilding) REFERENCIE: "S Matejom sa pracovali veľmi dobre, komunikuje rýchlo, operatívne a na SEO je odborník." "Naša firma môže pána Mateja len odporučiť. Perfektná komunikácia, vždy nás o všetkom informuje v dohodnutých časových intervaloch. Za jeho prácou sú viditeľné výsledky a bonusom je, že sám prichádza s nápadmi ako prosperovať a zlepšovať SEO pre našu webstránku. Vie konať rýchlo a spoľahlivo." PRÍPADOVÁ ŠTÚDIA: Ako sme zvýšili návštevnosť eshopu o 862,5 % za 6 mesiacov - CENOVÁ PONUKA NA MIERU PRE VÁŠ ESHOP
Predám e-shop z oblasti tovaru pre mamičky a deti
Ponukam na predaj dlhoročný eshop aj doménou funguje od roku 2012,a pre nedostatok času a rodinné dôvody by potreboval nového majiteľa. Eshop sa špecializuje na ponuku pre mamičky a deti. Kozmetika,drogéria,školské potreby, športové potreby,hračky,detské potreby. Internetový obchod je vhodný aj pre začínajúcich podnikateľov ktorým poskytnem plnú podporu. Celý eshop má jednoduché ovládanie,aby nový majiteľ vedel s eshopom ľahko pracovať a nepotrebuje mať vedomosti z oblasti programovania. Novému majiteľovi poskytnem všetky potrebné informácie a poskytnem aj dostatočné zaškolenie.Novému majiteľovi poskytnem zoznam overených dodávateľov. V eshope bude potrebné popracovať na zviditeľnení sa vo vyhľadávačoch, zlepšiť propagáciu a optimalizáciu preto ho ponúkam aj doménou za výhodnú cenu. Blížiace sa vianočné sviatky sú najvhodnejší čas na rozbehnutie eshopu z tejto oblasti. Viac informácií rád poskytnem vážným záujemcov mailom na majo732@ alebo osobne.
Predám Eshop s Autokozmetikou
Predávam eshop s dómenou Eshop sa zameriava na predaj autokozmetiky. K Eshopu je sklad v nákupnej hodnote cca 5500€. Eshop beží už 2 roky. Je postavený na platforme wordpress. Internetová stránka je súčasťou predaja. Na stránke je mnoho pridaných funkcionalít pre jednoduchú správu a zároveň aj zákaznícku skúsenosť. V prípade záujmu doložím info o obratoch a ďalších číslach. Marža je cca 30% Eshop je nenáročný a dá sa spravovať aj popri zamestnaní. V prípade otázok ma neváhajte kontaktovať. eshop, e-shop, internetový obchod
Predám Eshop s Autokozmetikou
Predávam eshop s dómenou Eshop sa zameriava na predaj autokozmetiky. K Eshopu je sklad v nákupnej hodnote cca 4500€. Eshop beží už 2 roky. Je postavený na platforme wordpress. Internetová stránka je súčasťou predaja. Na stránke je mnoho pridaných funkcionalít pre jednoduchú správu a zároveň aj zákaznícku skúsenosť. V prípade záujmu doložím info o obratoch a ďalších číslach. Marža je cca 30% Eshop je nenáročný a dá sa spravovať aj popri zamestnaní. V prípade otázok ma neváhajte kontaktovať. eshop, e-shop, internetový obchod
Predam slusne rozbehnuty eshop + novy eshop.
Predam eshop a Eshop onlinefotky je zabehnuty a funguje uz 10 rokov. Ma stalu poziciu na prvej stranke v google v neplatenych reklamach. Cena za eshop + technologie pre tlac fotografii a foto obrazov sa Vam vrati cca za 1,5 roka. Nie su potrebne dalsie investicie. Technologie vieme prestahovat za vikend a od pondelka prevadzka moze pokracovat. Momentalne rozbehnut eshop na nasu urovet je cca 3 az 4 roky. Nas eshop sme rozbiehali 2 roky. Seriozna ponuka, rychla navratnost.