inzercia, predaj, predám, bazár

Predám farebnú akustickú penu

Kategória: Zvuková technika

Predám novú farebnú akustickú penu ( molitan ), vhodnú na odhlučnenie konferenčných a koncertných sál, skúšobní, barov a pod.
Taktiež je vhodná ako výsteľka do kufrov pre mikrofóny a inú krehkú techniku.
Je vhodná pre celo-povrchovú úpravu miestností pre svoju vlastnosť predchádzaniu požiaru nakoľko je samozhášivá.

Akustická pena je úplne nová, nepoužitá.
Akustické peny:

Jeden kus má rozmer: 500 mm x 500 mm x 50 mm.

Tvar: pyramída alebo píla ( 40 mm )

Záruka: 24 mesiacov

Pôvodná cena 8 € , teraz za 7 € ( cena za kus )

Možný osobný odber v Bánovciach nad Bebravou

v Bratislave ( prípadne v Novom meste nad Váhom, Piešťanoch, Hlohovci, Trnave, Senci, Dunajskej Strede, Galante, Nitre alebo v Topoľčanoch )

alebo v Žiline ( prípadne v Bytči, Považskej Bystrici, Novej Dubnici, Ilave, Trenčíne, Martine alebo v Prievidzi )

Prípadne zašlem kuriérom.
Predám farebnú akustickú penu
Podobné inzeráty
Predám akustickú penu
Predám novú akustickú penu ( molitan ), vhodnú na odhlučnenie konferenčných a koncertných sál, skúšobní, barov a pod. Taktiež je vhodná ako výsteľka do kufrov pre mikrofóny a inú krehkú techniku. Je vhodná pre celo-povrchovú úpravu miestností pre svoju vlastnosť predchádzaniu požiaru nakoľko je samozhášivá. Akustická pena je úplne nová, nepoužitá. Akustické peny: Jeden kus má rozmer: 1000 mm x 500 mm x 25 mm. Tvar: sínus. Špeciálna charakteristika: samozhášivá ( predchádzanie požiaru ) Vyhovuje štandardu MVSS 302. Záruka: 24 mesiacov Pôvodná cena 9 € , teraz za 7 € ( cena za kus ) Možný osobný odber v Bánovciach nad Bebravou v Bratislave ( prípadne v Novom meste nad Váhom, Piešťanoch, Hlohovci, Trnave, Senci, Dunajskej Strede, Galante, Nitre alebo v Topoľčanoch ) alebo v Žiline ( prípadne v Bytči, Považskej Bystrici, Novej Dubnici, Ilave, Trenčíne, Martine alebo v Prievidzi ) Prípadne zašlem kuriérom.
Predám novú akustickú penu
Predám novú akustickú penu ( molitan ), vhodnú na odhlučnenie konferenčných a koncertných sál, skúšobní, barov a pod. Taktiež je vhodná ako výsteľka do kufrov pre mikrofóny a inú krehkú techniku. Je vhodná pre celo-povrchovú úpravu miestností pre svoju vlastnosť predchádzaniu požiaru nakoľko je samozhášivá. Akustická pena je úplne nová, nepoužitá. Akustické peny: Jeden kus má rozmer: 1000 mm x 500 mm x 40 mm. Tvar: sínus. Špeciálna charakteristika: samozhášivá ( predchádzanie požiaru ) Vyhovuje štandardu MVSS 302. Záruka: 24 mesiacov Pôvodná cena 11 € , teraz za 9 € ( cena za kus ) Možný osobný odber v Bánovciach nad Bebravou v Bratislave ( prípadne v Novom meste nad Váhom, Piešťanoch, Hlohovci, Trnave, Senci, Dunajskej Strede, Galante, Nitre alebo v Topoľčanoch ) alebo v Žiline ( prípadne v Bytči, Považskej Bystrici, Novej Dubnici, Ilave, Trenčíne, Martine alebo v Prievidzi ) Prípadne zašlem kuriérom.
Predám lepidlo na akustickú penu
Týmto lepidlom možno pohodlne lepiť penu aj na neopracované murivo (tehlové, panelové). Lepidlo sa vďaka svojim vlastnostiam uchytí do všetkých pórov a škár. Lepidlo chytá takmer na všetko: sklo, plech, SDK dosky, drevo, plasty, textil, koženka, tehla, betón a podobne Dôležité je dodržať postup: naniesť lepidlo a nechať ho 4-5min zreagovať so vzduchom. Až potom prikladať na stenu Balenie 825 ml vystačí na 12 m2 Kontakt:
Predám akustickú clonu LEWITZ
Predám nepoškodenú akustickú clonu LEWITZ
Gitarové kombo PEAVEY
Predam gitarove kombo,skoro nove,použivane minimalne,cena noveho bola 255€.Peavey Ecoustic E-208 kombo pre akustickú gitaru. Dvojkanálové kombo pre akustické nástroje (akustickú gitaru) s výkonom 2x30W do 4 ohmov, osadené dvomi 8" premium širokopásmovými reproduktormi. Kombo má dva nezávislé kanály, každý s nezávislým vstupom a ekvalizérom, zabudovaný analógový chorus, spring reverb a slúchadlovy výstup, na každóm vstupe nezávislá hlasitosť. Rozmery: 38 x 22 x 50 cm, váha 11,3 kg. Osobny odber KE a okolie viem doviesť.
Predám akustickú penu sínus
Akustická pena je úplne nová, nepoužitá. Akustické peny: Jeden kus má rozmer: 1000 mm x 500 mm x 70 mm. Tvar: sínus. Špeciálna charakteristika: samozhášivá ( predchádzanie požiaru ) Vyhovuje štandardu MVSS 302. Kontakt: