inzercia, predaj, predám, bazár

Predám Felzumy

Kategória: Terárijné zvieratá

Ponúkam na predaj 2ks mesiac staré felzumky-PHELSUMA MADAGASCARIENSIS GRANDIS. Zdravé, životaschopné, samostatné, jedia malé cvrčky, kašičky a med. Cena 15,- Eur za jednu. Osobný odber v prípade dohody doveziem. Senec a okolie. Info na t.č. , prípadne SMS.
Predám Felzumy
Podobné inzeráty
Mláďa felzumy madagaskarskej
Predám u mňa doma z vajíčka vyliahnuté mláďatko felzumy madagaskarskej (phelsuma madagascariensis). Vyliahla sa dňa 23.12.2022 a nakoľko je ešte maličká, pohlavie netuším. Cena je BEZ terária a príslušenstva, len za jašteričku.
Felzuma Madagaskarská
Predám alebo vymením samca Felzumy Madagaskarskej.Za samičku Felzumy.Samček ma do dvoch rokov.Za ponuky dakujem.
Dospelé Felzumy Madagaskarské
Mám na predaj dve Felzumy Madagaskarské (narodené cca 08-09/2021) zatiaľ neurčeného pohlavia s komplet vybavením - terárium 60x45x60 cm, umelé a živé rastliny, bambusové a prírodné drevá, osvetlenie UVA + UVB, nádoby na vodu, teplomer, ai. Ideálne pre znalca a nadšenca teraristiky, keďže gekonov predávam iba ako komplet. V prípade rýchleho jednania dohoda na cene možná. Osobný odber v Ružinove. Prosím prvý kontakt cez SMS.
Predám
Predám 2 Felzumy Grandis , jedna Kochi. Agamu bradatu ,ma asi 1,5 roka Chameleon Pardalis lokalita Diego Suarez K všetkým zvieratám aj teráriá z osvetlením. Cenu ponúknite.poprosim kontaktovať mailom.
Felzuma Madagaskarská
Predám felzumy Madagaskarské párik Samček Samička Vek:-4 roky Cena:- 120€ Predaj len spolu!!! Možnosť predat aj terarium mám rôzne terária. --- Mám na predaj aj jednu felzumku 7 mesačnú podľa všetkého samička. Cena 45€ ---- .... ----- Po dohode viem doviezť, PT,Hnúšta,Kokava Nad Rimavicou,RS,KA, ZV,DT,BB,BR,Heľpa,ZH,BS, Kremnica,Handlová,Prievidza,Bojnice,Partizánske,Žarnovica,Šahy,a okolie,.......
Felzuma madagaskarská
Predám mláďa felzumy madagaskarskej. Vek 3 mesiace.