inzercia, predaj, predám, bazár

Predám fóliu/podložku pod podlahy

Kategória: Koberce a podlahová krytina

Predám 3 balíky (dokopy 30 m2) 3mm podložky pod podlahy (harmonika) Secura extra smart, neotvorené, zabalené.
Dôvod predaja - zvýšilo sa. Po dohode viem priniesť KE, PO, SB, GL.
Cena za 1 balík (10m2) = 15€.

Podložka pod plávajúce podlahy Arbiton Secura Extra Smart 3 mm z extrudovaného polystyrénu XPS s hrúbkou 3 mm. Táto podložka predstavuje optimálne riešenie pre bytové priestory. Zaisťuje dobré parametre protihlukovej izolácie a odolnosti proti zaťaženiu pri zachovaní vlastností. Zlepšuje akustický komfort, veľmi vysoká úroveň zvukovej izolácie. Pre miestnosti so strednou intenzitou premávky.
Predám fóliu/podložku pod podlahy
Podobné inzeráty
Podložka pod podlahu
Ponúkam zvyšok (cca 6-7m v bale) podložky vinclick 1.1 vhodné pod vynilové a kompozitné podlahy. Špecifikácia Iba osobný odber. Cena dohodou.
Vinylová podlaha + podložka
Predám používanú cca 6-7 mesiacov vinylovu podlahu. Vereg Designová vinylová podlaha kanadská borovica 1219 x 178 x 4,2 (0,2) mm Dôvod predaja: manželka už není spokojná s farbou. Mal som ju v obývačke 6x3,5 m / Čiže 20m2 Kupovaná v Obi Mám k nej aj Podložku pod vinylové podlahy Selitbloc 1,5 mm GripTec 10,2 m2 Mám dve balenia čiže 20,4 m2 Cena za podlahu 190 eur Cena za podložku 90 eur
QUICK-STEP BASIC PLUS 2 v 1 - 2 mm
Predám zvyšok cca 10m2, podložku pod plávajúce podlahy, QUICK-STEP BASIC PLUS 2 v 1 - 2mm. Má vynikajúcu ochranu proti vlhkosti, tlmí prechodový zvuk, vyrovnáva menšie nerovnosti a má lepiaci pás pre jednoduchú inštaláciu. Zostalo nám po rekonštrukcii.
Koberček (nie len) pod Vianočný stromček
Ponúkam ručne háčkovaný koberček kruh s priemerom 65 cm. Je uhackovaný z vlny a ľahko udržiavatelný keďže sa môže prať v práčke na programe vlna. Môžme ho použiť ako podložku pod Vianočný stromček ale aj ako dekoratívny koberec. Je snehovo bielej farby.
Predam zvysky po kladeni podlahy
Predam zvysne nerozbalene podlozky pod podlahu, PVC soklove listy a jedno balenie laminatovej podlahy z Merkurymarketu. V tomto mnozstve to asi nepomoze nikomu, ale vsetky tri produkty maju stale skladom, cize sa da dokupit. Podlozky: 3ks (18m2) Soklove listy: 5ks (12.5m) Podlaha: 1ks (1.6m2) V pripade zaujmu iba o niektoru cast predam aj individualne po 10e. Iba osobny odber v Kosiciach, kontaktujte prosim e-mailom, cislo je vymyslene.
Drevené parkety
Predám drevené parkety pokladané na fóliu systémom klik (netreba lepiť). Parkety sú používané. V pripadne potreby sa daju prebrúsiť. K dispozícii je cca 80m2. Cena za m2 je 10,- EUR. Folie pod parkety sú v cene. Parkety je možné rozobrať na mieste a vybrať si. BA - Koliba