inzercia, predaj, predám, bazár

Predam fotobatoh PEAK DESIGN Everyday Backpack 2

Kategória: Brašne a púzdra

Fotobatoh odolnosť voči dažďu, držiak na statív, puzdro na fľašu, malé vrecká na batérie, pamäťové karty a pod, a priehradka na notebook/tablet, 13–15", jednokomorový, objem 20 l, vnútorné rozmery 55×28.5×16 cm.

Ako novy, kompletne doplnky k batohu.

Neposielam na dobierku, osobny odber BA mozny.

Povodna cena 300 Eur.
Predam fotobatoh PEAK DESIGN Everyday Backpack 2
Podobné inzeráty
Peak Design Everyday 20L | Charcoal
Z dôvodu nevyužitia predávam tento špičkový fotobatoh. Ten kto je od "fachu" tak vie, že Peak Design je špička vo svojom obore, a táto séria batohov sa im veľmi vydarila. Batoh je v stave nového kusu, použitý bol cca. 6x Všetky podstatné vychytávky sú spomenuté v recenziách, mimo nich za mňa jednoznačne boduje vodeodolnosť a neutrálny dizajn. Aktuálna predajna cena: 324,90 EUR Recenzia: Videorecenzia: Miesto: BA / Záhorie
Peak Design Everyday Backpack V2
Predám 1x použitý fotobatoh Peak Design Everyday Backpack V2. Doporučujem pozrieť video: ....
Peak Design Everyday Backpack 20L v2 Charcoal
Zdravim, predavam tento fotobatoh, 100% stav, nakolko sluzil skor na odkladanie a prenasanie prislusenstva v aute ako na nejake hard tury, kupovany v alze
PREDÁM PEAK DESIGN EVERYDAY MESSENGER ZA EVERYDAY ZIP 15L
Ahojte, predám Peak Design Everyday Messenger v2 (20L) v čiernej farbe. Dôvod predaja: zistil som, že preferujem batoh (kúpil som everyday mckinnon od gomaticu) V prípade záujmu viem poslať fotky (stav je ako nový). Nosil som ho parkrát a to len notebook v ňom. Odber Bratislava/Banská Bystrica/možný aj východ po dohode. Prosím písať len na mail! (Číslo vymyslené)
PREDAM: Peak Design Everyday Backpack 15L Zip Black
PREDAM: Peak Design Everyday Backpack 15L Zip Black -FOTKA JE ILUSTRACNA -NOSENE ASI 30X KONTAKT:
Peak Design THE EVERYDAY BACKPACK 30L v2
Predám Peak Design THE EVERYDAY BACKPACK 30L v2 - ČIERNA FARBA v bezchybnom stece. Nevyužitý, potreboval som väčší batoh.