inzercia, predaj, predám, bazár

Predám garáž Liptovský Mikuláš

Kategória: Garáže

Predám garáž v Starom meste za spoločnosťou HAKO, radová zástavba, garáž je o výmere 18m2 (3x6m), pozemok pod garážou je vysporiadaný v súkromnom vlastníctve. V blízkosti je možnosť pripojenia na elektriku. Viac info po telefóne.
Predám garáž Liptovský Mikuláš
Podobné inzeráty
Murovaná garáž v novom garážovom dome, Podbreziny, Liptovský
Na predaj murovaná garáž v novom garážovom dome, Opavská ulica, Liptovský Mikuláš časť Podbreziny - plocha garáže: 17 m2 - garáž sa nachádza na prízemí garážového domu oproti hlavnému vstupu, čo umožňuje novému vlastníkovi nenáročné parkovanie - automatické osvetlenie garážového domu - v garáži sa na nachádza predpríprava na elektrickú sieť - plastové otvárateľné okno s mrežami - plechová mechanická brána na garážových dverách s možnosťou montáže motora na automatické ovládanie diaľkovým ovládačom - vstupná brána do garážového domu na diaľkové ovládanie - príjazdová cesta do garážového domu asfaltová Nehnuteľnosť nemá vypracovaný energetický certifikát. Zistite aj Vy aká je cena vašej nehnuteľnosti, vyplňte formulár na našej stránke. Osiris reality s.r.o. Pre viac informácií nás neváhajte kontaktovať. vladimir@ Dodatok k cene: Kompletná cena., vrátane provízie Obytná plocha: 17m² Úžitková plocha: 17m² Vlastníctvo: osobné El. napätie: 230V Postavené z: tehla Bezbariérový prístup : áno
Garáž Podbreziny
Predam garaz v novom garazovom dome na podbrezinach - Liptovsky Mikulas, ulica opavská.Rozloha 17m2 garaz sa nachadza v prizemi priamo oproti hlavnej brane, cize vjazd rovno do garaze, ziadne zbytocne otacanie sa a manevre v uzkom priestore nehrozia. v objekte je svetlo a garaz ma pripravu na el.siet. garaz ma plastove otvaratelne okno a mechanicku branu s moznostou domontovania motora na automaticke otvaranie. centralna brana je automat na dialkove ovladanie.
Garáž v centre mesta na prenájom
Ponúkam garáž v centre mesta Liptovský Mikuláš do dlhodobého nájmu. Garáž má rozmer 3,5 x 6,5 metra, takže je možné zaparkovať aj dlhšie vozidlo. Prípadne je možné využívať garáž ako sklad. Voľná bude od 1. apríla.
Predaj GARÁŽ  17 m2 (3,4mx5m) Podbreziny - Liptovský Mikuláš
AstoReal ponúka na predaj garáž v Liptovskom Mikuláši - Podbreziny. Rozloha tejto priestrannej garáže je 17 m2 (3,4m x 5m) . Nehnuteľnosť je umiestnená v radovej výstavbe garáží. Garáž je vhodná aj ako investícia na následný prenájom, momentálne nie je pripojená na elektrinu (osvetlenie , elektrické zástrčky sú spravené). Garáž má plastové otvárateľné okno s mrežou a mechanickú bránu s možnosťou domontovania motora na automatické otváranie. Centrálna brána je automat na diaľkové ovládanie. Ak vás táto ponuka zaujala, neváhajte ma, kontaktovať.:, karmanova@ Poschodie: prízemie Počet poschodí: 1 Obytná plocha: 17m² Úžitková plocha: 17m² Vlastníctvo: osobné El. napätie: 230/400V Postavené z: tehla Energetický certifikát: nie
Garáž na prenájom v centre mesta LM
Ponúkam garáž na prenájom v centre mesta Liptovský Mikuláš. Garáž má rozmer 3,5 x 6,5 metra, takže je možné zaparkovať aj dlhšie vozidlo. Prípadne je možné využívať garáž ako sklad. Voľná bude od 1. apríla.
Garáž na prenájom
Ponúkam garáž na prenájom v centre mesta Liptovský Mikuláš v časti Staré mesto. Garáž má rozmer 3,5 x 6,5 metra, takže je možné zaparkovať aj dlhšie vozidlo. Prípadne je možné využívať garáž ako sklad. Je suchá, čistá a je ihneď voľná.