inzercia, predaj, predám, bazár

Predám Grow box s bohatým príslušenstvom

Kategória: Rastliny

Predám grow box , s komplet príslušenstvom
-2xLED lampa , režimy rast /kvet
-Rozmery D/š/v 80cm/80cm/160cm
-Príslušenstvo ako na foto - vlhkomer.,.ventilátor , držiaky lampy ,uhlikovy filter a iné
-Je použity jednu sezónu.
Predám Grow box s bohatým príslušenstvom
Podobné inzeráty
Box na pestovanie Marihuány, alebo rôznych rastliniek
Box na pestovanie marihuany, alebo rôznych rastliniek. Kompletní grow box 600W MEDIUM, 120x120x200 cm Vybavený pěstební komplet 600W MEDIUM je ideální pro pěstování bylinek v domácích podmínkách. Cenově atraktivní a kompletní grow box nabízí pěstební plochu 1.44 m2 a celkový prostor 2.88 m3. Je vhodný pro pokročilé i začínající indoor zahradníky. Kompletní growbox 600W Medium tvoří střední stan Secret Jardin Dark Room 120x120x200, stmívatelná výbojka AUVL 600W, stínidlo Wing Smart Stucco s IEC konektorem a digitální předřadník GENT Parseq druhé generace. Stejně jako v dalších pěstebních kompletech nechybí ani ventilace (odtahový a cirkulační ventilátor, pachový filtr, flexibilní vzduchové potrubí Combiflex, stahovací pásky) a další příslušenství, které ulehčí instalaci i každodenní péči o rostliny.
LED grow ligths
Predám led grow ligths z dôvodu rušenia grow boxu. Žiarovky nie sú používané. Boli zakúpené v e-shope Jedna stojí na e-shope 11,40€. Rovnaké som používal na predpestovanie priesad paprík a paradajok. Typ: LED žiarovka na pestovanie rastlín Napätie: 220V Výkon: 5W Chip model: SMD 2835 Teplota farby: Full Spectrum Počet LED čipov: 72 ks (52x červené čipy pre rast, 20x modré čipy pre kvitnutie rastlín) Závit: E27 Životnosť: 15 000 - 20 000 hodín Cena za ks 4e. Viac info v SMS.
Grow box
Predám grow box , s komplet príslušenstvom -LED lampa výkon 900w , príkon 150w , režimy rast /kvet alebo rast-kvet . Bohaté spektrum farieb . -Rozmery D/š/v 120cm/60cm/150cm -Príslušenstvo - vlhkomer.,.ventilátor , držiaky lampy ,.uhlikovy filter -Predávam za 300 -Je použity jednu sezónu .
Grow box
Predám grow box , s komplet príslušenstvom -LED lampa výkon 900w , príkon 150w , režimy rast /kvet alebo rast-kvet . Bohaté spektrum farieb . -Rozmery D/š/v 120cm/60cm/150cm -Príslušenstvo - vlhkomer.,.ventilátor , držiaky lampy ,.uhlikovy filter -Predávam za 300 -Je použity jednu sezónu .
Predám grow rack na pestovanie 3in1
Predám grow rack pre bylinky, microgreens a listovú zeleninu, objednávaný zo stránky : , pôvodná cena cez 2400€. Multifunkčný zavlažovací systém je možné použiť 3 spôsobmi : - ako závlahu pomocou kvapkovej závlahy ( drip irrigation ) - ako odlivový a prietokový systém ( ebb and flow ) - ako hydroponický systém, keď je veko s 5 výsadbovými otvormi umiestnené na podnose na pestovanie Osvetlenie : 2 Rastové svetlá Sylvania Batten sú namontované nad každým poschodím. Tieto lampy s výkonom 42 wattov produkujú dostatok svetla v správnom spektre na pestovanie listovej zeleniny, klíčkov a mikrozelenín. Ak chcete nastaviť svetlá zapnuté a vypnuté a zalievacie momenty, stojan je vybavený WIFI Smartboxom. To vám umožní ovládať systém odkiaľkoľvek na svete prostredníctvom bezplatnej aplikácie. Modulárny systém Pestovateľský stojan je modulárny systém. To znamená, že 1 alebo viac regálov môže byť umiestnených v rovnakom priestore a pripojených k tej istej nádrži na vodu. Každý stojan je možné nastaviť samostatne pomocou Smartboxu. Napríklad každý stojan môže byť použitý samostatne vo vodnom, kvapkovom zavlažovaní alebo režime odlivu a prietoku. Veľkosť nádrže na vodu, ku ktorej sú regály pripojené, je určená počtom regálov, ktoré sú umiestnené vo vnútri pestovateľskej miestnosti. To je dôvod, prečo je stojan dodávaný bez nádrže na vodu a čerpadiel. Tieto budú musieť byť objednané v závislosti od počtu regálov, ktoré sa majú umiestniť. Stojan je ako nový a je k nemu všetko príslušenstvo, plus aj neotvorená chémia pre hydropóniu a aj celulózové tácky na pestovanie microgreens. Dôvod predaja : Nie je na to čas. Cena : 1050€ plus dohoda. Len osobný odber – Hlohovec. Pozrite aj ostatné moje inzeráty Kontakt cez mobil / email / sms - viber Ak nedvíham , pošlite prosím správu, volať prosím len v rámci 08:00 - 17:00, Ďakujem aktualizované 27.04.2023
Na predaj, predám. Elektromagnetický predradník pre HPS/MH v
Na predaj, predám. Elektromagnetický predradník pre HPS/MH výbojky. Zdroj pre svetlo lampy. Indoor pestovanie GROW shop. Vyvinuté na pestovanie plodín a byliniek pri umelom osvetlení GROW lampa, vyrobené z vysoko kvalitných komponentov. Bežné HPS a MH lampy vymieňajte s maximálnou opatrnosťou a nikdy sa nedotýkajte skla lampy holými rukami. Optimálna pracovná teplota/vlhkosť: -20 ℃~+35 ℃ / 10 %~90 % relatívnej vlhkosti. 600W/6,2A vysokotlaková sodíková výbojka. Vhodný na pestovanie širokej škály rastlín a plodín počas celého vegetačného cyklu. Vyvinuté pre potreby hobby a profesionálnych pestovateľov rastlin. kozmetické vady inak 100% stav - ako nový C E N A 40e + 8e poštovné