inzercia, predaj, predám, bazár

predám halovky nike mercurial uk 7,5

Kategória: Futbal

predám nosené halovky nike mercurial v top stave. mal som ich asi 10x na nohách
-veľkosť UK7,5
-halovky su mierne oškreté viď fotky, inak su v 100% stave a dlho poslúžia novému majiteľovi/ ľke.
-osobný odber, možná dobierka
predám halovky nike mercurial uk 7,5
Podobné inzeráty
NIKE Mercurial Victory V IC PC:26,90EUR  Kopačky Halovky
Predám zánovné Kopačky Halovky NIKE Mercurial Victory V IC č.33,5 Pôvodná Cena:26,90EUR (boli vo výklade preto iný odtieň fajkyna ľavej kopačke) Volať na: alebo (Pozrite si aj ostatné moje inzeráty) (08222022) MERCURIAL VICTORY V IC tieto značkové halovky Nike sú veľmi pohodlné a príjemne sedí na nohe. Majú jednoduchý štýlový dizajn. Na prednej strane je veľké logo Nike. Toto logo má ružovú farbu. Rovnaké logo Nike je i na vnútornej strane v menšom prevedení. Podrážka je ružová a je tu pod pätou čierny znak Nike. Tieto detské značkové halovky sú vhodné na hladký halový povrch.
PREDAM 2x kopačky zn. Nike MERCURIAL vel. 41 UK 7
Zdravím, predám pánske kopačky zn.Nike Mercurial Victory Neymar Jr DF FG Blue/White/Volt vo veľmi dobrom stave, hrané aktívne 1 a pol sezony a pánské elitné kopačky zn.Nike Mercurial Vapor 360 Superfly- ultra ľahké /veľkosť obidvoch EUR 41 UK 7/ krásne vo výbornom stave, žiadne poškodenie, odreniny a pod./vid fotky. Dôvodom predaja je ukončenie aktívnej hráčskej kariéry kôli zraneniu. Cena Nike Mercurial Victory Neymar Jr DF FG pánskych je 70eur. Cena Nike Mercurial Vapor 360 Superfly je 130eur- odohrané 2 zápasy,avšak už k nim nemám krabicu. /pôvodná cena 250eur/ Pri serioznom záujme o kúpu obidvoch ich predám spolu za 180eur/cena pevná! Je k nim ešte orig.vrecúško zn. Nike. Preferujem osobný odber, volať môžte kedykoľvek. Kopačky sú čisté, ošetrené a pripravené pre nového majiteľa. Inzerát bude platný do zmazania.
kopačky Nike Mercurial Vapor Superfly I
Predám kopačky Nike Mercurial Vapor Superfly I black/volt yellow 1.trieda , 185 gramov Rok 2009 Made in Italy Použivané , mozem poslať viac foto do spravy Skor už vhodné pre zberateľa , vystaviť si Veľkost UK 10,5 , EU 45,5 Predavaju sa spolu s vakmi original Mercurial (jeden mierne natrhnutý) kontakt mail , sms kopacky , kopačky , nike , mercurial vapor , superfly , elite , kopačky nike , ronaldo , cr7 , mercurial , vapor , tiempo , airzoom , phantom
NIKE MERCURIAL VELOCE II FG Pôvodná cena:119,90EUR Kopačky
Predám kopačky NIKE MERCURIAL VELOCE II FG č.42 Pôvodná cena:119,90EUR Volať na: alebo (Pozrite si aj ostatné moje inzeráty) (04112023) Zvládneš takú rýchlosť? Kopačky Nike Mercurial Veloce II FG boli vyvinuté pre hráčov vyžadujúcich rýchlosť. S týmito kopačkami preletíš súperovou obranou ako blesk. Sú len o triedu horšie ako ich legendárne sestry z radu Vapor, ale to nemení nič na ich jedinečnom kvalitnom prevedení. Zvršok je mäkký, mikrostrukturovaný zo syntetickej kože Avail, ktorá sa dokonale prispôsobí nohe. Mikro-drážky na povrchu kopačky znižujú odpor vzduchu a zlepšujú kontakt s loptou. Zosilnenie po stranách pre lepšiu fixáciu a oporu. Podošva s kolíkmi, ktoré sú vyrobené pomocou priameho vstrekovania poskytujú výnimočnú priľnavosť a ty vďaka nim dosiahneš extrémnu rýchlosť. Táto verzia kopačiek Mercurial váži 222 gramov. Kopačky typu FG - sú určené pre pevný prírodný povrch a na používanie na mokrých až ľahko blatistých ihriskách s krátko posekaným trávnikom. Nový rad kopačiek Mercurial boli vytvorené na základe podnetov hráčov ako Raheem Sterling, Frank Ribery či Eden Hazard, teda hráčov, ktorí pre svoj štýl hrania vyžadujú rýchlosť.
Futbalové halovky NIKE Mercurial
Futbalové halovky NIKE Mercurial Superfly X 6 Club IC AH7371 701 Popis: Halovky som mal 2x na sebe sú aj vyprané. Akurát pri fotení som si všimol jednu "chybyčku krásy" a to šmuhu na boku pravej halovky, pri nosení to nie je veľmi vidieť ale upozorňujem na to. Ináč sú bez poškodenia vo výbornom stave. Farba haloviek je neónová, ťažko ju je zachytiť na telefóne ale poskytujem Vám fotku haloviek aj fotku z eshopu. Informácie: Veľkosť je UK 8 Teda naša EU 42,5 Vnútorná dĺžka je 27cm PC bola 83,40€ Moja cena je 40€ už aj vrátane obyčajného poštovného Pre viac info píšte na e-mail timkogejza02@
NIKE Mercurial Vapor 14 Academy PC:59,90Eur Kopačky Halovky
Predám zánovné kopačky halovky NIKE Mercurial Vapor 14 Academy č.36,5 Pôvodná cena: 59,90Eur Volať na: alebo (Pozrite si aj ostatné moje inzeráty) (08222022) Kopačky používa portugalská futbalová hviezda Cristiano Ronaldo Nový Mercurial je definíciou technológie, strihu, transparentnosti a rýchlejšieho pohybu a aby som to zhrnul, Nike odstránil zbytočné vrstvy a odhalil surovú krásu inovácií. Zvršok vyrobený z mäkkého syntetického materiálu, ktorý zaisťuje pohodlné nosenie a 3D detaily, ktoré dotvárajú dizajn tým najkrajším spôsobom Táto topánka s vnútornou „neznačkujúcou“ podrážkou je vhodná na hru na všetkých vnútorných podlahách.