inzercia, predaj, predám, bazár

Predám hands-free Bluetoth sadu a zdroj 20V, 6A

Kategória: Headsety

Predám hands-free Bluetoth sadu SBTF 10C2, úplne nová, nepoužitá a zdroj 20V, 6A. Cena 12 Euro. Na SMS, prezváňanie, alebo dotazy o aktuálnosti neodpovedám. volajte na , alebo píšte e-mail. Inzerát je aktuálny, pokiaľ ho nezmažem, alebo nenapíšem v inzeráte inak. Pozrite moje iné inzeráty.
Predám hands-free Bluetoth sadu a zdroj 20V, 6A
Podobné inzeráty
Bose SoundSport Free
Ponukam na predaj malo používané sluchadla BOSE SoundSport Free Wireless čierne Predajna cena SoundSport Freeca 206€/Mall/ POPROSIM JEDNA SA O ORGINAL BOSE - znacku BOSE hadam netreba predstavovat super zvuk urcite niekomu spravia radost na VIANOCE + napajaci kabel + nahradne stuple GRATIS - na tele sa najde sem tam skrabancek na funkcnost to nema ziadny vplyv/pre korektnost to piseme do inzeratu/ Bezdrôtové slúchadlá s mikrofónom, True Wireless štuple, uzatvorená konštrukcia, Bluetooth 5.1, podpora AAC a SBC, NFC, prepínanie skladieb, prijímanie hovorov, s ovládaním hlasitosti, certifikácia IPX4, výdrž batérie až 15h(5h+10h) Bezdrôtové slúchadlá BOSE SoundSport Free Wireless, čierne Pri vývoji bezdrôtových slúchadiel BOSE SoundSport Free Wireless sa vývojári zamerali ako na perfektný dizajn, tak aj na vysokú kvalitu reprodukovaného zvuku. Veľkou výhodou je absencia akýchkoľvek káblov a výdrž batérie až na 5 hodín prehrávania. Ich tvar pevne sedí v ušiach a zostávajú pohodlne usadené aj počas dlhého behania. BOSE SoundSport Free Wireless sú vodotesné a odolávajú potu aj dažďu, vďaka čomu sa hodia aj na náročné tréningy. S bezdrôtovými športovými slúchadlami BOSE SoundSport Free Wireless budete môcť počúvať svoju obľúbenú motivačnú hudbu ešte pohodlnejšie a posunúť svoje tréningové limity na vyššiu úroveň. Precízna ochrana Športové bezdrôtové slúchadlá BOSE SoundSport Free Wireless vás potešia kvalitným spracovaním a ochranou IPX4, takže sú veľmi odolné a bez problému si poradia s dažďom či potom. Vďaka špeciálnemu športovému dizajnu sa navyše bezdrôtové slúchadlá BOSE SoundSport Free Wireless dokonale prispôsobia každému uchu a nebudú vás tlačiť ani pri dlhšom nosení.
Sluchadla bezdrotove bluetooth Motorola Pulse Escape
Predám nové, nepoužívané slúchadla Motorola Pulse Escape. Neotvorené balenie. Popis: Motorola Pulse Escape ponúka štúdiovú kvalitu a bezdrôtovú slobodu. Výkonné slúchadlá so šírkou 40 mm a izolácia vonkajšieho hluku poskytujú dokonalý zvuk, až do 10 hodín času prehrávania. Motorola Pulse Escape má vstavaný mikrofón. Vlastnosti: bohatý zvuk vo vysokom rozlíšení so 40 mm reproduktormi skladateľný dizajn ideálny na cestovanie ergonomické vankúšiky pre pasívnu izoláciu hluku vstavaný mikrofón pre hands-free hovory . Technické parametre Bluetooth 4.1 Menič: 40 mm neodym Dosah: 60 metrov Impedancia: 32 ohmov Mikrofón: áno Batéria Výdrž: až 10 hodín prehrávania Port: micro USB Funkcie na slúchadlách Play / Pause / Call Skip Up // VolumeUp Preskočiť dole // Znížiť hlasitosť Zapnutie / vypnutie napájania Príslušenstvo 50 cm micro USB kábel, audio kábel
BT handsfree headset
Univerzálne Nokia bluetooth hands free / headset model BH-609, s originál Nokia nabíjačkou AC-15E, v krabičke, s návodom a náhradnými ušnicami. Použité asi 3x, plne funkčné. Funguje s BT 2.1 + EDR aj so súčasnými telefónmi. Tento kúsok histórie sa už nepredáva, detailný popis sa dá nájsť napr. tu: #nokia #headset #handsfree #AC-15
nokia hands free headset sluchatka 3.5mm pouzite
sluchatka nokia 6300 mam toho viac, vid zoznam mojich inzeratov
Predám slúchadlá
Predám bluetoth slúchadlá.plne funkčné,u mňa nevyužité.sú nové.na dobierku posielam len po zaplatení poštovného na účet.pridám kábel na nabíjanie.
Music Hero bezdrôtové slúchadlá
Predám tieto bluetoth slúchadlá nové nerozbalene dôvod predaja nevhodný darček