inzercia, predaj, predám, bazár

Predám Hauck postiel’ka, dreamer multi dots koliska

Kategória: Nábytok pre deti

Predam Hauck Dreamer multi dots prenosna postiel’ka. Pouzivane kratko pri jednom dietati. Cena novej 106€. za 70€.
Predám Hauck postiel’ka, dreamer multi dots koliska
Podobné inzeráty
Skladacia detská postieľka Hauck Dreamer
Predám skladaciu cestovnú detskú postieľku Hauck Dreamer vo výbornom stave. Použitá len párkrát. Vhodná pre bábätká, cca. do 9kg. Dá sa aj hojdať. Rozmery 94x57x70cm v rozloženom stave, 50x59x23cm v zloženom stave. video tu: Iba osobný odber - Bratislava 3. Pozrite aj ostatné veci pre bábätká, ktoré ponúkam.
Cestovna postielka HAUCK + matrac
Predam skladaciu cestovnu postielku HAUCK Dream N’Play plus (120x60): Aj so skladacim matracom HAUCK Sleeper. (120x60): Stav: ako nove (1x pouzite) Dovod predaja: nase dieta v tom odmieta spat, inak genialna prakticka vec, radi by sme vyuzivali:)
detská kolíska, postielka  - Babypoint kolíska Regina yellow
Kolíska Regina v nostalgickom vzhľade s praktickými vlastnosťami je snom každého bábätka. Za zvuku príjemných melódií ukolíše bábätko do sladkého spánku. Je vhodná pre dieťatko od narodenia. Pohodlný matrac, slastné melódie, otočný kolotoč, výškovo nastaviteľné lôžko, to je len malá časť ponuky tejto multifunkčnej kolísky Vďaka kolieskam možno s kolískou ľahko pohybovať, k dispozícii je možnosť nastavenia do pevnej a hojdacej pozície Je vhodná pre deti od narodenia Multifunkčná kolíska 3 pozície pre nastavenie výšky lôžka Súčasťou kolísky je rameno na ktorom je umiestnené ovládanie pre prehranie a hlasitosť melódií, nočné svetielko, vibrácie a kolotoč s hračkami matraca, sklápacia strieška, veľký kôš pod kolískou, kolieska s brzdou, celý poťah je možné zložiť a vyprať Batérie nie sú súčasťou balenia Rozmery: celkové rozmery: d. 90, š. 73, v. 115 cm lôžko d. 81, š. 41 cm výška lôžka: min. 55, max. 62 cm hmotnosť: 7,5 kg nosnost lôžka: 8 kg nosnosť košíka: 3 kg celková nosnosť 11 kg
Alvi postielka / koliska Sina biela + kompletne prislusenstv
Alvi postielka a koliska pre babatka 2 v 1. Postielka ma kolieska, moze sa vyuzivat ako koliska, da sa vsak aj upevnit, aby sa nekolisala a pouziva sa ako normalna postielka. Prislusenstvo - 1x tyc na upevnenie baldachynu nad postielku - 1x Set alvi koliska - 1x Alvi matrac - 2 x Julius Zöllner matrace - 4x navliecka na matrace Casti prislusenstva nepouzivane, rovnako ako 2 z 3 matracov. Len osobny odber v Trencine. Postielka pochadza z nefajciarskej domacnosti bez zvierat. Sukromny predaj, ziadna zaruka.
Alvi postielka / koliska Sina biela + kompletne prislusenstv
Alvi postielka a koliska pre babatka 2 v 1. Postielka ma kolieska, moze sa vyuzivat ako koliska, da sa vsak aj upevnit, aby sa nekolisala a pouziva sa ako normalna postielka. Prislusenstvo - 1x tyc na upevnenie baldachynu nad postielku - 1x Set alvi koliska - 1x Alvi matrac - 2 x Julius Zöllner matrace - 4x navliecka na matrace Casti prislusenstva nepouzivane, rovnako ako 2 z 3 matracov. Osobny odber v Trencine alebo zasielka (postovne hradi kupujuci). Postielka pochadza z nefajciarskej domacnosti bez zvierat. Sukromny predaj, ziadna zaruka.
Detská drevená kolíska zn. Zoras
Predám detskú kolísku v top stave ako novú,bez jedinej vady.spolu s matracom. Kolotoč Lamaze plus 25€. Prikladám link pre podrobnejšie info Pc 310€