inzercia, predaj, predám, bazár

Predám herné ovládače pre X BOX ONE a Mintendo

Kategória: Herné konzoly

Predám herné ovládače :

NOVÝ pre X BOX ONE a Mintendo čierno zelený Beboncool B 01 20€ ,
NOVÝ bezdrôtový ovládač PS3 s krabicou 50€ ,
Používaný STRIKE SL-6535 s USB vhodny na PC a PS3 10€,

pošlem aj dobierkou + 6,60e kurierom.
Predám herné ovládače pre X BOX ONE a Mintendo
Podobné inzeráty
Predám herné ovládače pre X BOX ONE a Mintendo
Predám herné ovládače : NOVÝ pre X BOX ONE a Mintendo čierno zelený Beboncool B 01 20€ , NOVÝ bezdrôtový ovládač PS3 s krabicou 50€ , pošlem aj dobierkou + 6,60e kurierom.
Predám herné ovládače x box one a Mintendo . PS3
Predám herné ovládače : NOVÝ pre X BOX ONE a Mintendo čierno zelený Beboncool B 01 20€ , NOVÝ bezdrôtový ovládač PS3 s krabicou 50€ , pošlem aj dobierkou + 6,60e kurierom.
XBOX ONE ovládače, kinect a príslušenstvo
Predávam rôzne príslušenstvo na xbox one. Všetko je original Microsoft až na pár kúskov. Všetko plne funkčné a odskúšané. V mojich dalších inzerátoch si viete pozrieť aj rôzne príslušenstvo, hry, konzoly XBOX ONE a XBOX 360. Neváhajte ma kedykoľvek kontaktovať, prípadne sa informovať. Posielam aj poštou bezpečne zabalené. Možný odber v Martine a v Bratislave. —— Káblový ovládač - 29€ Bezdrôtový ovládač XBOX ONE - predaný Bezdrôtový ovládač XBOX ONE SERIES - 49€ Bezdrôtový ovládač ELITE XBOX ONE - 65€ Bezdrôtový ovládač ELITE 2 XBOX ONE - 79€ Kinect senzor XBOX ONE - 85€ Redukcia na XBOX ONE S, X pre kinect - 39€ Klavesnica na ovládač - predané Multifunkčné tlačidlo na ovládač - predané Dokovacia stanica na nabíjanie ovládačov s dobijatelnymi baterkami - 14€ Vertikálny stojan na xbox one X a S - 8€ Windows Adapter XBOX ONE - predané Dobijateľna vstavaná baterka na ovládač - 9€ (možný odber viac kusov) Bezdrôtová veľká klavesnica - predané Externý disk na rozšírenie pamäte - dohodou Volant s pedálmi (nie je na fotke) - 65€
Predám herné ovládače x box one, PS2,PS3,PS4,X BOX
Predám herné ovládače : x box one 20€ , PS2 s káblom strieborný použivaný 10€ , PS3 20€/ks , Nový bezdrôtový ovládač PS3 s krabicou 50€ , ako nové podľa fotiek , pošlem aj dobierkou.
Pohybový senzor Xbox ONE Kinect Senzor v2
Predám originálny Microsoft Pohybový senzor pre Xbox ONE "Kinect Senzor v2", ktorý je možné použiť s konzolami XBOX ONE, Xbox One S, alebo aj s PC s Windows 8, 8.1 a 10. Senzor je v 100% stave. Naviac krytka na kameru zn. genesis. Snímanie pohybu prebieha pomocou Full HD videa so širším zorným poľom a okrem pohybu, dokáže kinect snímať aj váš hlas a múdre gestá. Funguje aj v noci nakoľko disponuje nočným infravidením. — Možnosť snímania chytrých giest, mimiky tváre, pohybu v priebehu hrania a tiež snímanie reči Kinect Senzor V2 ponúka širšie zorné pole a Full HD rozlíšenie Na svojom Xbox One teraz môžete volať cez Skype a komunikovať s asistentom Cortana Okrem širokého zorného poľa a vysokého rozlíšenia, ponúka Kinect V2 TKE nočné infravidenie Neutrálne hranatý dizajn v čiernej farbe skvele zapadne do každého interiéru S Kinect Senzor V2 zažiješ novú úroveň dobrodružstva Miluješ pohyb a hranie hier? Väčšinou sa tieto dve aktivity nedajú zlúčiť, pokiaľ teda nehovoríme o Kinect Senzore V2 pre Xbox One alebo Xbox One S! S týmto zariadením môžete hrať všetky kompatibilné hry sám alebo so svojimi priateľmi a vydať zo seba rovnaké množstvo energie, ako keď si idete zabehať. Múdrejší ako kedykoľvek predtým Nová verzia Kinect Senzor V2 ponúka ďaleko prepracovanejšie funkcie a prostredie. Buďte automaticky rozpoznaní v priebehu hrania, ovládajte Xbox pomocou hlasu, livestreamujte svoje hranie online i so svojim záznamom, alebo len volajte so svojimi známymi. Full HD kamera, sofistikovaný softvér a 4 kvalitné mikrofóny vám umožnia takmer čokoľvek. Ovládanie hlasom vám uľahčí život Xbox One s Kinectom dokáže plne nahradiť váš počítač, ak chcete komunikovať so svojou rodinou. Stačí spustiť službu Skype, zapnúť Kinect Senzor V2 a okamžite môžete spustiť videohovory. Asistenčná služba Cortana vám navyše umožní ovládať zariadenie bez akéhokoľvek ovládača. Stačí hlasno zavolať „Hey, Cortana" a môžete povedať čokoľvek z možných príkazov: zosilnenie/stlmenie televízie, ukončenie aplikácie, prepnúť zariadenie a ďalšie.
✅⭐⭐ Xbox One S 512GB SSD s Mechanikou ⭐⭐✅
►► Na predaj Hernú konzolu ✅ Xbox One S 512GB SSD s Mechanikou ✅ .Konzola je plne funkčná bola kompletne profesionálne rozobratá kvôli vyčisteniu a výmene klasického HDD za SSD Disk. Konzola je vďaka SSD disku oveľa rýchlejšia. Nie je v záruke. ►► ►► Možnosť Kúpi: ►► Č1 : Herná Konzola Xbox One S 512GB SSD + 2x Game Pad + Externý HDD 500GB + Napájací a HDMI Kábel + 2 Hry + 1 Mesačný Game Pass Ultimate ✅cena : 220,-Eur JE PEVNA !!!! ✅ ►► Č2 : Herná Konzola Xbox One S 512GB SSD + 1x Game Pad + Externý HDD 500GB + Napájací a HDMI Kábel + 2 Hry + 1 Mesačný Game Pass Ultimate ✅cena : 190,-Eur JE PEVNA !!!! ✅ ►► Č3 : Herná Konzola Xbox One S 500GB HDD + 2x Game Pad + Napájací a HDMI Kábel + 2 Hry + 1 Mesačný Game Pass Ultimate ✅cena : 180,-Eur JE PEVNA !!!! ✅ ►► Č4 : Herná Konzola Xbox One S 500GB HDD + 1x Game Pad + Napájací a HDMI Kábel + 2 Hry + 1 Mesačný Game Pass Ultimate ✅cena : 160,-Eur JE PEVNA !!!! ✅ ►► Č5 : Herná Konzola Xbox One S 1TB HDD + 2x Game Pad + Napájací a HDMI Kábel + 2 Hry + 1 Mesačný Game Pass Ultimate ✅cena : 190,-Eur JE PEVNA !!!! ✅ ►► Č6 : Herná Konzola Xbox One S 1TB HDD + 1x Game Pad + Napájací a HDMI Kábel + 2 Hry + 1 Mesačný Game Pass Ultimate ✅cena : 170,-Eur JE PEVNA !!!! ✅ ►►►►►►►► Pri záujme o Kúpu uveďte aj číslo možnosti kúpi. ►► ►► Posielam poštou - poštovné hradí adresát !!!.✅ ►► ►► Pri odosielaní poštou platba poštovného vopred Poštový Kuriér/Packeta !!!.✅