inzercia, predaj, predám, bazár

Predám hry na PS4

Kategória: Herné konzoly

Assassin's creed unity - 10€
Red dead redemption 2 - 25€
Rainbow six siege - 10€
NFS HEAT - 30
GTA 5 - 15€
Predám hry na PS4
Podobné inzeráty
PS ucet
PSN ucet z 50 hrami Uprednostnujem osobny odber na fotkach bez zamku su hry ktore su hratelne bez pluska tieto su kupene v zlave cez plus Playable with PS Plus (30) Marvel's Spider-Man: Miles Morales PS5 PS PLUS Marvel's Spider-Man: Miles Morales PS4 PS PLUS Call of Duty®: WWII PS4 PS PLUS Call of Duty®: Black Ops 4 PS4 PS PLUS PUBG - Public Test Server PS4 PS PLUS Tiny Tina's Assault on Dragon Keep: A Wonderlands One-shot Adventure PS4 PS PLUS DIRT5 PS5 PS PLUS PUBG: BATTLEGROUNDS PS4 PS PLUS STREET FIGHTER V PS4 PS PLUS God of War® III Remastered PS4 PS PLUS STAR WARS™ Battlefront™ II PS4 PS PLUS Team Sonic Racing PS4 PS PLUS Just Cause 4 PS4 PS PLUS Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning PS4 PS PLUS Worms Rumble PS5 PS PLUS HITMAN™ 2 PS4 PS PLUS DAYS GONE PS4 PS PLUS The Last of Us™ Remastered PS4 PS PLUS ONRUSH™ PS4 PS PLUS Mortal Kombat X PS4 PS PLUS Mortal Shell PS4 PS PLUS Worms Rumble PS4 PS PLUS Shadow of the Tomb Raider PS4 PS PLUS Rise of the Tomb Raider PS4 PS PLUS Battlefield™ V PS4 PS PLUS Call of Duty®: Modern Warfare® Remastered PS4 PS PLUS EA SPORTS™ UFC® 4 PS4 PS PLUS FIFA 22 PS4 PS PLUS Need for Speed™ Payback PS4 PS PLUS DIRT 5™ PS4 PS PLUS
PLAYSTATION 4 PRO
Predam PS4 Pro s 9-timi hrami , s dvomi ovladačmi a sluchatkami. Konzola je v pouzitej kondicii a funguje bez problemov. Hry su v kompletnom stave a sucastou balenia su aj 2 ovladace, ktore umoznia hru s priatelmi. Prikladam tiez sluchatka, ktore sa daju zapojit do ovladaca a umoznuju vystup zvuku z konzoly do sluchatok. PS4 Pro je vylepšenou version zakladnej konzoly PS4 a ponuka niekolko vylepseni v porovnani s povodnou verziou. PS4 Pro ma vylepseeny hardver , ktory umoznuje zvladnut aj nove hry jednoducho, ma kratsie nacitavanie a vykonom sa priblizuje PS5 za polovicnu cenu. Vylepsene graficke spracovanie : PS4 Pro ma vylepseny graficky čip, ktory umoznuje hranie hier v rozliseni 4K. To znamena, ze hry vyzeraju ostrejsie a detailnejsie ako na beznej PS4. Podpora HDR: PS4 PRO podporuje HDR ( High Dynamic Range ) ktory umožňuje lepše zobrazení farieb a jasu , takže hry vyzeraju realistickejsie a detailnejsie. Prilozene hry su vo vybornom stave - v roznych zanroch :-) kazdy si medzi nimi isto nieco najde. Cena za tento balik je 350 eur. Ak mate vazny zaujem, kontaktujte ma ,určitě sa dohodneme. Uprednostnujem osobny ober.
Predam hry na PS5/PS4
Predam tieto PS4/PS5 hry: Metro Exodus PS4 - 15e Red Dead Redemption 2 PS4 - 20e Days Gone PS4 - 15e Black 4 Blood PS4 - 10e Death Stranding PS4 - 10e Mafia trilogy PS4 - 18e A Plague Tale: Requiem CZ PS5 - 35e Predane !! Len osobný odber KE.
Nyko Data Bank PLUS pre PlayStation 4
Ponukam na predaj Nyko Data Bank PLUS pre system PlayStation 4 zabalenu v krabici vratane vsetkeho prislusenstva ktora podporuje disky 2,5" do kapacity 2TB a disky 3,5" az do kapacity 8 TB. V konzole mozu byt vlozene oba naraz a da sa medzi nimi prepinat tlacitkom ale iba pri vypnutej konzole. Nyko databanka umožňuje použit disky 2,5" do kapacity 2TB a disky 3,5" az do kapacity 8 TB. Typicky, 3,5" pevné disky majú vyššiu rýchlosť čítania / zápisu ako 2,5" pevne disky, ktoré sa môžu mierne zlepšiť dobu načítanie v niektorých hrách a sú k dispozícii vo vyšších kapacít pre nižšiu cenu. Nyko databanka je tiež vybavený predným panelom LED indikátor, ktorý ukazuje, kedy PlayStation 4 pristupuje alebo ukladanie obsahu na pevnom disku 2,5" alebo 3,5". Tiez obsahuje tlacidlo na prepinanie medzi oboma diskami 2,5" a 3,5" ale iba pri vypnutej konzole. Nyko databanka je napájaný pomocou vstavanej napájanie priechodná kábel, takže nevyžaduje vlastnu elektrickú zásuvku. Inštalácia databanka je jednoduchá a trvá len niekoľko minút. Po zálohovani uložených dát, jednoducho sňať horný kryt PS4 a vyberte interný 2,5" pevný disk tým, že sa odstráni jedna skrutka pomocou skrutkovača. Posuňte súčasťou univerzálne kazety na svojom mieste, pripevnite ju pomocou skrutky a potom snap databanke na vrchole PS4. Po inštalácii umiestnite 2,5" a aj 3,5" pevný disk v databanke do pozície a pripevnite kryt. posledným krokom je pripojiť napájací konektor - prostredníctvom káblu do PS4 a pripojte napájací kábel PS4 do priechodného otvoru. Podrobné informácie o tom, ako zálohovať a prenášať PS4 ukladanie súborov, inštalácia databanka a ako inicializovať PS4 firmware na novom disku sú zahrnuté v krabici. Po inštalácii Data Bank Plus, skladovacia kapacita PS4 môže byť rozšírená až na 8 TB s 3,5" pevný disk, výrazne zvyšuje množstvo hier a ukladať súbory, ktoré môžu byť uložené v systéme. Vlastnosti: • Jednoduché rozšírenie skladovacej kapacity PS4 až 8 TB (Interný pevný disk predáva sa samostatne) • Použite pôvodného 2,5" disku a aj noveho 3,5" disku • Univerzálna SATA cartridge kompatibilný s "1000" a "1200" série PS4 konzoly • Rýchlejšie čítanie / zápis.
HRY ps4/ps5
Ponúkam na predaj hry ps4/ps5 plne funkčné. Kódy sú už neplatné. Rainbow six extraction ps5 - 12€ predané Tomb raider ps4 - 10€ Ghost recon wildlands ps4 - 10€ rezervovaná Uncharted 4 a thiefs end ps4 - 10€ Bloodborne ps4 - 10€ Metro exodus ps4 - 12€ predaná Pri kupé viac hier naraz možná dohoda na cene. Kontaktujte ma prostredníctvom e-mailu telefónne číslo je vymyslené.
Ps4VR plus Ps4 1TB
Mám na predaj ps4 virtuálnu realitu, k VR je ps4 camera,dva joypady a kábel na nabíjanie joypadov, komplet kabeláž plus dve hry PS4 VR Worlds a Astro BOT, je tu možnosť dokúpiť k VR aj ps4 1TB plus ostatné hry ktoré budú na obrázku, za komplet kúpu perfektná cena 430€ ps4 sú aj dve Joysticky a nabíjacia stanica, ku všetkému mám odložené originál krabice, osobný odber Nové Zámky, dôvod predaja je nedostatok času na hranie,možnosť osobnej skúšky že VR aj ps4 1TB funguje tak ako má.