inzercia, predaj, predám, bazár

Predám IKEA barovú stoličku

Kategória: Stoličky

Predám barovú stoličku IKEA
Predám IKEA barovú stoličku
Podobné inzeráty
predám modrú barovú oceľovú barovú stolicu IKEA RASKOG STOOL
predám modrú barovú oceľovú stolicu IKEA RASKOG STOOL zakúpená v 2019, nepoužívaná. cenu navrhnite. iba osobný odber bratislava - kramáre
Predám barovú stoličku
Ponúkam na predaj zachovanú barovú stoličku. Sedadlo je potiahnuté bielou látkou a všetko to drží kovová konštrukcia, ktorá je nesmierne pevná. Čalúnenie je dekoratívne prešívané, čo násobí pohodlie pri sedení. Stolička má otočné a výškovo nastaviteľné sedadlo s opierkami na ruky, ktoré sú taktiež potiahnuté látkou. Stoličku je potrebné vyčistiť. Výška sa nastavuje jednoducho pomocou páčky. Rozmery (ŠxHxV): 53x46x87,5-108,5 cm Môžem taktiež zabezpečiť dovoz v rámci Bratislavy zdarma. Dovoz v iných častiach Slovenska je možné dohodnuť, cena dohodou. Bližšie informácie Vám poskytnem na nižšie uvedenom telefónnom čísle.
Predám barovú stoličku Ekedalen Ikea
Predám za symbolickú cenu barovú stoličku, používanú 1.5 roka ako kancelárska k vyššiemu stolu.Rozmery v prílohe.
STOLIČKA IVAR-z masívneho dreva,nalakovaná priesvitným lakom
Predám STOLIČKU IVAR (od IKEA) - Ikea predáva túto stoličku v surovom stave - čiže nenalakovanú. Táto moja stolička je už nalakovaná priesvitným/bezfarebným lakom, takže budete mať o starosť menej :-) Šírka: 41 cm Hĺbka: 50 cm Výška: 95 cm Šírka sedadla: 39 cm Hĺbka sedadla: 40 cm Výška sedadla: 45 cm Posielam link na stoličku, aby ste si mohli pozrieť jej parametre: Použitá bola iba cca 1-2-krát, čiže je ako nová. Nehodí sa mi momentálne do bytu, takže ju posúvam ďalej. Osobný odber v BA. Pôvodná cena nenalakovanej stoličky v Ikea je 29,99 Eur. Ja mám už nalakovanú stoličku - predám za 19 Eur + odvoz.
Predam barovu stolicku
Predam barovu stolicku, vyska 63 cm, material kov, sedadlo drevo, cena 18€, kontakt tsagan.nuur@
Predám barovu stolicku
Predám používanú plne funkcnu barovu stoličku osobný odber v lieskovci alebo vo zvolene