inzercia, predaj, predám, bazár

Predám ikea lampu na čítanie

Kategória: Svietidlá, Lampy

Predám lampu na čítanie zn.Ikea Navlinge - bodové osvetlenie.

Plne funkčná. Cena v Ikea 15 eur, moja cena 8 eur.

dohode možnosť poslať poštou alebo cez zásielkovňu.

Kontaktujte ma prosím emailom. Tel.číslo je vymyslené.

V ponuke sú aj ďalšie inzeráty.
Predám ikea lampu na čítanie
Podobné inzeráty
Predám ikea lampu na čítanie
Lampa na čítanie zn.Ikea Navlinge - bodové osvetlenie. Plne funkčná. Cena v Ikea 15 eur, moja cena 8 eur. Po dohode možnosť poslať poštou alebo cez zásielkovňu. Kontaktujte ma prosím emailom. Tel.číslo je vymyslené. V ponuke sú aj ďalšie inzeráty.
Predám úplne novú solárnu LED lampu aj na vonkajšie použitie
Predám úplne novú, nepoužitú solárnu LED lampu so 100led diódami rozložených na 3 stranách lampy pre čo najefektívnejšie osvetlenie exterieru alebo interieru. -Lampa má vstavaný akumulátor 1* 3.7V 2200mAH lithium bateria, ktorý je dobíjaný solarným panelom. -Má svetelný senzor tak že sa zapína automaticky po zotmení. -Vďaka ochrane IP65 môžte lampu použiť v exterieri, za daždža, prípadne prašnom prostredí -Prevádzková doba na jedno nabitie je cca. 8-10 hodín -Rozmery: 130*88*47mm -Svietivosť 1200 lm Lampu je možné vypnúť, teda neovladá sa len za pomoci svetelného senzoru. Lampu možno prišrobovať na stenu za pomoci 1 skrutky, ktorá je súčasťou balenia. Mám viac kusov Cena za kus je 13€, preferujem osobný odber, no po dohode pošlem aj na dobierku (+3,50€)
Svietidlá, lampy.
Predám stojanové kovové lampy v.115cm 15€ kus, málo používanú kovovú stojanovú lampu s troma žiarovkami, kov je zárukou dlhej životnosti a vysokej odolnosti 30€,kovovú lampu s bielym tienidlom 15€,lampu bez tienidla 10€,lampu s tienidlom 10€,nočnú retro lampu 15€.
Predám závesnú lampu Ikea
Predám závesnú lampu Ikea aj s originálnym Ikea káblom a objímkou vo výbornom stave. Farba matná krémovo biela, materiál plech. V prípade seriózneho záujmu napíšte prosím E-mail.
Závesná lampa, biela/strieborná Ikea
Predám Závesnú lampú IKEA PS 2014 inšpirovaná sci-fi filmami je víťazom medzinárodnej súťaže dizajnu Red Dot Award. Jednoduchým potiahnutím šnúrky môžete meniť tvar lampy a zároveň aj intenzitu osvetlenia. Lampa je nová, bola len namontovaná - nevyhovuje nám. Cena je 100€ + pošta v okolí Čadce doveziem.
Stojacia lampa s lampou na čítanie
Predáme stojaciu lampu s lampou na čítanie + 2 úsporné žiarovky zdarma. Rozhodli sme sa kúpiť inú lampu. Pôvodná cena (bez žiaroviek) 49,90. Osobný odber v Púchove Kontakt: