inzercia, predaj, predám, bazár

Predám Inmotion V5f jednokolka

Kategória: Ostatná cyklistika

Predám plne funkčnú jednokolku Inmotion V5f čiernej farby. Výsuvnu rukoväť som dal dolu ktorú samozrejme pridám takisto aj nabíjačku. V prípade záujmu pošlem aj viac foto alebo video. Ideálne osobný odber.
Predám Inmotion V5f jednokolka
Podobné inzeráty
Jednokolka euc
Predam jednokolku inmotion v 12 ajlepsie povedena jednokolka ma najazdenych 120 km dvakrat nabijana na jedno dobitie ma prejst aj 160 km mne dalo 95 ale zalezi na lodmienkach isto by dala vic rychlost az 60 km treba lozriet oarametre mam ju vytunenu o sedadlo a pody cisto nova stoji 3000€ pkus doplnky ja lredam za 2200€ komplet na fotke je aj stara tej istej znacky nanej sa zrobilo 6300 km a este isla nemam knej zaruku vymazali sa ni elektronicke faktury ale je stopercentna preto taka cena
KOLOBEZKU INMOTION P1F Elektrická
PERDÁM ELEKTRICKÚ KOLOBEZKU INMOTION P1F Elektrická kolobežka s výkonom 350 W, nosnosť 120kg, čierna a zlatá farba, maximálna rýchlosť 30 km/h, dojazd až 35 km, kapacita batérie 8.7 Ah, skladacia konštrukcia, hmotnosť 12kg.číslo je neplatné, píšte len na e-mailovú adresu.
Jednokolka
Predám vyobrazené jednokolka cena 100 euro
Jednokolka
Predám jednokolku. Málo používaná v dobrom stave. Len osobný odber.
Jednokolka
Predam jednokolku.
Jednokolka
Predám jednokolku veľmi zachovala, 20" koleso. Od pedálu v spodnej uvrati po sedadlo môže byť 68-76cm. Aktuálne do zmazania.