inzercia, predaj, predám, bazár

Predám interaktívny hribik :)

Kategória: Hračky

Predám hrací "hríbik", používaný ale ešte poslúži, úžasná hračka pre deti :)
Rada pošlem i video v prípade záujmu. Vydáva zvuky, po vhodení loptičky prejdú hribikom von, slimacik sa dá posúvať, kvetinky sa točia, motýliky si dieťa posúva po špirále, hlavička vcielky sa točí, motýlikovi sa dajú pretáčať kridla, husenicka sa stláča, biely kruh bliká..výška 42cm, šírka 27cm.
V rámci Trnavy môžem priviezť, poštovným neposielam.
Predám interaktívny hribik :)
Podobné inzeráty
Lexibook Powerman - Interaktívny hovoriaci robot
Na predaj Lexibook Powerman Interaktívny hovoriaci robot so svetelnými efektmi na diaľkové ovládanie. Je vo výbornom stave, bol veľmi málo používany (stav ako nový) aj s originál krabicou. Súčasťou balenia je robot, diaľkové ovládanie, návod na použitie a 8 penových diskov. Robot má veľa funkcií: Interaktívny – hovorí, tancuje, hrá hudbu a má veľa svetelných a zvukových efektov Vzdelávacie – odpovedzte na jeho zábavné a fascinujúce hádanky o číslach, zvieratách, každodennom živote… ideálne pre deti! (anglicky) Príbeh – objavte najväčšie Ezopove bájky, ktoré Powerman rozpráva, ako aj jeho obľúbené vtipy Zábava – strieľa penové disky Stlačte tlačidlo nahrávania a Powerman bude po vás opakovať svojím zábavným robotickým hlasom Pomocou diaľkového ovládania – ovládajte Powerman dopredu, dozadu, doprava a doľava, pôjde všetkými smermi Pôvodná cena bola 54€
Tulimi Wisdom learning table / interaktivny stolik pre deti
NOVY, nepouzity Interaktivny vzdelavaci montesori stolik pre deti. Tulimi Interaktívny stolček s pyramídou Interaktívny stolček má zábavné zvukové efekty, ktoré povzbudí vaše malé dieťa k hre. Dokonale podporuje vývoj dieťaťa, stimuluje predstavivosť a pozitívne pôsobí na motorický vývoj dieťaťa. Stolček obsahuje veľa pohyblivých častí, vrátane guličkové dráhy. Nohy stolčeku majú otvory pre loptičky, možno ich demontovať a dieťa si tak môže hrať s interaktívnym panelom. Pyramída sa skladá z piatich dielikov. Stolček vyžaduje 3 x AA batérie (1,5V), nie sú súčasťou balenia. Rozmery: výška: 14cm, panel: 26 cm x 28 cm x 4 cm. Vek: 12 m +.
interaktívny hrací stolík
Predám detský interaktívny hrací stolí Predám detský interaktívny hrací stolík, pre dieťa od 9 mesiaca, na podporu prvých krôčikov. Dieťa sa pri ňom zabaví aj všeličo naučí. Ma veľa zvukových, svetelných a motorických podnetov, ich cieľom je stimulovať interakciu s dieťaťom. cena 35e alebo dohodou.
interaktívny hrací stolík
Predám detský interaktívny hrací stolí Predám detský interaktívny hrací stolík, pre dieťa od 9 mesiaca, na podporu prvých krôčikov. Dieťa sa pri ňom zabaví aj všeličo naučí. Ma veľa zvukových, svetelných a motorických podnetov, ich cieľom je stimulovať interakciu s dieťaťom. cena 39e alebo dohodou.
Clementoni Interaktívny jednorožec
Predam Clementoni Interaktívny jednorožec 100%ny stav. postovne +3E Plyšový interaktívny jednorožec je hebký maznáčik, ktorý má 5 interaktívnych tlačidiel pre výučbu prvých čísel, písmeniek, tvarov a farieb. Naučí dieťa nové slovíčka vďaka čarovným pesničkám a veselým rýmovačkám. Interaktívne tlačidlá sú umiestnené na labkách s obrázkami, ktoré po stlačení reagujú. Líčka a rožtek jednorožca sa rozsvieti. Hračka je bezpečná a vyrobená z netoxických látok. Je dôležitá pre psychomotorický, emočný a zmyslový rozvoj dieťaťa. Funguje na 3× A6I3 / LR44 batérie. Rozmer balenia: 18 × 26 × 32 cm. Jazyky: Čeština, Slovenština a Maďarština. Vhodné pre deti od 6 mesiacov.
Hasbro Fur Real Friends Interaktívny psík Ricky s príslušens
Predám Hasbro Fur Real Friends Interaktívny psík Ricky s príslušenstvom Hasbro Fur Real Friends Interaktívny psík Ricky s príslušenstvom