inzercia, predaj, predám, bazár

predam inverznu lavicu

Kategória: Fitness, jogging

Predám Inverznú lavicu ACRA BROTHER KH777

znamky pouzivania na drzadlach. Este dlho posluzi.
Lokalita: Stupava, BA (kramare)
predam inverznu lavicu
Podobné inzeráty
predam inverznu lavicu
Predám Inverznú lavicu ACRA BROTHER KH777 Bezne znamky pouzivania na drzadlach. Este dlho posluzi. Lokalita: Stupava, BA (kramare)
Predám Inverznú lavicu inSPORTline Inverso
Predám Inverznú lavicu inSPORTline Inverso. Skladacie autotrakčné lehátko inSPORTline Inverso s bezpečnostnou pákou na nohy.Dovod predaja nevhodný darček .Cena € 170 + je možná určitá dohoda. Osobný odber .
Predám inverznú / trakčnú lavicu zn. Leonardo
Predám inverznú / trakčnú lavicu zn. Leonardo
Predám inverznú lavicu
Predám inverznú lavicu, nová takmer nepoužitá. Len osobný odber.
Posilňovacia lavica TX-020 + nástenná hrazda
Predám posilňovaciu lavicu TX-020 s modlitebníkom (opierkou pre biceps) + nástennú hrazdu. Výhodou posilňovacej lavice pevná, oceľová konštrukcia, stojany s nastaviteľnou výškou, modlitebník (opierka pre biceps) s nastaviteľnou výškou, balenie zahŕňa samotnú posilňovaciu lavicu, bez závaží a tyče, odporúčanou hmotnosťou závažia na stojanoch je 120 kg. Nástenná hrazda je z pevného a kvalitného železa, nosnosť až do 200 kilogramov + mäkké penové rukoväte. Posilňovacia hrazda bola používaná minimálne, je úplne ako nová, maximálne od prachu. Nástenná hrazda bola navŕtaná a používaná. Prípadný záujemca si musí zobrať aj lavicu aj hrazdu. Potrebujem sa zbaviť oboch vecí. Cena lavice 95 eur, cena používanej hrazdy 15 eur. Osobný odber . Lavicu a hrazdu zabalím, bude stačiť len prísť a prevziať. Samozrejme je možne aj skontrolovať pri osobnom odbere.
Inverzná lavica
Predám inverznú lavicu zn. KLARFIT, vo vynikajúcom stave, bez známok opotrebenia, ako nová. Lavica je vhodná na posilňovania chrbtového svalstva, ideálna pri zdravotných ťažkostiach, podporuje uvoľnenie chrbtice a chrbtového svalstva. Cena 150€ (PC 247€)