inzercia, predaj, predám, bazár

Predám izbové rastliny Philodendrony, Alocasia,

Kategória: Rastliny

Predám interierové rastliny:
- Philodendron pedatum - silný koreň s novými listami zo spiaceho púčika, zvyšok rastliny je narezkovaný
- Philodendron selloum
Ideálne osobný odber v Trenčíne. Prípadne viem doviezť do Šamorína.
Predám izbové rastliny Philodendrony, Alocasia,
Podobné inzeráty
izbove rastliny
???? Predam krasnu tropicku rastlinu Alocasia Zebrina s velkymi listami. Starala som sa o nu rok a vypestovala ju z velkej alocasie. Uz teraz ma 63 cm a rychlo rastie dalej. ???? Osobne vyzdvihnutie v Bratislave. ???? ???? Beautiful tropical plant Alocasia Zebrina with large leaves for sale. I was looking after it for a year and grew it from a large alocasia. It’s now 63 cm tall and quickly grows further. ???? Pick up in person in Bratislava.
Izbové rastliny
Ponúkam na predaj rôzne izbové rastliny, ceny sú uvedené na fotkách. Osobný odber je možný v Chotíne, podľa dohody v Bratislave, Štúrove a okolí. Posielam aj poštou (poštovné hradí kupujúci). Pre viac foto mi kľudne napíšte správu cez WhatsApp, alebo mail, a pozrite si moje ďalšie inzeráty. Inzerát je aktívny do zmazania. Alocasia portodora – 90cm, 22€ Musa 'Dwarf Cavendish' (Bananovník) – 50cm, 12€ Ficus – 40-45cm, 14€ Aloe Aculeata “Prickly Aloe” - 30cm, 12€ Nolina recurvata – 40-50cm, 12€ Crassula ovata – 45cm, 12€
Anjelská trúba
Predám veľké dospelé rastliny a aj mladé rastliny (žlté). Všetky anjelské trúby v ponuke sú žltej farby . Dospelé anjelské trúby sú od výšky 60 cm.(v ponuke je viac kusov) Mladé rastliny sú od výšky 25 cm. (v ponuke je viac kusov) Možnosť si vybrať veľkosť a tvar anjelskej trúby ktorá sa Vám páči. Celková výška dospelej rastliny aj s nádobou alebo kvetináčom je od 80 cm do 150 cm. (celkovú výšku píšem pre informáciu na prevoz autom ). Dajú sa previezť aj položením naležato. Vhodné pestovať v kvetináči s veľkou podmiskou na zásobu vody(hlavne pri letných horúčavách)alebo vo voľnej pôde. Stanovisko ak je v kvetináči:najlepšie tieň alebo polotieň. Možnosť ich tvarovania na výšku a šírku aká sa vám páči a vyhovuje. Nenáročné rastliny bohato kvitnú,nahadzujú veľa kvetov. Kvety sú veľké,dľžky až 30 cm a počas kvitnutia nádherne voňajú. Len osobný odber. Poštou ani kurierom neposielam . Cena záleží na veľkosti,veku a tvaru rastliny. Cena je od 10 € do 40 €. Anjelské trúby boli zazimované ,na predaj sú v priebehu marca,apríla a mája. (záleží na počasí,vonkajšej teplote) Písať mailom (kontaktovať inzerenta). Tel. číslo v inzeráte je neplatné. V prípade vážneho záujmu pošlem telefonne číslo. Inzerát je aktuálny až do zmazania.
Exotické rastliny
Ponúkame exotické rastliny: Strelícia kráľovská /FOTO1-2/ rastlina vysoká cca 40cm 20Euro,a menšie rastliny po 9Euro/kus Hedychium žlté /FOTO3/-4ročná rastlina,kvetuschopná 15Euro,a menšie rastliny 8Euro/kus Citrónová tráva 2ročné rastliny 5Euro/kus Angínovník /FOTO4/-2ročné rastliny 4Euro/kus Yuka-červené kvety/FOTO5/,2ročná rastlina 7Euro Záujemcov poprosíme o správu cez inzerát,nie cez telefonát,či sms...
Alocasia macrorrhizos
Predám vlastne vypestky Alocasia macrorrhizos väčšieho vzrastu. Výška 150cm,pocet listov 4-6, veľkosť listov 10-18dlani. Cena 80€ za kus. Sú zvyknuté na teploty od 8C.
Vzácna Alocasia Jacklyn
Predám mladú zdravú rastlinku Alocasia Jacklyn. Výška vrátane kelimka okolo 25cm. Staršie listy mávajú výraznú tmavšiu žilnatinu ako na posledných fotkách..