inzercia, predaj, predám, bazár

Predám JBL UNDER ARMOUR SPORT WIRELESS TRAIN

Kategória: Slúchadlá

Sú plne funkčne
Bez USB kabla
Boli málo používané doklad o kúpe už nemam
Nieje to žiadna čina
Pošlem na dobierku ale až po prevode poštovného na môj účet
Testované a navrhnuté športovcami pre dlhú životnosť sú slúchadlá odolné voči vlhkosti. Náušníky UA SuperVent kopírujú vonkajšie ucho a poskytujú skutočnú priedušnosť v ľahkej, odolnej, rýchlo schnúcej textílii, ktorá je odnímateľná a je možné ju prať v rukách. Náušníky uchovávajú uši v chlade a suchu, zatiaľ čo povrch hlavového mosta Under Armour poskytuje pocit jemnosti a maximálnu stabilitu.
Slúchadlá JBL Under Armour Sport Wireless Train zahrajú každý repertoár skvelým bezdrôtovým zvukom JBL Charged Sound. Jednoduchým dotykom loga UA sa aktivuje technológia TalkThru, takže sa budete môcť so svojim tréningovým partnerom alebo trénerom porozprávať bez toho, aby ste si museli zložiť slúchadlá z hlavy. Robustné ovládacie prvky sú ľahko prístupné v priebehu intenzívneho tréningu a 16-hodinová výdrž batérie s funkciou Speed Charge prináša hodinu prehrávania už po piatich minútach nabíjania.
Multifunkčné tlačidlo TalkThru
Technológia TalkThru potláča hudbu a zapína hlasovo optimalizovaný mikrofón s potlačením hluku, takže budete môcť jednoducho hovoriť medzi sériami cvičení bez toho, aby ste museli zložiť slúchadlá z hlavy. Môžete taktiež stlmiť svoj mikrofón počas hovorov.
Zvuk JBL Charged
Výrazný zvuk ladený pre šport s bohatými basmi,
Verzia Bluetooth: 4.1
40 mm dynamické meniče
Impedancia: 32 Ω
Frekvenčný rozsah: 16 – 20000 Hz
Typ batérie: vstavaná dobíjateľná lítium-iónová (3,7 V, 610 mAh)
Čas dobíjania batérie: 2 hodiny pre plné nabitie; rýchle nabíjanie: 5 minút = 1 hodina prehrávania
Ovládacie prvky: multifunkčné tlačidlo TalkThru, napájanie, Bluetooth, prehrávanie/pozastavenie 
Konektory: micro USB pre nabíjačku, 3,5 mm konektor pre pasívne počúvanie cez kábel
Predám JBL UNDER ARMOUR SPORT WIRELESS TRAIN
Podobné inzeráty
JBL UA Train sport červené
Predám športové bezdrôtové slúchadlá JBL Under Armour Train sport. Nepoužívané, nerozbalené. Cena je vrátane poštovného. Inzerát platný do zmazania. Popis Slúchadlá JBL Under Armour Train majú ultra lahký skladací dizajn Výdrž batérií až 16 hodiny s aktívnym tienením vonkajších zvukov zabezpečujúcim vynikajúci zvuk pri akejkoĺvek činnosti Podpora handsfree a zvukového asistentu Bezdrôtové streamovanie pomocou rýchleho párovania bluetooth 5.0 a ovládanie pomocou tlačidiel na slúchaldlách bez pptreby použitia zariadenia Slúchadlá boli dizajnové predovšetkým pre športové využitie, ich dizajn zabezpečuje že počas celej doby vášho trénovania alebo inej fyzickej aktivity vás nebudú bolieť uši. Harman authoritative sound bol vyvíjaný Expertmi a atlétmi pre ideálnu optimalizáciu zvuku počas fyzickej činnosti Chrániče sluchu vyrobené z nekĺzavého high-tech materiálu under armor s vynikajúcim rýchloschnúcim výkonom a odnímateľnou funkciou, po demontáži je možné ho prať ručne. uchovávajte v chlade a suchu kedykoľvek, vyriešte problém nadmerného potenia počas cvičenia. prinášajú pohodlné, mäkké nosenie a stabilitu Bez ohľadu na každodenné používanie alebo trendy mimo ulice, môžete prepínať pracovný režim, ako chcete. headset je dodávaný s 3,5 mm prepojovacím káblom, takže aj keď ho zabudnete nabiť, pokojne sa s tým môžete vysporiadať. Vodotesný dizajn ipx4 a vynikajúci dizajn vnútornej štruktúry s dobrým ochranným výkonom V prípade rýchleho jednania možná dohoda na cene
JBL Under Armour Sport Wireless Train
Predám nepoužité sluchadla, už nedosptupne na Slovensku. Popis: Pevná kovová konštrukcia osobný odber Bratislava Polus(Vivo)
BOSE Sport Earbuds čierne NOVE ORIGANALY
Bezdrôtové slúchadlá BOSE Sport Earbuds čierne BOSE Sport Earbuds sú precízne spracované slúchadlá, ktoré vám maximálne spríjemnia cvičenie, poskytnú vám vysoko kvalitný zvuk a zároveň padnú do uší ako uliate. Moderná technológia zaručí čistý a vyvážený zvuk a vďaka prepracovanému dizajnu slúchadlá skvele sedia aj pri najnáročnejších pohyboch. Bezdrôtové slúchadlá BOSE Sport Earbuds vám pomôžu dosahovať tie najlepšie výsledky a posúvať svoje limity. Bezdrôtové slúchadlá BOSE Sport Earbuds čierne Vysoká kvalita zvuku bezkáblových slúchadiel BOSE Sport Bezdrôtové slúchadlá BOSE Sport Earbuds vám poskytnú kvalitný a vyvážený zvuk v každej situácii. Všetky tóny počujete veľmi čisto, vďaka čomu získate dokonalú motiváciu pre tie najlepšie výsledky. Špeciálne tvarované špunty bezkáblových slúchadiel BOSE Sport Earbuds sa postarajú o maximálne potlačenie okolitého hluku, takže sa budete môcť úplne sústrediť na hudbu a svoj výkon pri cvičení. Bezdrôtové slúchadlá BOSE Sport Earbuds čierne Slúchadlá do uší BOSE Sport ponúknu rôzne veľkosti špuntov Balenie slúchadiel do uší BOSE Sport Earbuds ponúka 3 veľkosti špuntov, vďaka čomu sa skvele prispôsobia každému uchu. Každý povrch, ktorý sa dotýka ucha, je vyrobený z mäkkého silikónu a nie z tvrdého plastu, takže sa vám maximálne prispôsobí v každej situácii. Špeciálny tvar špuntov a pridané krídlo navyše zaistí pevné držanie pri akomkoľvek pohybe. Bezdrôtové slúchadlá BOSE Sport Earbuds čierne Športové slúchadlá s mikrofónom BOSE s odolnosťou IPX4 Športové slúchadlá s mikrofónom BOSE Sport Earbuds oplývajú krytím s certifikáciou IPX4, ktoré umožňuje ich použitie aj v nepriaznivých poveternostných podmienkach. Ak sa rozhodnete vyraziť kamkoľvek a v akomkoľvek počasí, bezdrôtové športové slúchadlá BOSE Sport Earbuds vás budú sprevádzať na vašich cestách a pri maximálne intenzívnom tréningu. Bezdrôtové slúchadlá BOSE Sport Earbuds čierne True wireless slúchadlá BOSE s dotykovým ovládaním Na jednoduché ovládanie sú true wireless slúchadlá BOSE Sport Earbuds osadené praktickým dotykovým rozhraním. Dvojité poklepanie na pravé tlačidlo slúži na pustenie či zastavenie hudby a prijímanie handsfree hovorov. Poklepaním na ľavé tlačidlo získate napríklad informácie o stave nabitia batérie. Špeciálny mikrofón navyše zaznamená váš hlas a obmedzí väčšinu okolitého hluku na vybavenie vašich telefónnych hovorov. Bezdrôtové slúchadlá BOSE Sport Earbuds čierne BOSE Sport Earbuds využívajú Bluetooth pripojenie Bezdrôtové slúchadlá Bose Sport Earbuds ponúknu technológiu Bluetooth, takže vám poskytnú maximálnu voľnosť pohybu v každej situácii. Dosah Bluetooth pripojenia bezdrôtových slúchadiel Bose Sport Earbuds je až 9 metrov, vďaka čomu možno slúchadlá použiť napríklad pri cvičení v posilňovni. Pri použití Bluetooth slúchadiel možno využiť aplikáciu Bose Music, v ktorej ľahko skontrolujete batériu slúchadiel a nastavíte si prehrávanie podľa vašich predstáv.
JBL & Under Armour
Predám bezdrôtové slúchadlá JBL & Under Armour sport wireless train červeno čierne. Model s príjemnou koženkou na ušiach nie látka. Ja ich nevyužijem mám iné od JBL.
JBL
JBL Tune 205 BT málo použité, nepoužívam ich POPIS: Výkonný, čistý basový zvuk. Teraz v prenosnej verzii. Predstavujeme bezdrôtové slúchadlá do uší JBL TUNE 205BT s funkciou JBL Pure Bass Sound. Vďaka šesťhodinovej výdrži batérie, dokážu bezdrôtovo streamovať JBL Pure Bass zvuk a poskytovať správu hands-free telefonických hovorov. Vo vnútri prémiového krytu je pár 12.5 mm meničov, ktoré vypichnú určité vážne basové zvuky, zatiaľ čo mäkké, ergonomicky tvarované slúchadlá zaručujú, že zážitok z počúvania zostane pohodlný počas dlhých hodín počúvania. Okrem toho, jednoduchý tlačidlový diaľkový ovládač vám umožňuje ovládať prehrávanie hudby, ako aj odpovedať na telefonické hovory za pochodu pomocou vstavaného mikrofónu, čo robí zo slúchadiel JBL TUNE 205BT vášho každodenného spoločníka v práci, doma a na cestách. Funkcie JBL Pure Bass zvuk Šesťhodinová výdrž batérie Hands-free telefonické hovory Plochý kábel odolný voči zamotaniu Pohodlne pasujúce slúchadlá ŠPECIFIKÁCIA: JBL Pure Bass zvuk Už pred viac ako 70 rokmi, vytvorila spoločnosť JBL presný, pôsobivý zvuk, ktorý sa nachádza vo veľkých priestoroch na celom svete. Tieto slúchadlá reprodukujú istú JBL DNA a vypichujú hlboké a výkonné basy. Šesťhodinová výdrž batérie Vychutnajte si svoju hudbu a realizujte telefonické hovory v priebehu 6 hodín. Úplné dobitie dosiahnete v priebehu 2 hodín. Hands-free telefonické hovory Jednoducho ovládajte svoj zvuk a spravujte telefonické hovory na vašich slúchadlách pomocou praktického troj-tlačidlového diaľkového ovládača s mikrofónom. Plochý kábel odolný voči zamotaniu Plochý kábel, ktorý je dostatočne odolný a nezamotá sa do uzlov. Pohodlne pasujúce slúchadlá Mäkké, ergonomicky tvarované slúchadlá vám umožňujú si vychutnať vašu hudbu v úplnom pohodlí. Veľkosť meniča: 12.5 mm Rozsah dynamickej frekvenčnej odozvy: 20 Hz – 20 kHz Citlivosť: 100 dB SPL/1 mw Maximálna SPL: 106 dB @1 kHz Citlivosť mikrofónu @1 kHz dB v/pa: -21 Impedancia: 32 ? Výkon Bluetooth vysielača: 0 ~ 4 dBm Modulácia Bluetooth vysielača: GFSK, DQPSK, 8-DPSK Bluetooth frekvencia: 2.402 GHz – 2.48 GHz Bluetooth profily: HFP v1.5, HSP v1.2, A2DP v1.2, AVRCP v1.5 Bluetooth verzia: V4.0 Typ batérie: GSP051230 01 Polymérová Li-ion batéria: 3.7V, 120 mAh Čas dobíjania: 6 hodín Čas telefonického hovoru so zapnutou funkciou BT: >6 hodín Hmotnosť (g): 16.5 g
BOSE SoundSport Free Wireless čierne /BEST CENA/
Ponukame na predaj nepouzivane sluchadla BOSE SoundSport Free Wireless čierne Predajna cena SoundSport Freeca 206€/Mall/ POPROSIME JEDNA SA O ORGINALL BOSE/DAKUJEME/ - znacku BOSE hadam netreba predstavovat super zvuk urcite niekomu spravia radost na VIANOCE + napajaci kabel - na tele sa najde sem tam skrabancek na funkcnost to nema ziadny vplyv/pre korektnost to piseme do inzeratu/ Bezdrôtové slúchadlá s mikrofónom, True Wireless štuple, uzatvorená konštrukcia, Bluetooth 5.1, podpora AAC a SBC, NFC, prepínanie skladieb, prijímanie hovorov, s ovládaním hlasitosti, certifikácia IPX4, výdrž batérie až 15h(5h+10h) Bezdrôtové slúchadlá BOSE SoundSport Free Wireless, čierne Pri vývoji bezdrôtových slúchadiel BOSE SoundSport Free Wireless sa vývojári zamerali ako na perfektný dizajn, tak aj na vysokú kvalitu reprodukovaného zvuku. Veľkou výhodou je absencia akýchkoľvek káblov a výdrž batérie až na 5 hodín prehrávania. Ich tvar pevne sedí v ušiach a zostávajú pohodlne usadené aj počas dlhého behania. BOSE SoundSport Free Wireless sú vodotesné a odolávajú potu aj dažďu, vďaka čomu sa hodia aj na náročné tréningy. S bezdrôtovými športovými slúchadlami BOSE SoundSport Free Wireless budete môcť počúvať svoju obľúbenú motivačnú hudbu ešte pohodlnejšie a posunúť svoje tréningové limity na vyššiu úroveň. Precízna ochrana Športové bezdrôtové slúchadlá BOSE SoundSport Free Wireless vás potešia kvalitným spracovaním a ochranou IPX4, takže sú veľmi odolné a bez problému si poradia s dažďom či potom. Vďaka špeciálnemu športovému dizajnu sa navyše bezdrôtové slúchadlá BOSE SoundSport Free Wireless dokonale prispôsobia každému uchu a nebudú vás tlačiť ani pri dlhšom nosení.