inzercia, predaj, predám, bazár

Predám jedálenskú stoličku PEG PÉREGO Siesta Follow Me Ice

Kategória: Nábytok pre deti

Predám detskú jedálenskú stoličku značky Peg Pérego Siesta Follow Me Ice v top stave.

Multifunkčná jedálenská stolička, ktorá sa dokonale prispôsobí vašim požiadavkám. Jedálenská stolička Siesta od firmy Peg Pérego ponúka pohodlie pre kŕmenie, hranie i k odpočinku. Stolička je vhodná pre deti od narodenia do 15 kg. Počas prvých mesiacov je možné stoličku používať ako ležadlo a od 6 mesiacov môže slúžiť ako stolička.

Vlastnosti:

môžete sa pohybovať kdekoľvek, a to vďaka „Stop & Go“ brzdového systému
ideálna od už od narodenia ako lehátko
5-bodový bezpečnostný pás pre pocit úplného bezpečia dieťaťa
dá sa zložiť
výškovo nastaviteľná sedacia časť, takto sa dá stolička na kŕmenie dať do jednej roviny so stolom.
odnímateľná tácka, takto sa stolička môže používať aj pri stole
nastavitelná hĺbka tácky(vzdialenosť tácky od sedadla)
dvojitá tácka: odnímateľná, ľahké čistenie
materiál poťahu: eko-koža
praktická pogumovaná odkladacia sieťka na zadnej strane sedadla stoličky
maximálne zaťaženie (kg): 15
rozmer DxŠxV (cm): 59×105×79
rozmery v zloženom stave DxŠxV (cm):59×86×32
celková hmotnosť (kg): 11,1
Predám jedálenskú stoličku PEG PÉREGO Siesta Follow Me Ice
Podobné inzeráty
Detska jedalenska stolicka PEG PEREGO
Predam detsku jedalensku stolicku Peg Pérego Siesta Follow Me Ginger Grey 2021 vo vynikajucom stave v peknom zriedkavom dizajne. Vsetko funkcne. Jediny maly nedostatok: popraskana guma zo zadnej strany. Stolička je vhodná pre deti od narodenia až do 3 rokov. Počas prvých mesiacov života vášho dieťaťa možno Siesta Follow Me používať ako ležadlo, ktoré vášmu novorodencovi poskytne toľko potrebné pohodlie a bezpečie. Od 6 mesiacov poslúži ako stolička pre praktické kŕmenie dieťaťa. Neskôr možno zložiť predný pultík a nechať dieťa jesť priamo pri stole s celou rodinou. Vďaka 4 kolieskam a dômyselnému brzdovému systému STOP & GO možno Siesta Follow Me ľahko presunúť napr. do inej miestnosti. Stolička sa ľahko rozkladá a skladá, po zložení je kompaktný a stojí úplne samostatne. Výškovo je nastaviteľná do 9 rôznych polôh. Opierku chrbta je možné nastaviť do 5 polôh a opierku nôh do 3 polôh. Predný dvojitý pultík je polohovateľný a odnímateľný. Naspodku je vybavený bezpečnostnou prepážkou, ktorá zabraňuje vykĺznutiu dieťaťa a jeho hornú časť s držiakom na fľašu možno umývať v umývačke riadu. - 4 kolieska s brzdovým bezpečnostným systémom - opierka chrbta nastaviteľná do 5 polôh - 9 rôznych výškových nastavení - nožná opierka nastaviteľná do 3 polôh - dvojitý odnímateľný pultík s bezpečnostnou prepážkou - 5bodové bezpečnostné pásy zostavená: 60 x 104,5 x 77,5 cm (š x v x h) zložená: 60 x 86 x 30 cm (š x v x h) Váha: 10,5 kg Osobny odber Bernolakovo, Senec, BA Avion.
Detská stolička PEG PEREGO Siesta Follow Me Berry
Predám detskú stoličku PEG PEREGO Siesta Follow Me Berry. Nastaviteľná výškovo, dá sa aj sklopiť do polohy ležmo. Veľmi spratná - viď. foto. Je na kolieskach. Používaná rok. Nová stála 180€. Okrem drobných šuchnutí v spodnej časti konštrukcie je ako nová, plne funkčná, čistá. V prípade rýchlej dohody zľava istá. Poťahy Peg Perego Wonder sú vyrobené zo špeciálneho nanotechnologického materiálu odolného voči škvrnám. Ľahko sa čistia, sú priedušné a poskytujú extra pohodlie. Vlastnosti Materiál stoličky na kŕmenie plast Stolička na kŕmenie sa dá používať od narodenia Dá sa zložiť Chrbtová opierka stoličky na kŕmenie sa dá polohovať Výškovo nastaviteľná sedacia časť stoličky na kŕmenie Odnímateľná tácka a madlo Nastavitelná vzdialenosť tácky S dvojitou táckou Materiál poťahu: polyester Maximálne zaťaženie (kg): 15 Rozmer DxŠxV (cm): 59x105x79 Rozmery v zloženom stave DxŠxV (cm): 59x86x32 Dodávateľský rozmer - DxŠxV (cm): 90x62x30 Celková hmotnosť (kg): 11,1
Predám jedálenskú stoličku PEG PÉREGO Siesta Follow Me Ice
Predám jedálenskú stoličku PEG PÉREGO Siesta Follow Me Ice
PEG PEREGO Siesta
Predám jedálensku stoličku PEG PEREGO Siesta . Je potrebné si kúpiť nový poťah cca 50€, konštrukcia je v TOP STAVE, len koženka popraskala. Cena 30€, odber Cífer.
Predám detskú jedálenskú stoličku Peg Perego Siesta FollowMe
Predám detskú jedálenskú stoličku Peg Perego Siesta Follow Me v super stave po jednom dietati. Kupovaná ako úplne nová, jediny nedostatok je pretrhnuta gumicka na zadnej strane stolicky, co nebrani v komplet funkcnosti, inak v TOP stave. Cena 150 Euro Osobný odber len v BA. Volať na mobil
Jedálenská stolička Peg Perego Prima Papa follow me
Predám stoličku Peg Pérego Prima Pappa Follow Me s odnímateľnou táckou a možnosťou prisunúť k jedálenskému stolu. Stav - používaná bez zásadných známok poškodenia.