inzercia, predaj, predám, bazár

Predám jedného káčera a jednu kačku

Kategória: Hydina

Predám jedného káčera a jednu kačku boli Viedeň od júla rok 2022 sú to indicke beže
Predám jedného káčera a jednu kačku
Podobné inzeráty
Predám jednu kačku
Máme na predaj jednu bežnú kačku alebo vymením za jednu kúru mali sme aj káčera ale chytila ho líška
2 x káčer
Máme dvoch káčerov. Vyliahli sa na jar, odchovali sme ich veľa tento rok, ale títo dvaja boli iní. Stále vymýšľali a dostávali sa tak do situácií, že mali byť 10 krát v kačacom nebi. Ale navzájom si pomáhali a z tých šlamastýk jeden druhého ťahali. Preto by sme im obom radi darovali život. Jedného si necháme a druhého by sme radi videli na dvore, ako tatka, nie na pekáči. Sú veľkého vzrastu, fakt mohutnej postavy, cez deň spia so psami na dvore, majú radi aj mačky a samozrejme ľudí. Je nám jedno, ktorý nám ostane. Na cene sa určite dohodneme, prípadne výmena za kačku rovnakého sfarbenia – čiže ak si vyberiete strakatého, tak za bielu kačku, ak bieleho, tak strakatú kačku. Sme od Senice. Nie, nedoveziem ho do Košíc. Nie, ani do Komárna sa s ním nechcem previezť :-)
Pižmové kačice
Vymením bielu pižmovú kačku za bieleho káčera alebo káčera za káčera. Keď nezdvýham napíšte sms, zavolám speť.
Predám káčera IB za symbolickú cenu
Súrne predám za symbolickú cenu 5€ cca ročného káčera Indického bežca, máme dvoch a začali do seba agresívne skákať, je nám ľúto ho zabiť, chcem mu dať ešte šancu. Káčer je divoko sfarbený, foto je len ilustračné ale viem mailom zaslať aj originál fotky káčera. Má trochu napuchnuté oko z bitky s druhým káčerom ale inak je v poriadku. Číslo je vymyslené, v prípade záujmu mi píšte na mail pod inzerátom. Káčera vieme v okolí Michaloviec po dohode aj doviesť.
Hodvabničky
Predám mladého kohúta hodvabničky striebornej farby, 5 €. Vymením káčera kačice pizmovej za iného káčera, alebo kačku. Potrebujem zmeniť krv. Predám nasadove vajíčka hodvabničiek 0,7 €/kus.
predám kačky
predám pekingske kačky jedného káčera a jednú kačku na zárez alebo na ďalší chov cena je 15€ jeden kus telefónny kontakt