inzercia, predaj, predám, bazár

Predám jednokolku 20"

Kategória: Všetko ostatné

Predám jednokolku 20" nepoužívanú - ako nová Len osobný odber Bratislava Ružinov.
Predám jednokolku 20"
Podobné inzeráty
Predám elektrickú jednokolku onewheel pint x
Najazdené cca 500-600km. Kupované na SK, stále záruka a mám aj originál krabicu a faktúru. Pridám aj originál Fender, sú tam aj od nova nalepené rail guards, plus float plates od FloatLife eu a custom griptape Pôvodná cena cez 2000€ (1850 + 85 fender + 35 rail guards + 80 float plates) Pint X je viac ako jedno veľké koleso v strede. Je to vysoko integrovaný kus high-tech stroja, ktorý obsahuje viac, než sa na prvý pohľad zdá. Choď ďalej Dvojnásobný dojazd, dvojnásobná zábava. Získajte až 29 km na jedno nabitie, čo je dvojnásobok dojazdu v porovnaní s Pintom, takže môžete ísť, kam chcete. Pocket Rocket S maximálnou rýchlosťou 29 km/h má Pint X extra šťavu, aby ste sa dostali tam kam chcete a hľavne rýchlo. Pint X ide o 3,5 km/h rýchlejšie ako Pint, čo je obrovský rozdiel na dlhších cestách. Zober a choď Pint X má necelých 69 cm od hlavičky po chvostík, ide s vami – do kaviarne, vlaku, pod váš stôl v kancli, kdekoľvek. Uložte ho, milujte ho. Naučte sa niečo nové Dokážete to, sľubujeme. Pint X je vybavený technológiou zastavenia SimpleStop, ktorá uľahčuje rýchlu jazdu a pocit istoty. Je to o Signalizácií Pint X obsahuje svetelnú lištu integrovanú do prednej nášľapnej časti pre indikáciu senzorovej podložky, monitorovanie batérie a upozornenia počas jazdy. Pripojiť a ovládať Synchronizujte sa s doskou cez aplikáciu Onewheel. Prispôsobte si spôsob jazdy na doske, skontrolujte stav batérie, spojte sa s priateľmi a ďalšie. 19-29 kilometrov dojazd max rýchlosť 29kph 225 minutes - Recharge time for a full charge 110 minutes with Optional Pint Ultracharger Motor: 750W Hypercore® hub motor Battery: NMC Sensors: Solid state MEMS 6-DOF Tire: 10.5in x 4.5-6in Onewheel Max lean angle: >30 degrees Size: 8.75in x 10.5in x 27in (222mm x 266mm x 689mm) Weight: 12,2kg Euc, one wheel, jednokolku, elektricka kolobežka, jednokolka
Predam jednokolku ninebot segway S plus najazdenych 128 km .
jednokolka ninebot segway S plus najazdenych 128 km . Jedinečný prepravný prostriedok Ninebot By Segway s si okamžite zamilujete. Bez ohľadu na to, na akom povrchu budete jazdiť, spolu s ním zažijete množstvo zábavy. Hravo zvládne aj jazdu vzad. Využiteľný je rovnako na tráve, nerovnom teréne, pri 15° stúpaní, ale aj za dažďa, blata či na piesku. Svojimi oblými tvarmi, nízkou hmotnosťou a kompaktným prevedením je ľahko prenosný, čo mnohí z Vás určite ocenia. Toto gyroskopické vozítko sa pýši unikátnym ovládaním i bezpečnosťou počas jazdy. Pomocou aplikácie vo Vašom telefóne navyše viete nastaviť maximálnu rýchlosť pre Vašu ratolesť, ktorú nebude môcť prekročiť. Samozrejme je tu aj priestor pre vlastnú kreativitu, teda možnosť vlastného dotvorenia. Vylepšiť si zariadenie viete pomocou obrázkov, grafitov alebo iných abstraktných motívov. Farebné podsvietenie pôsobí mimoriadne efektne a ovládať ho môžete takisto cez aplikáciu vo Vašom smartfóne. S maximálnou rýchlosťou 24 km/h a dojazdom 25 km si užijete každú jazdu naplno. Kapacita batérie je 310 Wh a nabíja sa len tri hodiny.
EUC Begode Nikola Plus jednokolka
Predam jednokolku EUC Begode (Gotway) Nikola Plus. Kupovana uz pouzivana, ale bola moja prva, najazdil som na nej 1000km. Svizna, vykonna a obratna, 1800Wh baterka, 2000W motor, nova pneu aj dusa (stara je este pouzitelna, dam k tomu). Esteticky osuchana ako vidno na foto, ale to vobec nebrani uzivaniu si jazdy. Vsetko funkcne ako ma byt. Svetlo, bluetooth, reprak, LED pasy, beeper... Bocne kryty sa daju kupit a vymenit (cca 200€) a bola by ako nova, ale naco ked nie su prasknute? Najazd 3381km. Dovod predaja - kupa Shermana a zbytocne mi stoji nevyuzita v garazi. Iba osobny odber.
Veteran Sherman sedlo
Predám čisto nové, nepoužité sedlo na EUC Veteran Sherman. Dôvod predaja - objednal som nesprávne pre moju jednokolku.
Elektrická jednokolka INMOTION V10
Dobrý deň mám na predaj elektrickú jednokolku Inmotion v10.Najazdené 1500km . Nikdy nehavarované. Ako začiatočník super možnosť ako sa naučiť jazdiť.
Predám profesionálny MMA komplet
Predám MMA komplet ktorý zahrňuje: Holenné chrániče VENUM ELITE ktoré sú veľmi kvalitné a ručne robené od firmy VENUM. Kupované za 125 eur predávam za 95. MMA Bambule ktoré sú vhodné na tréningy, sú veľmi pohodlné a nebolí z nich ruka po tréningu. Kupované za 55 eur predám za 40. MMA Suspenzor rozkroku. Veľmi kvalitný materiál čo sa týka aj suspenzoru aj jeho úchytu. Kupované za 25 predám za 15. Všetky veci ktoré predávam boli použité veľmi málo z dôvodu môjho zhoršenia zdravotného stavu a tak som ďalej nemohol pokračovať v trénovaní MMA. Aj tak som si tieto veci stihol 2,3 krát odskúšať a za mňa sú kvalitov TOP z TOPov a nemôžem na ne povedať krivého slova. Veci sú bez obalou. Ak budete mať záujem preferujem ak by ste mi napísali na mail.