inzercia, predaj, predám, bazár

Predam kamenny obklad na stenu

Kategória: Ostatné

Predam kamenny obklad na stenu, nove nerozbalene..50balikov, PC 625€, cena 500€
Predam kamenny obklad na stenu
Podobné inzeráty
Kamenný obklad - remienkový
Predám kamenný remienkový obklad, rôzne typy/farby kameňa, cena 12€ za m2
Kamenný obklad Versailles 50 315
Predám kamenný obklad Versailles 50 315, cca 7m2 (14 škatúľ). Cena za m2 30€. Pôvodná cena 36,90 za m2.
Kamenný obklad ALFIstick
Predám 8 ks (nie 8 balení) samolepiaceho kamenného obkladu ALFIstick zlatý pieskovec ESP006. Rozmer je 60 cm x 15 cm. Ak niekomu chýba, spotrebuje. Mne ostalo. Osobný odber v Martine, prípadne viem doviezť do Žiliny. Po dohode môžem poslať aj poštou. Kontaktujte ma prosím sms alebo e-mailom. Ďakujem.
Kamenný dom 40m od mora Kaštela
Na predaj máme tento veľmi dobrý kamenný dom s výhľadom Kaštela. Jedná sa o starý kamenný dom veľkosti 144m2 na štyroch podlažiach. Na prízemí sa nachádza kuchyňa, jedáleň a kúpelňa. Drevené schody vedú na prvé poschodie. Tu sú dve menšie detské izby a toaleta. Na druhom poschodí je spálňa a toaleta. V podkroví je momentálne nevyužitý priestor. Bola tu terasa, ktorú je možné znova otvoriť. Z okna na vrchnom podlaží je výhľad na more, ktoré je vzdialené len 40 metrov od domu. Asi 100 metrov odtiaľto sa nachádza pláž a veľký park. Dom sa nachádza v centre a má veľký potenciál, treba vidieť. Veľmi dobrá ponuka, dohodnite si obhliadku ešte dnes ! Viac na
Velkoformátový obklad CENTURY TITAN platinum
Predám veľkoformatový keramický obklad (/dlažbu) talianskej výroby (Century), vhodný do interiéru ako aj exteriéru. Obklad je šedej farby s imitáciou betónu. Ide o nový, nepoužitý obklad kupovaný v obchode Ptáček, ktorý sme sami použili na prerábku nášho interiéru a s ktorým sme mimoriadne spokojní (viď foto aj z našej prerábky). Akurát nám po zrealizovaní prerábky zostalo takmer 6 metrov navyše. Výhoda tohto obkladu je, že sa hodí aj ako kombinácia k rôznym ďaľším typom obkladov (napr. ku drevenému, mozaike, patchworku atď). Obklad je balený v kartónových obaloch po 2 kusoch. Rozmer jedného kusu: 60x120 cm Hrúbka: 9 mm Počet balení (obsahujúcich 2ks): 4 Celková ponúkaná výmera : 5,76 m2 (navyše k tejto výmere sú ešte 3ks väčších "odrezkov" (cca 40x60cm), ktoré ak by niekto využil, poskytol by som zdarma) Pôvodná cena: 35€/m2 = 201€ Ku obkladom ponúkam v prípade záujmu aj 2kg epoxidovú škárovaciu hmotu PCI Durapox® Premium šedej farby (silbergrau), z ktorej sa iba symbolicky ku koncu dopoužilo. Kupovaná bola za 45€, ale vedeli by sme ju poskytnúť za doplatok 20€.
Obklad Rako, Keraben s dlazbou Rako
Predam zvysny obklad s dlazbou. Dlazba Rako 60x60 - 17 ks Obklad Rako biely - 30x60 - 10 ks Obklad Keraben biely -30x60 - 17 ks Cena za vsetko spolu 200€.