inzercia, predaj, predám, bazár

Predám kávovar Klarstein

Kategória: Kávovary

Predám kvalitný nemecký kávovar Klarstein, použitý len párkrát-nevhodný darček, je ako nový.
Predám kávovar Klarstein
Podobné inzeráty
Klarstein GrandeGusto, kávovar, 1690 W, 1.3 l, pre-infusion,
KÁVOVAR MÁ PRASKNUTÝ SKLENENÝ HRNČEK AKO JE VIDNO NA FOTO Skvelá chuť: s kávovarom Klarstein GrandeGusto pripravíte jednoduchým spôsobom kávu, ktorá chutí ako z kávovaru french press. Kávovar na prípravu prekvapávanej kávy Klarstein GrandeGusto prináša k Vám domov najmodernejšiu technológiu varenia kávy a zabezpečuje plný rozvoj arómy kávy. Pri 1960 W kávovar ohrieva vodu na vysokoteplotný proces varenia pri teplote 96 °C. Pre ešte väčšiu chuť zariadenie GrandeGusto ponúka možnosť technológie pre-infusion: mletá káva sa predparí. Proces známy z kávovaru french press umožňuje, aby mletá káva napučala, čo zabezpečí ešte lepší rozvoj chutí – či už pri prvej rannej šálke kávy, alebo pri aromatickom ukončení úspešného večera. Zásobník na vodu má kapacitu až 1,3 litra, čo je dosť na 4 až 10 šálok kávy, ktoré sú udržiavané horúce až počas 40 minút v sklenenej nádobe predtým, ako sa automaticky vypne. Ďalšiu funkčnosť zabezpečuje kávovar Klarstein GrandeGusto pomocou malej uzáverovej páčky na držiaku filtra. Vďaka nej sa dá aj počas procesu varenia odobrať bez kvapkania prvá šálka kávy. Pokiaľ ide o dizajn, GrandeGusto zapôsobí jednoduchým dizajnom a hodí sa do každej kuchyne. Užívajte si dúšok po dúšku: s kávovarom Klarstein GrandeGusto sa káva stáva aromatickou relaxáciou Vašich zmyslov. V PRÍPADE ZÁUJMU MA KONTAKTUJTE SMS SPRÁVOU ALEBO EMAILOM
Kávovar Klarstein Espressionata Gusto espresso, modrý
Predám nový nerozbalený Klarstein kávovar. Kúpený v pôvodnej cene 159,90€. Osobný odber v Bratislave alebo okolí. Prikladám fotografiu stiahnutú z internetu nakoľko ten môj je zabalený v pôvodnej krabici. Bol to nevhodný darček. Popis produktu: Pre vášnivých pôžitkárov: espresso kávovar Klarstein Espressionata Gusto očarí nielen rýchlou prípravou, silným a chutným espressom, ale aj obdivuhodným dizajnom. Espressionata Gusto tlačí horúcu vodu s výkonom 1100 wattov a tlakom 15 barov cez pomleté kávové zrná a uvoľní tak ich plnú chuť. Odnímateľná nádrž na vodu má objem 1 liter a dá sa pomocou veľkého úchytu ľahko dobrať, naplniť a znovu nasadiť späť. Vďaka EasyBrewing Technology je ovládanie celkom jednoduché a samo vysvetľujúce: tri veľké tlačidlá s výraznými symbolmi a ich zodpovedné indikátory sú perfektne čitateľné. Highlight espresso kávovaru je bez pochýb veľký teplomer v retro vzhľade: takto je ľahko čitateľný a informuje o teplote. Para sa dá intuitívne ovládať pomocou otočného ovládača, pohodlná napeňovacia tryska a tryska na horúcu vodu za okamžik vyčaria napenené mlieko na kapučíno alebo iné špeciality. So svojim neobyčajným retro dizajnom sa stane espresso kávovar Espressionata Gusto od Klarstein pútčom pohľadov v každej kuchyni a poteší vždy s čerstvo pripravenou kávovou špecialitou.
Klarstein Baristomat kávovar
Predám kávovar Baristomat, 2 v 1 plne automatický kávovar značky Klarstein. Kávovar po stlačení gombíka pripravuje kávu (espresso, cappuccino, cafe latte) a čaj (aj s mliekom). Kávovar obsahuje napeňovač na mlieko. Odkvapkávacia miska sa dá prispôsobiť výškou, takže sa do kávovaru zmestí malá a aj väčšia šálka. Súčasťou kávovaru sú 2 vymeniteľné držiaky filtrov na kávu a na čaj. Kávovar disponuje 350 ml nádobou na mlieko, ktorú je možné vyberať a ľahko vyčistiť. Kávovar bol 3x použitý, dôvod predaja - nevhodný darček na Vianoce. Cena 50€ plus postovne (pôvodná cena 95€)
Klarstein espresso kávovar
Klarstein Gusto Classico Espresso kávovar efektný pákový kávovar s retro dizajnom tlak v čerpadle: 20 bar priehľadná nádrž na vodu: 1,5 litra s bočnou dýzou na mliečnu penu predný barometer automatické vyrovnanie tlaku vykurovací systém Thermoblock odnímateľná odkvapkávacia miska odkvapkávacia mriežka z nehrdzavejúcej ocele vrátane hliníkového filtra na kávové pody vrátane sitka na kávu na 1 alebo 2 šálky elegantný lesklý kryt z ABS spínače z nehrdzavejúcej ocele veľmi jednoduché čistenie na espresso, kapučíno a latte macchiato Cena 69€ Klarstein Espressionata Gusto espresso kávovar espresso kávovar s tlakom 15 Bar a s automatickým vyrovnaním tlaku ľahká príprava kávy s technológiou Easy Brewing Technology rozmery celkovo (s držiakom filtra): cca 19,5 x 30,5 x 34 cm (Š x V x H) cena 49€
Delimano joy espresso kavovar
Predam uolne novy nevybaleny kavovar bielej farby. Podrobny popis: Pozrite sa, čo ponúka: Espresso kávovar s tlakom 15 barov a príkonom 850 W dosahuje mimoriadne výsledky – pripravte si chutné espresso s bohatou arómou a penou. Horúci a chutný nápoj máte hotový za okamih – zapnite kávovar a zalejte si kávu s teplotou od 75 °C. Filter s dvojitým dnom – na rozdiel od filtra s jednoduchým dnom dosahuje perfektné výsledky (vrátane lahodnej peny), a to aj s nerovnomerne pomletou kávou. Tichý chod (menej ako 80 dB) – prípravou rannej šálky kávy nikoho v dome nezobudíte. Vďaka ohrevnému systému navrchu kávovaru s ochranou proti pádu šálok budú šálky vždy teplé a bezpečne uložené. Automatické čistenie vyčistí systém ohrievania po vytvorení pary, vďaka čomu sa vaša ďalšia káva extrahuje pri správnej teplote. Kávovar s príkonom 850 W zvládne dve šálky espressa naraz Espresso kávovar Delimano Joy obsahuje filter s dvojitým dnom a páku, takže si môžete zaliať dve šálky kávy naraz, jednu pre seba a druhú pre svojho milovaného do postele. Vďaka nádobe s veľkorysým objemom 1 200 ml vody pripravíte až 12 šálok bez toho, aby ste museli dolievať vodu. Vďaka vyberateľnej odkvapkávacej tácke sa na kuchynský pult pri vyberaní šálky nedostane ani kvapka kávy. Plnú tácku jednoducho vyberte a opláchnite. Parná tryska pre milovníkov peny S parnou tryskou napeníte mlieko a pripravíte si vynikajúce kapučíno, latté alebo flat white v pohodlí svojho domova. Intenzitu parenia môžete meniť a vytvoriť si tak nápoj s hustejšou alebo jemnejšou penou, presne tak, ako ju máte radi. Penenie mlieka nie je však jedinou funkciou parnej trysky: pripravte si aj iné mliečne nápoje (horúcu čokoládu či kakao) alebo si len zohrejte vodu na čaj. Vďaka jednoduchému ovládaniu a rýchlemu ohrevu na rannú dávku kofeínu nemusíte čakať Espresso kávovar Delimano Joy sa používa jednoducho a intuitívne – bol navrhnutý na každodenné používanie s nekomplikovanými tlačidlami. Stačí stlačiť alebo otočiť tlačidlo zapnutia a vypnutia a kávovar bude vďaka hliníkovému ohrievaciemu systému v okamihu pripravený. Vstavaná svetelná kontrolka vás upozorní, keď je zariadenie pripravené na použitie. Ponáhľate do roboty a kávovar vždy zabudnete vypnúť? Vďaka automatickému vypnutiu po 25 minútach už nemusíte rozmýšľať, či ste kávovar vypli. Jednoducho sa čistí a udržiava Všetky vyberateľné časti sú z nehrdzavejúcej ocele alebo plastu a dajú sa ľahko umývať v rukách. Ani čistenie rúrok zvnútra nie je náročné. Filter je vhodný aj na porcovanú kávu V espresso kávovare Delimano Joy môžete používať aj porcovanú kávu (technológia E.S.E. – Easy Serving Espresso).
Kávovar Klarstein Aromatica X
Predám prekvapkávací kávovar Klarstein Aromatica X v nerezovom prevedení s integrovaným mlynčekom s možnosťou navoliť 3 hrúbky mletia. Kávovar je vo výbornom stave, veľmi málo použivaný, vymleté necelé 1kg kávy. Ešte v záručnej dobe. S permanentným filtrom, ale možnosť použiť papierový (20 ks priložím zakúpených s kávovarom). Možné použiť teda zrnkovú, ale aj mletú kávu. S časovačom na 12 šálok. Osobný odber v Trnave. Cena 75 eur. Bližsie info v linku: