inzercia, predaj, predám, bazár

Predám kávovar Nespresso Lattissima Touch Glam White

Kategória: Kávovary

Predám kávovar Nespresso Lattissima Touch Glam White. Málo používaný.
--------------------------------------------
Kapsulový kávovar Nespresso De'Longhi Lattissima Touch.

Ideálny kávovar pre milovníkov mliečnych kávových nápojov, ako Latte Macchiatto a Cappuccino, ktoré vám pripraví stlačením jedného tlačidla.

Kávovar má celkovo 6 tlačidiel, profesionálny tlak 19 Barov, rýchle zahriatie do 25 sekúnd a automatické vypnutie.

Objem zásobníka na vodu je 0,9 litra, kapacita kontajnera na kapsule je 9 kusov.

6 tlačidiel
- Systém One Touch pre mliečne kávové špeciality
- Intuitívna signalizácia potreby odvápnenia a čistenia
- Rýchle zahriatie za 25 sekúnd
- Tlak 19 Bar
-Automatické vypnutie

Prečo Nespresso?
Kto si zvolí Nespresso, neuspokojí sa s ničím iným: prísne vyberaná káva, ktorá je ponúkaná vo veľkom rozsahu rôznych variácií a chutí. Kávovary Nespresso kombinujú inteligentný dizajn s modernou technológiou, s jednoduchým ovládaním a intuitívnosťou. Na vyššej úrovni je aj Nespresso príslušenstvo, pochutiny ku káve a služby, ktoré spĺňajú všetky vaše túžby. Čo viac si priať?

Mliečny dotyk
6 receptov na jeden dotyk: Pre milovníkov kávových mliečnych špecialít bude hračka pripraviť si Cappuccino, Latte Macchiatto alebo teplé mlieko.
Nastavenie mliečnej peny: Vzhľad mliečnej peny si môžete ľahko pripraviť vďaka otočnému ovládaču.
Signalizácia: Intuitívna signalizácia potreby odvápnenia a čistenia k zaisteniu správneho fungovania kávovaru.
Čistiaci systém: Certifikovaný manuálny čistiaci systém zaisťuje najvyšší štandard pravidelného používania.
Povznášajúci dizajn: Uhladený a moderný dizajn, ktorý dodáva stroju punc nadčasovosti.
Vlastnosti

Vyberateľný zásobník na vodu: 0.9 l
Kapacita kontajnera na použité kapsule: 9
Výška: 25.8 cm
Rozmery (ŠxHxV): 17,3 x 25,8 x 32cm
Váha: 4.5 kg
Dotykový systém prípravy (na báze mlieka a horkej vody)
Sklopná Odklápacie mriežka pre pohár na Latte Macchiato
Automatické vypnutie umožňuje nulovú spotrebu energie, keď sa kávovar nepoužíva
Vyberateľný zásobník na mlieko: 0.35 l
Predám kávovar Nespresso Lattissima Touch Glam White
Podobné inzeráty
NESPRESSO  Kavovar DE'LONGHI EN267.WAE CITIZ&MILK
NESPRESSO DE'LONGHI EN267.WAE CITIZ&MILK Kavovar vo vybornom stave, malo pouzivany este v zaruke. Original cena Nay 249€ Kávovar Nespresso De'Longhi EN267.WAE Citiz&Milk je inšpirovaný kombináciou moderného a retro dizajnu. Vďaka čerpadlu s profesionálnym tlakom 19 barov a rýchlemu nahrievaniu zároveň dokáže jednoducho a bez námahy pripraviť lahodnú a kvalitnú kávu s jemnou chuťou a bohatou cremou. Kávovar je naviac vybavený integrovaným šľahačom mlieka Aeroccino, s ktorým môžete svoj pôžitok z kávy posunúť ešte o kúsok ďalej. Farebné prevedenie: biely. Nespresso De'Longhi EN267.WAE Citiz&Milk, biely Moderný dizajn v kompaktných rozmeroch a mimoriadne jednoduchým ovládaním Tlak čerpadla 19 barov Integrovaný šľahač mlieka Aeroccino pripraví teplú aj studenú mliečnu penu Súčasťou kávovaru je zásobník, ktorý pojme 9 - 11 ks použitých kapslí Nádržka na vodu s objemom 1000 ml je ľahko vyberateľná Kávovar je úsporný - po 9 minútach sa automaticky vypne Moderný retro dizajn a dokonalý pôžitok z kávy Kapsulový kávovar Nespresso De'Longhi EN267.WAE Citiz&Milk, v ktorom sa moderný retro dizajn snúbi s funkčnosťou, umožňuje prípravu lahodnej a dokonale vyváženej kávy. Vďaka vysoko výkonnému čerpadlu s tlakom 19 barov a nahriatiu kávovaru za iba 25 sekúnd si stlačením jediného tlačidla môžete pripraviť čerstvé a kvalitné Espresso alebo Lungo s jemnou chuťou a bohatou cremou. Kávovar je naviac vybavený integrovaným šľahačom mlieka Aeroccino, s ktorým si môžete pripraviť teplú aj studenú mliečnu penu. Vychutnajte si lahodné Capuccino, Latte Macchiato alebo dajte priestor svojej fantázii. Tento kompaktný, intuitívny a ľahko ovládateľný kávovar naviac myslí aj na vaše úspory a po 9 minútach nečinnosti sa automaticky vypne. Hliníkové Nespresso kapsle Aby káva zůstala čerstvá, je balena do hliníkových kapslí. Hliník je nekonečně recyklovatelný materiál, který dokáže skvěle uchovat lahodnou chuť a aroma kávy až do chvíle než stisknete tlačítko na svém kávovaru. PARAMETRE PRODUKTU Kľúčové parametre produktu Objem vodného zásobníka 1000 ml Maximálny prevádzkový tlak 19 bar Automatické vypnutie Áno Spôsob prípravy peny Šlahač mlieka Typ kávovaru Kapsulové kávovary Zásobník na použité kapsule Áno Studené nápoje Nie Polohovateľná tácka Áno Automatické zastavenie nápoja Áno Fyzické vlastnosti a farba Farba biela Šírka 23.7 cm Výška 27.7 cm Hĺbka 37.2 cm Hmotnosť 4 Kg Ďalšie vlastnosti Značka Nespresso Smart show_tooltip Nie Objem vodného zásobníka 1000 ml Maximálny prevádzkový tlak 19 bar Spôsob prípravy peny Šlahač mlieka Energetické údaje Príkon 1870 W Funkcie Automatické vypnutie Áno Typ kávovaru Kapsulové kávovary Ďalšie parametre Polohovateľná tácka Áno Automatické zastavenie nápoja Áno Smart (ovládanie mobilom) show_tooltip Nie Zásobník na použité kapsule Áno Studené nápoje Nie
Nespresso-Delonghi Lattissima Touch
Predám používaný, ale stále plne funkčný kávovar Nespresso-Delonghi Lattissima Touch kapsulový kávovar. Kapsulový kávovar s patentovaným systémom De'Longhi cappuccino jedným stlačením, ktorý vám pripraví cappuccino alebo latte macchiato automaticky po stlačení tlačidla rovno do pohára. Kávovar De'Longhi Lattissima Touch EN 560.BK je pripravený na použitie za 25 sekúnd, disponuje intuitívnym ovládaním a 2 kontrolkami pre odvápnenie a čistenie mliečnej karafy. Ku kavovaru pridám otočný stojan na kapsule, 3 neotvorene balenia kávy Starbucks a 20 kapsúl kávy Zlaté zrnko. K cene treba prirátať poštovné, na dobierku neposielam. Ďakujem
NESPRESSO DeLonghi Lattissima Touch EN550.R
Predávam NESPRESSO DeLonghi Lattissima Touch EN550.R, málo používaný, bez pôvodného obalu.Nespresomat s napeňovaním mlieka. Popis nájdete na stránke ako napr.
Delonghi Nespresso Gran Lattissima - nove
Predam uplne novy kavovar Delonghi Gran Lattissima EN650.W. (kremovo biela farba). Kavovar je novy, nepouzity, nevybaleny v 2 rocnej zaruke. Kavovar je na kapsule Nespresso. 14 kapsul kavy v baleni. Balenie taktiez obsahuje poukaz na nakup kavy Nespresso v hodnote 12eur. S kavovarom viete pripravit espresso, cappuccino, latte, machiato, lungo - príkon 1 400 W - tlak 19 bar v obchodoch je cena setu okolo 410-430eur. Predavam za 250e Dovod predaja: vyhra v sutazi a kavovar uz mam. Bratislava a okolie. Kontakt: e-mail, whatsapp, viber, sms, ale aj telefonicky. Odpovedam ihned. Inzerat je aktualny.
Predám kávovar nespresso delonghi lattissima one
Predám kávovar nespresso delonghi Lattissima one kupovaný 9/2020. Kávovar na kapsuly tlak 19 bar, príkon 1400 W, objem nádržky na vodu 1 l, druh kapsúl: Nespresso, signalizácia potreby odvápnenia, nádobka na mlieko vhodná na umývanie v umývačke riadu, mliečne receptúry stlačením jediného tlačidla, 4 kávové receptúry (espresso, lungo, cappuccino, latte macchiato), automatické vypnutie po 9 minútach, nahriatie kávovaru do 25 sekúnd a samočistiaci systém, šírka 15.4 cm, výška 25.6 cm, hĺbka 32.4 cm, hmotnosť 4.3kg, farba biela. V cene aj odvápňovač a napĺňacie kapsule 10ks. Iba osobný odber po dohode viem aj doviezť v rámci bratislavy. Mám k nemu aj doklad o kúpe.
NESCAFÉ DOLCE GUSTO GENIO S TOUCH
Predám dotykový zánovný kapsulový kávovar Nescafé Dolce Gusto Genio S Touch, ako nový s krabicou a zárukou ešte cca 1,5roka. Kávovar bol použitý max 5x. Cena 70€. Osobný odber je možný v RS alebo RV. Popis: Automatický kapsulový kávovar Krups Nescafé Dolce Gusto Genio S Touch KP440E31 v modernom striebornom prevedení pripraví váš obľúbený nápoj už do 30 sekúnd. Profesionálny tlak 15 barov na profesionálnu kávu so zamatovou penou. Určite oceníte možnosť nastavenia teploty nápoje a funkciu Espresso Boost pre intenzívnejšiu chuť a bohatšiu penu. Kávovar je možné ľahko ovládať na intuitívnom panely. Na výber máte z bohatej ponuky nápojov Dolce gusto v hermetický uzavretých kapsliach. Samozrejmosťou je tiež 15 rokov jednoduchej opraviteľnosti. Tlak kávovaru 15 barov Rýchlosť už do 30 sekúnd Kompaktný rozmer Moderný dizajn Možnosť prispôsobenia teploty Bohatá ponuka nápojov Ľahká príprava Hermeticky uzavretá kapsula Jednoduché ovládanie kávovaru s Genio S Touch 15 rokov opraviteľnosti Profesionálny tlak a regulácia teploty Kávovar na kapsule Krups Nescafé Dolce Gusto Genio S Touch KP440E31 disponuje tlakom 15 barov pre jednouchú prípravu kávy s bohatou chuťou a hustou penou. Milovníci kávy určite ocenia možnosť regulovateľnosti teploty aby bola káva vždy tak pripravená ako ju máte najradšej. Espresso Boost či káva už do 30 sekúnd Pre intenzívnejšiu chuť kávy a hustejšiu penu môžete využiť funkciu Espresso Boost, ktorá vleje vodu do kapsule a následne spustí pretlak. Káva tak dosiahne výraznejšiu chuť a bohatšiu penu. Zabudnite na dlhé nahrievanie a čakanie. S kávovarom Genio S Touch si váš obľúbený napoj pripravíte už do 30 sekúnd od zapnutia stroja. Jednoduché ovládanie a bohatá ponuka nápojov Kávovar disponuje moderným ovládacím panelom s intuitívnym ovládaním Genio S Touch. Okrem regulácie teploty si môžete nastaviť aj veľkosť vašej kávy či využiť funkciu Espresso Boost. Na výber máte z viac ako 30 druhov nápojov od kávových, čokoládových či latté nápojov.