inzercia, predaj, predám, bazár

Predám klietku

Kategória: Drobné cicavce

Klietka o rozmeroch 57š/96d/45v.
Klietka má prasknuté dva rohy ale je funkčná.
Predám klietku
Podobné inzeráty
Klietku
Dobrý deň, ponúkam na predaj väčšiu klietku pre morské prasiatko ,kľudne aj pre dva kusky. Je to komplet aj so zariadením. Ako bonus pridám 2 balíky sena a dáke krmivo. Pridám aj prepravnú cestovnú klietku. Ďalej predám klietku pre škrečka, taktiež komplet aj s príslušenstvom. Ceny dohodou. Najlepšie osobný odber v Žiline na Hajiku.
Klietka s príslušenstvom - PREDAJ
Nakoľko som skončila s chovom potkanikov, predám ručne robenú, obrovskú klietku aj s vybavením.Klietka pôsobí v priestore veľmi elegantne. Má rozmery 107x70x44 cm, VxŠxH, takže je naozaj veľmi priestranná a praktická.Otvárajú sa celé predné dvere na pántoch kvôli perfeknému prístupu do klietky. Ako darček pribalím aj druhú menšiu klietku REX s rozmermi 58x38x55, ktorú sme používali ako prenosnú klietku pri cestovaní.Nie je však v 100%stave, moje potkaniky z nudy vykusali dieru v rohu dna, je však opravená, takže nedôjde k úniku zvieratka. Taktiež pribalím dve sklenené napájačky zn. Small Animals Deluxe, ktoré sa mi zo všetkých napájačiek osvedčili ako najlepšie. Ďalej misky a všetky možné drobnosti, ktoré mi ostali po chove. Poprosím osobný odber. Ďakujem. Cena za toto všetko 99€.
Zháňam klietku na potkany
Zháňam klietku na potkany, vysokú, priestrannú a veľkú. Chcem ju pre mojich 5 potkanov :) najlepšie niečo zo západného Slovenska, no ak by sa mi cenovo oplatilo, som ochotná si pre klietku prísť teoreticky kdekoľvek. Na fotke je moja predstava, plus mínus. Nechcem plastové dno, nič z dreva. Ľahko cistitelna, meniteľná a priestranná. Fotky s cenami mi môžete posielať na tel.č.: alebo popr mail korcova.sara@ Vopred ďakujem za všetky ponuky.
Predám klietku
Predám klietku pre škrečky, myši atď. Predám aj s miskou rozmery-50x27x20
Predám klietku pre škrečka
Predám klietku pre škrečka. Všetko ako nové. Všetko ako na foto. Používaná necelé 3mesiace. Domček musím nájsť. Rozer klietky: 50,5*28*21cm Šírka mriežky: 1cm Pôvodná cena 23€, ja predám za 20€ Dôvod predaja: prechod na väčšiu Najlepšie Trnava a okolie, ale po uhradení +poštovného, aj pošlem !! Odpovedám iba na SMS a MAIL!! !!!nezdvíham!!!
Predám klietku pre škrečka
Predám tyrkysovú klietku pre škrečka s drobným vybavením ako miska na jedlo alebo domček. Klietka ma plastové dno a oceľový vrch. Predám za 15€